Как се влюбва мъжът

Пътят до сърцето му е с пълен с препятствия на седем етапа
Обновена: 1 авг 2012 11:57 | 1 авг 2012 11:44,
37
Как се влюбва мъжът
Снимка: sxc.hu

Мъжете открай време се питат какво искат жените. Дамите от своя страна повтарят, че другият пол е елементарен, но отново попадат в някакви драми и филми, в които накрая казват: "Не разбирам защо направи това" или "Не разбирам защо стана така", което само по себе си говори, че няма нищо прекалено просто и в тяхната глава.

Когато става въпрос за любов и влюбване, процесите при двата пола са доста различни. Жените са емоционални, мъжете – рационални. Първите много мислят, вторите били по-първични... Теории много, изводи още повече. За да придобиете някаква представа какво точно обуславя различното време и интензивност на влюбването при силния пол, вижте през какви етапи протича то в неговата глава:

1. Оценка

Всичко тук е за външния вид и моментното привличане. Сега обаче трябва да се премахнат всички съмненията, които жените имат. Мъжете са по-скоро повърхностни, когато става въпрос за привличане от пръв поглед.

Докато жените могат да се влюбят още от първия разговор, то мъжете са привлечени само от физическите предимства на жената... и нищо друго.

Външният вид е от първостепенно значение за мъжете. Всеки има своите предпочитания в това, което го привлича в жената - дали е лицето, краката, нейната усмивка или дори начина, по който тя прекарва пръсти през косата си.

Мъжът може дори да не знае кое точно го привлича в жената, но ако намери нещо атрактивно, той ще се впусне в етапа на „оценка".

2. Увлечение

Мъжете (както и жените) се опитват постоянно да привлекат вниманието на другия пол върху себе си. Това не винаги им се отдава успешно, което ги кара да загубят интерес. Един мъж може да оценява много дами, но не към всички изпитва увлечение. Ако той оценява жената и е заинтересуван да я ухажва или да я преследва, той влиза във фазата на увлечението.

Мъжът може да преследва една жена по различни начини, но ако тя не приеме неговите усилия и не го допусне, той обикновено забравя момичето, просто като още едно привлекателно момиче, с което е искал да излезе. Господата много лесно забравят тези, които са игнорирали сигналите им и могат всеки ден да влагат „усилията" си в различна жена.

3. Привличане

Ако едно привлекателно момиче отвърне на усилията на мъжа, той влиза в етапа на привличане. До този етап мъжът може да си тръгне без никаква болка или разбито сърце, дори и ако момичето го отхвърли. Той наистина не е вложил твърде много усилия и не се е влюбил, за да го е грижа за отхвърляне, тъй като просто е опитал късмета си.

Но ако момичето покаже и най-малкия признак на взаимност или интерес към мъжа, или дори ако той приеме, че тя си пада по него, мъжът започва по-интензивно да действа в етапа на привличане. В този етап той се решава да преследва момичето и да го накара да го хареса.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: мъжвлюбванеетапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Skadka96 преди 11 години
Всичко е много отностително :) Истината,е че дори доста често пъти външния вид не играе особена роля колкото и всички да гледат това. Човек може да се влюби по най-простия и необясним начин и той самаия да не знае в кое по точно. И колкото и да сте умна,забавна,интилигента и красива и да се стараете към префекзонизъм пак да не е досатъчно! Обвиняваме себе си за това, но вината не винаги е в нас! Виновне сме само,ако влагаме чувства в грешния човек, и колкото и да ни харесва пак не е достаъчно ;)
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога се разбира дали мъжът се е влюбил - ако след първото изпр*зване отзад се върне за второ и трето...
30
2
 
4
 
! Отговори
От 33 преди 11 години
Исках да напиша "от една кака", но се е получило "от една как". Извинявай, Барби.
29
3
 
