Как да накарате мъжа да направи, каквото пожелаете

С проста система от правилни решения можете да сбъднете всяко свое желание
17 май 2012 08:15,
56
Как да накарате мъжа да направи, каквото пожелаете
Снимка: sxc.hu

Не е трудно да изнудите или принудите съпруг, син или приятел да направи каквото поискате, но ако използвате такива методи, вероятно връзката помежду ви не е много добра. Ключът да накарате един мъж да изпълни вашите желания, е да му дадете нещо в замяна - накарайте го да повярва, че вашата цел си заслужава. Независимо дали става въпрос за ваш началник, клиент или дългогодишен съпруг, методите на действие са едни и същи: чрез общо облагодетелстване, а не чрез манипулация.

1. Помолете го мило:

По някога е достатъчно да му покажете колко много би означавало за вас, ако свърши желаното. Ако порасналият ви син не е мил чинии от две седмици, не му четете конско, а просто го помолете мило и настоятелно, все едно миналите седмици не са се случвали. Винаги е добре да давате шанс на един мъж... или поне при първата молба.

2. Погъделичкайте егото му:

Всеки мъж, а и жена, би бил по-склонен да направи нещо, ако е убеден, че той е единственият, който може да го свърши, както трябва. Похвалете го за подобни задачи, които е изпълнил добре и му дайте да разбере, че участието му в тази е много важно.

3. Съобразете се с неговите нужди и график

Гореспоменатият пораснал син може би ще бъде повече от щастлив да измие чиниите, ако го помолите в подходящия момент. Едва ли би бил така услужлив, ако отправите тази молба, точно преди да излезе на среща. Уцелването на момента е ключово за постигане на желания резултат.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: мъжжеланияизпълнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
10
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
А това за стомаха и топките е неоспорим факт - просто мили дами го приемете и начина ви на живот ще се промени коренно !!!!Послушайте ме и ще спечелите !!!
27
4
 
29
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Е що пък мислите че ги правя по задължение - ази си я обичам , нещо повече за толкова години заедно а те не са малко не съм и изневерявал и не смятам да го правя !!!
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"По някога"... я научете първо български и тогава пишете статии!!
25
3
 
13
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
че да не би случайно само ти да ги правиш тези неща то това е съвсем нормално и всеки по нормален обичащ и уважаващ жената до себе си ще го прави заради нея а не по задължение
24
5
 
10
 
! Отговори
Х преди 11 години
Идялно, аз си мечтая да бъда манипулиран мило.
23
10
 
9
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Да избяга - ама не иска ...Хубав,чувство за хумор,финансово обезпечен,добър в леглото,глезя я ,купувам и,угаждам и - не се хваля - ама е факт !!!Не я спирам ...
22
9
 
8
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
жените по-добре ще се справят и с мъжките задачи така че ауттттттт
21
4
 
10
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
по скоро жената ще избяга от теб
20
32
 
22
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Жената трябва да се занимава с обикновените неща - пазаруване,готвене,чистене,гледане на детето.А ние мъжете да се занимаваме със сложните и отговорни неща - като да гласуваме например , да нищим политиката , спорта и тн.,все неща който изискват съсредоточаване и мисъл !!!
19
3
 
12
 
! Отговори
До 22 преди 11 години
Ти сам не искаш да избягаш, че няма кой да ти смени памперса!
18
3
 
8
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
До 21Леле майко - и тук не мога да избягам от жената !!!
17
8
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Яж кренвирши, а топките можеш да си ги изпразниш и сам!
16
1
 
24
 
! Отговори
мак преди 11 години
уважение му е майката
15
5
 
10
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
еми намери си готвачка-прислужница тогава скъпи ми господинчо
14
3
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
това е отговор с който парираш опитите на жена ти да те шантажира посредством майка й:).и тя търчи да сменя бушоните и да хвърля ***,а ти само си четеш вестника и си драпаш агнешкия комплект
13
6
 
30
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Пълен стомах,празни топки !!!!това е мили дами ...ГОЛЯМАТА ТАЙНА
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после как жените да не лицемерничат и да не манипулират мъжете като имат такива "добри" учители. Само да кажа на всички, без значение жени или мъже, не постъпвайте с някого така, както не искате да постъпват с вас.
11
7
 
22
 
! Отговори
velofan преди 11 години
Всичко е ала-бала, СЕКСЪТ решава всички проблеми...
10
0
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Сега говорим как да накараме мъжа да направи нещо.Убеждаването на жената е съвсем друга тема. Ако Днес.бг. пуснат статия, на която да подхождат коментари на тема "Как да убедим жената да направи онова, което желаем", тогава твоят отговор ще е на място, ще е сред най-изпитаните рецепти, но има и по-изпитани, вЕрвай ми :)
9
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 11 години
то хубаво, ама мъжът от снимката е много грозен и някак си поставя под съмнение неободимостта от полагането на някакви методи от статията. Освен това въпросните съвети важат и за жени, отнасяйте се мило с тях и ще видите на колко много са способни, споделям от опит. Въобще, хората по принцип предпочитат да се държиш мило с тях, освен когато предпочитат да си говорите на "еее ***, ко праиш днеска бе пич"