Да Ви почерпя едно питие?

Наръчник на джентълмена за това как да изпрати в бара питие на непозната дама
9 май 2012 12:48,
11
Да Ви почерпя едно питие?
Снимка: sxc.hu

Повечето от нас не биха отказали малко социален лубрикант от време на време - със сигурност е по-лесно да свалиш гарда и да събереш кураж да заговориш обекта на вълненията си след няколко питиета. Именно за това да изпратиш на дамата в другия край на бара питие, е много добра стратегия за осъществяване на контакт. Ала начинанието е рисковано и трябва да имате едно на ум - целта е да се представите като галантен, а ако не внимавате, може да направите точно обратното впечатление - на нахалник. Изиграйте картите си правилно и можете да започнете това ново познанство от силната позиция на уверен джентълмен.

Привлечете бармана за свой съучастник

За да се получат нещата както трябва, е много важно да спечелите бармана на своя страна. Направете усилие да се отнасяте с него с уважение, а не като с ваш слуга, защото все пак начинът, по който той поднесе питието, ще е определящ за реакцията на ухажваната дама. Ако езикът на тялото му внушава, че вие сте нещастник, няма значение с каква реплика ще подходи той, сервирайки. В техниката на изпращане на питиета през бара, барманът е вашият най-голям съюзник, така че, за да го предразположите и спечелите за каузата, бъдете любезни и се постарайте да остане доволен от бакшиша ви.

Поинтересувайте се какво пие тя

Не може да и поръчате и изпратите каквото и да е питие – попитайте бармана какво пие дамата и изпратете от същото, когато напитката ѝ е вече на привършване. Иначе може да се окаже, че изборът ви не ѝ допада и така не само няма да произведете желания ефект, ами и ще сте прахосал цяло питие на вятъра. Заложете на сигурното и и поръчайте нещо, което сте сигурен, че ще стимулира положително сетивата ѝ. Друг подход на действие е да се уговорите с бармана да запише следващото питие, което тя поръча на вашата сметка и когато ѝ го сервира, да посочи към вас с уточнението, че вие черпите.

Небрежното кимване

Докато барманът поднася питието, не изпускайте дамата от поглед. Когато тя разбере от кого е почерпката, ѝ се усмихнете искрено с небрежно кимване. Бихте могли и леко да повдигнете своята чаша за наздравица към нея. Не и махайте ентусиазирано и не подскачайте на стола, като лунатик – няма нужда да показвате нетърпение. Бъдете сдържан и естествен.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: барманпитиесвалка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 години
В Бг мъже няма, още по-малко пък джентълмени. Затова всяка уважаваща себе си жена изилза само с чужденци и изобщо не си губи времето с тъмни балкански субекти.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са тия джентълмени бе? В днешно време си е истинско събитие мъж да ти плати питието. В повечето случаи само хленчат и се оплакват как не им стигали парите и на теб понеже ти става неудобно си плащаш сама, за да не излезе един вид, че му вземаш "хляба" или парите за цигарите. После той те гледа доволно и миличко, защото не се е прецакал да плати. След това с цялото си нахалство те пита защо не искаш да се прибереш с него.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До анонимен 4:Никоя уважаваща себе си жена не ходи сама на бар да пие алкохол, защото знае какво е мнението на мъжете за такива жени - ти много ясно си го написал.
4
0
 
7
 
! Отговори
съвет преди 11 години
Както и да сте решили да заговорите някоя жена, в никакъв случай не и се хилете тъпо насреща, резултатът винаги ще е отрицателен.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя номер с почерпката е ужасно досаден. По-добре не го ползвайте.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мога смело да кажа че този тип свалки спрямо нашите смотани к**ви с балкански манталитет изобщо не вървят. Пробвал го съм и никога не се е получавало. Това си е актуално за нормалните англоговорящи държави , при нас чалгата и балканското мислене изкривиха мирогледа на хората масово.
1
2
 
11
 
! Отговори
ined преди 11 години
Какви жентълмени бе, тея дето черпят чуждите жени с пиене са си най-обикновени к@*вари.