Как да си върнете бившата?

В случай, че не искате да продължите напред сам...
Обновена: 8 мар 2012 14:58 | 8 мар 2012 13:24,
0
Как да си върнете бившата?
Снимка: sxc.hu

Ако връзката ви с вашата любима е „турболентна" и сега отново сте в период на раздяла, но все пак търсите начин да спечелите доверието и сърцето й отново, прочетете следните съвети.

Преди това, обаче, имайте предвид, че психолозите наричат с термина „циклични отношения" онези, връзки, които са нестабилни и свързани с чести драми и раздели, последвани от събирания. Според тях хората в циклични отношения се чувстват по-неудовлетворени, имат по-ниско самочувствие и повече съмнения относно бъдещето на връзката си, отколкото хората в стабилни връзки.

Мъжете в такива сложни взаимоотношение са склонни да се държат двусмислено по отношение на статута си като обвързани. Трудно заживяват с половинката си, не се решават на брак, а ако се появи бебе, то е по-скоро изненада, отколкото добре планирано събитие.

Някой път те решават да се оженят за жената, но по-скоро в опит да укрепят отношенията и да разрешат конфликтите си с нея. Тази тактика обикновено не е печеливша.

Този проблем по принцип има едно просто решение и то е - не се събирайте с бившата. Множество проучвания, показват че шансовете на вашата връзка не са много добри и ще си спестите много предстоящи главоболия! Все пак, ако настоявате, че чувствата ви към нея не са изстинали и има смисъл да се борите за тази жена, следвайте следните съвети:

1. Говорете „очи в очи" с нея за това, което и двамата очаквате от връзката си. Ако вие искате просто хубав секс, а тя мечтае за годежен пръстен, то пътищата ви неминуемо ще се разделят. Бъдете честни и със себе си и с нея.

2. Избягвайте думите „винаги" и „никога". Когато обобщавате:"Ти винаги се държиш зле с мен" или "Ти никога не искаш сутрешен секс", аргументите ви нямат тежест. Уточнете желанията си, например: "Искаш ли да правим секс сутрин, поне веднъж седмично?".

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари