Отпуск за пораснали – само секс и мързел

Ядене, секс и мързелуване - това е почивката за възрастните
25 юни 2012 08:02, Мария Дуковска
3
Отпуск за пораснали – само секс и мързел
Снимка: Reuters

Планирахте ли вече отпуската си? Решили сте да отидете на море, планина, вила или пък ремонт у дома? Каквото и да правите, не забравяйте, че отпускът ви се дава от работодателя да си починете и ще бъде много доволен, ако го направите. Затова наблегнете на антистресовите, релаксиращи и пълнещи с положителни настроения дейности.
 
Мързел
В противоречие с всички български поговорки на тази тема, да знаете, че мързел не е мръсна дума. Стига да определите правилната доза. За човек със средно тегло и височина е препоръчително малко мързелуване всеки ден.
 
Любов до полуда
Не знам дали сте омъжени или не сте, но си представете, че сте на меден месец, когато душите и телата ви копнеят един за друг и търсят близостта си непрестанно. Тук думата любов е синоним на секс.
 
Кулинарни приключения
Никой да не спори, че храната прави борбата, особено в спалнята. Отпускът не е време за диети, а за пълно, тотално разхлабване и разпускане на коланите – яжте, пийте и се веселете.
 
Изпотете се заедно
Връзката между двама души укрепва и заздравява, ако правят заедно повече дейности – фитнес, колело, плуване, туризъм, защо не и градинарство.
 
След такава активна мързелно-любовна ваканция ще се върнете на работа свежи и готови за нови професионални подвизи. И бъдете сигурни, че няма да влезете в никоя статистика, описваща колко процента от работещите страдат от депресия след отпуск и колко време им трябва да се настроят на работен график.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: фитнесотпусксекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
баба ви от Кестрич преди 11 години
Абе, не е баш тъй, ама хайде от нас да мине
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пиене? То колко секс да праи човек- 20-ина минути, мързела е много добра идея, апването също, *** ше се разсъхнем бе, авторчетата :)))
1
1
 
11
 
! Отговори
явас преди 11 години
Че то и като съм на на работа пак същото:(