13
 
! Отговори
До Барби от една как преди 11 години
Мило момиче,преди време си въобразих, че съм целуната от Бога - когато огледалото започна да ми показва, че от дете се превръщам в хубаво момиче.Едва след време разбрах що е това женска злоба, включително и тази на лицемерните уж-приятелки.Разбрах и това, че повечето мъже са егоисти - иска те, харесва те, но ще те пожертва като нищо, ако реши, че интересът или удобството му могат да пострадат.Затова се моли да имаш и късмет.Защото умът помага, но само донякъде.Важното е да срещнеш точния човек
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес Бг пишат толкова неграмотно и такива простотии и измишльотини,че спокойно могат да са официоза на Негово Велико Тиквочество Лорд Тиква де Банкя.Той не може да смогне да каже толкова глупости,колкото те да напишат...
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не разбрах, какво значение има как се влюбва мъжът, да няма да почнем да му бъркаме в мозъка?
26
3
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Първо, жената трябва да има някакво излъчване - това е, което първоначално заинтересува мъжа. Повечето жени го имат, но има и много красиви жени без излъчване.Второ, жената, както и мъжа, трябва да покажат, че имат желание за нещо повече.Трето, едната страна трябва да подтикне другата страна да бъде активната страна, като в миналото женатат подтикваше мъжа да бъде активен, а сега е горе-долу равностойно.Четвърто, трябва да се улучи момента, в който и двамата са готови за нова връзка.Пето, ..
25
2
 
27
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
Барби, колкото и да си красива, когато картинката се промени в момента, в който си отвориш устата, знай, че нещо повече от секс няма да има (еднократно или неколкократно).
24
9
 
40
 
! Отговори
Barbie преди 11 години
Няма по-голямо проклятие за една жена от липсата на красота. Каквото и да се говори, мъжете обичат с очите си. Дори да ви казват, че за тях всичко е в главата на жената, истината е, че биха искали да сте по-красива и да могат да ви чувстват като трофей. Пожелавам ви да бъдете красиви, момичета от всички възрасти!
23
28
 
31
 
! Отговори
СС преди 11 години
Днес всички жени се влюбват в портфейла на мъжа и най-вече в размера му - свърши тая със разходките по парковете и целувки по пейките ... с любов нищо не се храни,нито издържа,а те си искат постоянно я айфонче,я чантичка Louis Vuitton ...
22
10
 
23
 
! Отговори
606 преди 11 години
БГ момченцата, особено тези които още живеят при маминка, трябва да се научет да правят разлика между любопитство (сърбеж) и интерес към дадената жена. Жените страдаме от криворазбрани чувства, някои се заключваме и започваме да се държим хладно с мъжете, докато не докажат интерес към нас, а пък комплексарите веднага почват да мислят, че става въпрос за пари. И така се завъртаме в спирала без край.
21
15
 
46
 
! Отговори
Бг мъжът ли? преди 11 години
Той си харесна момиче.Ако тя му "отговори", започва трескаво обмисляне къде да я заведе, за да я нае..е.Ако тя покаже, че очаква да бъде ухажвана, извеждана на разходка и т.н., следва преценка наум: "Тая си търси плащач и развождач!" И ако тя не склони да следва стила "от вратата - за краката", Бг-Ромеото бързо губи интерес към нея.Ако нещата между двамата потръгнат и той реши, че иска да живее с нея: Няма проблем, ако ще е на семейни начала.Но стане ли въпрос за сватба, решава МАЙКА МУ !
20
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И що всичко трябва да е толкова сложно? Едно време просто се събирахме на големи компании, всеки си харесваше партньорка и се плющяхме като зайци по цели нощи. А пък сега големи теории, голямо философстване големи капризи........
19
2
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Хубави познати имаш
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
влюбено е момичето/автора/, затова прави грешки
17
20
 
17
 
! Отговори
сексонавт преди 11 години
Аз се влюбвам веднага когато някоя направи орално-генитално скачване с мен и изпие до какпка сока на любовта
16
20
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ЛИ преди 11 години
АМИ ВЛЮБВА СЕ КАТО ВИДИ ДРУГ СИМПАТЯГА , ПОСЛЕ ДВАМАТА ЗАЕДНО ХОДЯТ НА ГЕЙ ПАРАДИ И ПРАВЯТ ПОСТЪПКИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕТЕ !
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статията много точно описва процеса на влюбване който протича при мен, а що се отнася до правописните грешки, разбира се че са умишлени, дори полето за коментари има вграден редактор.
14
2
 
38
 
! Отговори
22г. преди 11 години
само не разбирам защо dnes.bg си правят труда да пишат толкова дълги статии ... напиши 1 изречение с 2 правописни грешки включващо думите Станишев или Бойко = 1000 коментара. чиста работа ... на никой не му пука какво пише никой не се интересува какво е съдържанието на текста, важното е да се коментират правописните грешки на статията или на коментарите.
13
16
 
17
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
до Станимир 14Когат в един текст е допузната правописна грешка е невъзможно да се разсъждава върху съдържанието му.