Кога една жена разлюбва мъжа, в когото е била влюбена?

Скуката и липсата на внимание са сред основните причини
28 юни 2012 18:17,
26
Кога една жена разлюбва мъжа, в когото е била влюбена?
Снимка: outnow.ch

Любовта ви е силна и изпепеляваща, но след няколко години или дори месеци вече не чувствате нещата по същия начин и осъзнавате, че вече не сте влюбена в мъжа до вас. И това не означава, че влизате в "научното правило" за химията и страстта, според което тя приключва максимум след 4-та година съвместен живот.

Нито пък проблемът се крие с халката на ръката ви, тъй като някои са уверени, че бракът убива любовта.Има много възможни причини, но ето някои от най-често срещаните:

1. Появяват се първите проблеми. След безметежния първоначален период, възникват предизвикателства и жените, които не гледат реалистично на връзките, се разочароват толкова много от неидеалната ситуация, че загубват желание да се виждат с този мъж.

2. Няма го обожанието и чувството, че си оценен. Да се чувстваш специална за мъжа и да усещаш неговото искрено внимание е страшно важно за жената. Много мъже показват, че ценят жената в началото и после приемат за даденост нейното присъствие, ласки, близост.

3. Променили сме се. С времето хората се развиват в различна посока и понякога това води до несъвместимост с партньора.

4. Непълноценна комуникация. Общуването е много съществена част от една връзка и ако то се е превърнало в рутина, жената се измъчва от скуката, което постепенно води до загуба на нейните чувства.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
13
 
! Отговори
1234 преди 11 години
Не винаги ,когато една жена се разочарова и напусне един мъж, има друг мъж зад това.Мъжете не са толкова ценни, колкото си мислят.Да не се ласкаят прекалено много.А колкото до 40+....нека да нямат избор жените...живейте си в заблуда!
20
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 20Така ми казваше и бившия ми мъж, че няма къде да ходя, защото съм станала на 40+Е, намерих си по-добър, който се отнася с уважение към мен и децата ми. Всеки случай е различен, няма две еднакви съдби, а и не мисля, че парите са в основата на всичко.
19
3
 
28
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Една жена може да се отдалечи от един мъж, ако не е оценена правилно. Ще изчака мъжът да помисли върху поведението си, и да получи втори шанс /ако има смисъл/. Не си мислете, че една жена се отдалечава от един мъж поради свършването на парите, или поради появата на друг мъж. Понякога мъжете трябва да правят така, както прави човекът на снимката, стига да не е късно. Същото се отнася и за жените. Ако давате много обич и получавате много обич - всички съвети отпадат. Лесно и приятно е, нали?!
18
32
 
5
 
! Отговори
3 преди 11 години
Ама като знае че е станала на 40 и вече на нищо не прилича ще търпи.......щото няма къде да ходи,да не говорим да е по възрастна
17
19
 
10
 
! Отговори
! преди 11 години
Разлюбва го само когато успее да си хване по-богат!
16
7
 
5
 
! Отговори
Митко преди 11 години
До 5:Нашият човек на живота ще ми каже: Аз мислех, че ме обичаш, а ти даже една ипотека не можеш да изплатиш.
15
12
 
30
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Не знам защо си мислите, че само жените са меркантилни. Мъжете също си падат по богати жени и когато парите на жената са изхарчени, преминават на следваща..... Времето на рицарите, на мъжете на честта и на мъжете които закрилят жените и слабите отдавна изчезна....Сори, това е положението !
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя как гледа на снимката
13
6
 
9
 
! Отговори
една преди 11 години
Когато се влюби в друг
12
9
 
13
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Значи, мисля аз, което, както и доколкото да е вярно, наистина парите са в основата на всичко, просто временета са такива
11
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато му свършат парите;)
10
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жената е като Сталин.Принципа е следния:''Има пари- седя до мъжа и го търпя,Няма пари бягам от него и не го обичам вече''
9
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом пиенето започне да ми пречи на секса,спирам веднага секса.
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kogato svar6i kintite !
7
4
 
11
 
! Отговори
До Ялов преди 11 години
Ти пък изобщо виждал ли си жена???
6
3
 
35
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Ако разчитате цял живот химията и комуникацията между вас да са на същото ниво, както когато сте се запознали, по- добре се откажете от връзките и го карайте на самозадоволяване. Тези, които са неспособни да приемат, че естествения ход на връзката ви е преминаването на друго ниво и не могат да издържат на изпитанията й, въобще да не си мислят за брак.
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажете на жена си,че май май..има тежък проблем с ипотеката на хубавата двуетажна къща с басейнче отпреде и барбекю отстрани.Налага се за известно време да заживеете в една по-скромна къщурка или апартамент,докато наема , който ще получавате,ви помогне за известно време.После вижте физиономията и.Ако ви разбере,и ви подкрепи-това е вашият чоек на Живота!:))
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо всичко трябва да дочитам в Тялото.... писна ми вече.. нищо няма да чета с продължение в Тялото
3
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
къде забравяте фактора- Интересен индианец с доста кинти и загадъчно минало. Жените умират по такива.... най-вече по такива с доста кинти.
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупости!