Ползите да имаш до себе си грозна жена

Повярвайте, не е само по-добрият секс! Не е!
Обновена: 5 апр 2012 13:12 | 5 апр 2012 13:04,
104
Ползите да имаш до себе си грозна жена
Снимка: sxc.hu

Кое е по-хубаво: да имаш красива жена или по-неугледна? Вероятно този въпрос си е задавал всеки мъж. Факт е, че силният пол се заглежда по фаталните, провокативни красавици, но често у дома ги чака някоя по-обикновена женица, която не изпъква с отличителна външност.

Има ли някаква формула, по която мъжът избира коя да е майка на децата му и до каква степен визията е решителна за сключване на брак и създаване на семейство.

Ето и ползите да имаш грозна жена, според самите мъже:

1. Чувсташ се по-оценен

Когато се срещаш с някой, който е по-красив от теб, започваш в даден момент да се питаш дали го заслужаваш. Страхуваш се, че тя всеки момент ще те остави заради някой, който е по-представителен от теб и това подбива собственото ти самочувствие. Ето защо някои мъже предпочитат да бъдат в ролята на „по-добрия“ и половинката им да ги третира като Бог. Което води до следващата полза!

2. По-добър секс

Ако сте чували, че грозните жени се стараят повече в леглото, то е време да повярвате. Жена, която осъзнава, че не изпъква с перфектна външност, се старае да компенсира с други качества. Красивата жена не си дава много зор в леглото, защото знае, че мъжът е щастлив само от факта, че я има в кревата си. По-неугледните дами обаче, вече са научили разни трикове, за да не ти омръзнат и са готови на експерименти и да изпълнят всичките ти желания.

3. Хората ще те уважават повече

Ако жената до теб не е извадена от холивудски филм, това означава, че ти си страхотен, защото забелязваш вътрешната красота. За съжаление това не важи за дамите. Ако някоя е забелязана с по-грозноват мъж до себе си, то първата мисъл е: „Този има кинти“.

4. Другите мъже не са заплаха за теб

Когато до теб има красива жена, нямаш доверие дори и на приятелите си. Винаги я има тази нотка на съмнение, че някой флиртува с твоето прелестно създание. Сега вече може да бъдеш спокоен, тя не хваща окото и си е само твоя.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
27
 
! Отговори
до12 преди 12 години
Абсолютно вярно,аз,имам,една позната с много големи мустаци,ниска дебела и космата от всякъде. От 7 ми клас се е п-ла ,2пъти се жени все за хубави и богати мъже,като в същото време не престава да върти и любовници.Страшно е нахална и агресивна,но мъжете не и отказват,явно се е научила да прави хубави ***.В службата е същата работа грозните са много агресивни и нападателни към мъжете,просто да се чуди човек.
68
4
 
15
 
! Отговори
zhikan преди 12 години
НЯМА ГРОЗНИ ЖЕНИ-ИМА ТРЕЗВЕНИ МЪЖЕ,КАКТО Е КАЗАЛ ПОЕТА!!!
67
4
 
22
 
! Отговори
Мъж с красива жена преди 12 години
тая статия за кво е, да успокоите грозните жени, че има и тях кой да ги вземе ли?? Или няма красиви жени, дето са добри в секса и представете си, могат да готвят и не са *** по характер??
66
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красотата е мноого субективно нещо. Един приятел се е хванал с такъв крокозъмбел, троши маса пара по него и ми разправя, че така било, защото се бил хванал с красива жена. Пък аз се кръстя и викам пу пу като я видя. Ама той нали си вярва, това е най - важното ;))
65
2
 
13
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
NE ISKAM KRASIVA JENA....ISKAM DA KLATQ KRASIVI JENI...
64
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха егати тъпотията ,по-добре е да имам торта и да я споделя с приятели от колкото да имам *** и да си го ям сам.....всеки сам да си вади изводите...
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахахаха това за повдигане на духа на мъжете, които са се обзавели с грозни жени ли е хахахахаха малиййййй оптимисти
62
11
 
29
 
! Отговори
Стефко преди 12 години
Ако от две приятелки едната е грозна, а другата красива, сваляй грозната. Красивата мига ужасно объркано и започва да ти се натиска сама. Мноо мразят да ги пренебрегват заради по - грознички. Изпитано
61
9
 
32
 
! Отговори
redordead преди 12 години
само истинския еб** мое да клати грозна жена...на хубавото всички могат...
60
7
 
33
 
! Отговори
Пруст преди 12 години
Марсел Пруст е казал:Нека оставим красивите жени на мъжете, без въображение
59
4
 
59
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
Красотата е субективно понятие. За някои е красиво едно нещо, а за другдруго.п.с. Гледам комшията в 04.00 простира:- Абе,... комши, к'во правиш, бе!?- Простирам!- Че кога изпра?- Докато готвех.- Докато ...готвеше? Че кога спа?- Като се жених......!!!
58
3
 
8
 
! Отговори
Там преди 12 години
е тя душата - между краката
57
2
 
4
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
явно ти не ставаш щом не можеш да я предразположиш!
56
2
 
26
 
! Отговори
Ерген преди 12 години
От утре започвам да си търся обикновено момиче. Красивите без това не ми обръщан внимание...
55
16
 
35
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Тоест ако нямате самоуважение грозната жена е идеална за вас.
54
3
 
13
 
! Отговори
лл преди 12 години
дрън-дрън, та пляс. поредната измислена статия.
53
5
 
47
 
! Отговори
Ромео преди 12 години
Няма грозни жени.Всяка дама си има своя собствен чар.
52
2
 
31
 
! Отговори
старото преди 12 години
Абе само за секс мислите! А къде остана душатааа,душата?!
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между хубавата и грозната, мъжът винаги избира по-младата. А наближава ли или прехвърля ли средната възраст, това е гарантирано. :)
50
9
 
18
 
! Отговори
xxl преди 12 години
Това жените що народ са погубили!А относно красивите жени работата е още по-зле. Мислиш си докато ги любиш, че си в Рая, а всъщност си на два пръста от ***!