Правила за безопасно онлайн пазaруване

За да не ставате лесна мишена на Интернет измамници
Обновена: 3 апр 2012 16:52 | 3 апр 2012 14:02,
0
Правила за безопасно онлайн пазaруване
Снимка: sxc.hu

Онлайн пазаруването има много предимства. Спестяваме време и енергия, които можем да оползотворим за нещо по-важно от обикаляне по магазините. Освен това лесно можем да сравним цените на различни търговци и да изберем най-изгодната опция. Но ако не искаме да се разочароваме от онлайн покупките, трябва да спазваме някои правила. Ето кои са те:

Купувайте само неща, които може да си позволите. Много изкушаващо е да похарчиш по-голяма сума като плащаш онлайн и нямаш директен допир с парите, които изтичат от сметката ти. Много по-предпазливи сме в реален магазин, когато застанем на касата и подаваме банкнотите на продавача.

Избирайте утвърдени търговци. Така рискувате по-малко да попаднете на измамници. Купувайте от търговци, които дават възможност да върнете стоката в някакъв срок, ако имате основания да сте неудовлетворени от продукта.

Проверявайте автентичността на скъпите маркови артикули, които сте решили да поръчате от даден сайт.

Когато избирате метод на плащане, по-добре да използвате услугите на Paypal или escrow.com отколкото да се разплащате с кредитната си карта. Също така се възползвайте от възможността да платите кеш, чрез наложен платеж, когато куриерите донесат покупката ви.

Останете на утвърдения сайт. Безскрупулни търговци се опитват да примамят купувача да излезе от добре познатия аукционен сайт и да правят бизнес с него чрез личния му имейл. Това поставя купувача в много по-голям риск от измама.

Спазвайки тези правила би трябвало успешно да избегнете разочарования от онлайн пазаруването.

Ако все още се чудите откъде да започнете, влезте в shop.tialoto.bg , който може да засенчи по броя и видовете си артикули и най-големия мол у нас.

Дрехи, аксесоари, козметика за мъже, жени и деца на над 400 бранда, сред които познатите ви Bershka, United Colors of Benetton, Replay, The North Face, Mango, Levi's, Fox, Bata, Sisley, Oviesse, Geox и Ecco, D&G, Guess, Calvin Klein, Diesel, Fornarina, Emporio Armani, Killah, Miss Sixty, Pinko, Ralph Lauren, Moschino, вече да достъпни на ниски цени за вас. 

Първите 300, осмелили се да купят продукти от shop.tialoto.bg на стойност над 99 лв, ще получат скъп парфюм като подарък! И това, ако не е добра оферта!

Пазарувайте разумно и с удоволствие в shop.tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари