Добрите съпруги не правят това

Ако не искат да отблъснат своя мъж
27 авг 2012 18:39,
49
Добрите съпруги не правят това
Снимка: desperate housewives

Без значение от колко време сте омъжена или пък живеете на семейни начала с вашия партньор. Истината е, че всички жени допускат почти едни и същи грешки по време на съвместния си живот с любимия.

Някои от тях го правят по-грубо и постепенно изгубват любовта на мъжа със своето нетактично поведение и необмислени действия. Ето какво трябва да спрете да правите, преди да разбиете нечие сърце завинаги.

1. Спрете да мислите, че винаги сте права и уважавайте и неговата позиция. Когато една жена настоява, че винаги има право над съпруга си, всъщност тя иска да го контролира. Това желание за надмощие във връзката рано или късно ще ѝ изиграе лоша шега.

2. Не поставяйте другите преди съпруга си. Бог е проектирал брака, така че съпругът и съпругата да се изправят пред изпитанията на живота рамо до рамо. Ето защо е истинска грешка да поставяте вашите родители, приятели и дори децата си пред вашия съпруг. Това би била сериозна крачка (често непреднамерена) към изолация във вашия семеен живот. Ако предпочетете да прекарате един следобед в мола с майка си вместо да идете на кино с мъжа си, той може да се почувства пренебрегнат. А ако го правите често, вие постепенно ще се отчуждите съвсем.

3. Не очаквайте съпругът ви да ви бъде най-добрата приятелка. Повечето мъже и жени не само изглеждат различно, но също така имат различни начини на възприятие. Пример за това е необходимостта за разговор. Понякога жените затрупват с ненужна информация и глупави подробности мъжете си, а те се отегчават до смърт.

4. Не засрамвайте съпруга си. Не се дръжте с него заядливо и унизително пред другите. Никога не го прекъсвайте, когато сте в компания и не му довършвайте изреченията, дори да е непреднамерено. По този начин му демонстрирате, че не уважавате това, което той има да каже.

5. Спрете да очаквате, че съпругът ви ще се провали като баща си или като вашия баща. Много жени са подозрителни към мъжете си, защото техният собствен баща е изоставил майка им навремето. Тази несигурност може да отрови голяма част от съвместния живот, а неоснователните страхове буквално да откраднат радостта от брака.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПрепатилЩом си препатил повече няма да повтаряш същата грешка, нали така.
5
50
 
44
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
Има два вида мъже - умни и глупави! Личат си по семейния си статус - умните са ергени, глупавите са женени, и на всичкото отгоре си имат и деца! Едните ползват 99% от дохода си и 99% от времето си за себе си, докато на другите, 99% от дохода и 99% от времето им е в разположение на жената, децата, кучето и котката!!Съвет към мъжете, мислещи да се женят - освен, ако не сте мазохисти, не го пробвайте!Този съвет ви го дава глупав мъж, женен от 25 години, с две деца, куче и котка!
4
16
 
30
 
! Отговори
Препатил преди 11 години
Бог създал любовта между мъжа и жената, но дяволът, като видял това, завидял и напук на Бог създал брака.
3
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Бог е проектирал брака" ???
2
2
 
55
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
еми ето ти един коментар: прочети статията, като на всяко място, замениш "съпруг" със "съпруга". Това са най-нормалните неща, ако няма уважениое, няма нормални отношения, толкова ли е сложно?
1
6
 
19
 
! Отговори
терзиев преди 11 години
ха сега да жи видя коментарите?