Останете будни цяла нощ

Заинтригувайте го със съобщения
24 авг 2012 13:03,
2
Останете будни цяла нощ
Снимка: sxc.hu

За някои хора писането на съобщения не представлява никакъв интерес, дори напротив – тази дейност им се струва напълно безсмислена. Все пак не е ли много по-лесно да вдигнете телефона и да кажете това, което искате?

Няма спор, обаждането е по-добрият избор. С него се избягват двусмислиците, а и по-лесно се усещат емоциите на другия човек. Понякога обаче не е нужно всичко да се казва директно. Просто така е по-интересно.

Има моменти, в които два реда думи означават много повече, отколкото някое телефонно обаждане. Те са достатъчно изчерпателни, но и оставят място за дофантазиране. Случва се така, че предпочитате да прекарате цялата съботна вечер вкъщи, пишейки SMS-и, отколкото да се забавлявате с приятели някъде навън.

Почти всяка нова връзка преминава през етапа на „мръснишките съобщения“. По този начин много плавно и неусетно се прави преходът към темата за секса. И когато дойде времето за него, никой няма да се чувства неловко, а и желанието ви ще се засили още повече.

Идеи за текстови игри с партньора:

Не е задължително само когато имате ново гадже да пишете мръснишки SMS-и. Дори да имате дългогодишен партньор, какъв по-добър начин за разнообразяване на връзката ви?

1. „Искаш ли да...?“

Това е най-безопасният вариант, когато се опитвате да изградите сексуално напрежение. Започнете с напълно стандартни въпроси и малко по малко преминавайте към сексуалната тематика. Започнете с някакъв елементарен въпрос от сорта на „Искаш ли да се видим този петък?“. С напредването на разговора може да станете по-интимни, когато ви се отдаде удобна възможност за това.

2. Ролева игра

Кажете на вашата нова тръпка, че имате история, която искате да споделите. Не я пишете цялата, а оставете завършека на него. След това вие отговаряте донякъде, а другият човек довършва. Например:

Вие: „Миналата седмица момиче и момче излизат на романтична вечеря..“

Вашият партньор: „...и момчето наистина харесва момичето.“

Вие: „.. момичето също харесва момчето, и то много. Всъщност момчето ѝ липсва и момичето се чуди как може да прекарва повече време с него?“

Вашият партньор: „Момчето много би искало сега момичето да е с него...“

Вие: „И какво щеше да направи момчето, ако момичето беше сега при него?“

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: смсСекс игризакачки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Кабули преди 11 години
Ало, "даскалите", едва ли с вашите *** съвети съм си направил четирите деца. Не се иска да плямпате, ами си вземете инструментите в ръце и ги задействайте. Така ще "ударите по едно рамо" за намаляването на раждаемостта.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боже господи, каква тъпанарщина о.О