Признаци, че сте попаднали в лапите на флиртаджийка

И че тя не сваля само вас
31 авг 2012 08:12,
116
Признаци, че сте попаднали в лапите на флиртаджийка
Снимка: outnow.ch

Никой не иска да го правят на глупак, но истината е, че много мъже се заблуждават като видят, че някоя жена се върти около тях, закача ги непрекъснато и ги гледа с игрив поглед. Много бързо, част от тези мъже започват да се чувстват специални, да се движат с по-високо самочувствие и да си въобразяват, че въпросната дама е лудо влюбена в тях.

Ако си паднете по такава жена, първо се убедете, че тя не е серийна флиртаджийка или опасна манипулаторка и че наистина има интерес само към вас. Имайте предвид, че има жени, които парадират със своята женственост, сексуалност и уязвимост, за да получат каквото искат от мъжете, но без да имат никакво намерение да бъдат с тях в романтичен план.

Това много лесно можете да го разберете, като проявите по-силен интерес към нея. Ако тя внезапно охладнее, забрави за закачките и ви каже с мила усмивка: „Мислих, че сме само приятели!", всичко е ясно.

Дали има опасност обектът на интереса ви да е жена, която постига с флирт всичко, което среща в житейския си път и към която по-добре да не насочвате намеренията си, можете да разберете от тези 10 признака.

1. Тя има подозрително много приятели-мъже, които често я наричат с мили прякори като „коте", „сладурче" и т.н. Всички тези мъже се надпреварват да угаждат на всеки неин каприз.

2. Тя няма изобщо или има много малко приятелки-жени и то такива, които не могат да ѝ бъдат конкуренция за сърцата на мъжете.

3. Тя не обича да говори за личния си живот и постоянно се прави на недостъпна и мистериозна.

4. Тя никога не казва дали ви намира за привлекателен. Това е признак, че не е искрено привлечена от вас, а по-скоро ви използва за забавление.

5. Тя продължава да се закача с вас, но не дава никакви признаци, че иска нещо повече (например, да я изведете на вечеря или на кино.)

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
флиртът е присъщ на момичетата, не толкова не жените (без значение от възрастта). момичетата не са събрали достатъчно кураж да вземат съдбата в ръце и си четкат егото с мисълта, че щом някой ги харесва значи още стават и могат да избират.виж, жената е нещо различно - тя си е поставила приоритетите на място, изградила си е принципи и е гототва да следва определена цел. но е ясно, че флиртът е конструктивен и за тях, когато искат да привлекат вниманието на даден мъж.
54
3
 
6
 
! Отговори
алоооооооо преди 11 години
ЕЕЕЕЕЕВРИКААААААААА!!!Най -накрая АДМИНИТЕ приеха вулгарните ми, но прави постове,които пишех в статиите "антимъже"защото мъжа-българин беше изкаран най-долното същество на майката Земя и написаха и СТАТИЯ$СЪВЕТ за по-младите момчета,от какво да се пазят-И НАИСТИНА има верни неща в нея!)РЕСПЕКТ АДМИНИ!Два дни няма да ругая никого по форумите във ВАША чест!Лошото е,че не виждам коментар от основните си опонентки...
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за жените, които преди всичко обичат децата си = няма лошо, ама направете първо правилен избор за мъжа до вас, пък после мислете за деца. децата не са ерзац за вашите несполуки и несгоди, те не са длъжни да страдат след време от грешните модели на недорасли родители. за децата няма нищо по-хубаво от това да растат в щастливо семейство с обичащи се родители. затва скъпи майки не бъдете такива егоисти, не се мислете за жертва на съдбата и едничка цел да родите дечица и да се жертвате за тях.
52
6
 
5
 
! Отговори
Knock преди 11 години
Ако ше сЪ чаластрим да Съ чаласрим! Няма коте-моте... Щяла да ми сЪ хили,пачЪ. Яяяя from ass 2 mouth
51
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, и сред жените и сред мъжете има лоши екземпляри, но това не е повод да слагаме всички под един знаменател. Трябва да се уважаваме един друг за да вървят нещата. То не са обиди, то не е плюене към българката...но все пак тя заслужава уважение - тази, която е останала тук и се опитва да гради и да участва в българското общество въпреки трудностите, която често издържа семейството си...и не бива да я оплювате!
50
3
 
9
 
! Отговори
о преди 11 години
Малеееее ,каква злоба ,какви лоши думи....
49
4
 
5
 
! Отговори
от 72 пак преди 11 години
и граматически правилното е "Чалгар е комшиятати КОЙТО те е направил", ама в чалготеките няма как да го научиш, *** ***...
48
2
 
8
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Ама разбира се , изобщо не злобееш , само раздаваш обидни квалификации и се пениш като бясно куче. Имай предвид , че хората намират за най-дразнещи в другите собствените си недостатъци,може би трябва да минеш на диета. ;) Айде със здраве , със стена човек не може да спори .
47
6
 
6
 
! Отговори
До Миглена преди 11 години
Дам хубаво е да си пишеш, ама в момента на мъжлето му скъсват *** от бачкане, за да удовлетворява прищявките на теб и децата ти
46
5
 
4
 
! Отговори
от 72 преди 11 години
хахах, не се нервирай ***. аиде марш в чалготеката да си намериш нещо за е*ане, че те тресат нервите нещо
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пич, не съм тя, а съм той.обичам майка си, баба си и жена си. страхотни хора са. тва че ти си някакъв *** чалгар и единствените жени с които имаш контакт са като тебе прости чалгарки си е твой проблем
44
2
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Пак не стана ясно като всичко ти е наред и си толкова доволен от живота , защо злобееш по форумите ?Нещо май си противоречиш . Хем дебели и грозни не искал , хем *** по форумите как баш тия дебелите и грозни не му обръщали внимание и не искали били да му раждат деца, хахахха , голям си *** да знаеш. Развесели ме много.
43
10
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
Надявам се всички жени,които не искат да раждат да прочетат Миглена.1 жена не е непълноценна - тя не е съществувала ако не роди. Същото се отнася и за мъжете. И защо не в България? Да не искаш френците да ти вземат детето щото не говори френски? За другото си права,че си страшно комплексирана. Какво лошо има да се стои в кухнята? Кой ти казва да купуваш фолкпевици. Те вече са на изчезване. Аз моите ще ги науча какви са не само Ботев и Левски! Мислиш че на запад няма "западнали" учители и деца?
42
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно нещо не мога да разбера. цял свят казва, че българските жени са най-красивите, само простия българин ги псува през цялото време.а бе ей, хора, едно единствено хубаво нещо си имаме, а единственото което правите е да го плюете. е за това никога няма да се оправим. не ни е виновен нито Бойко, нито Станишев, а сами сме си виновни. природата и жените, само тва имаме, а сер*м върху него през цялото време. ЗАЩО?
41
3
 
5
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
И като знаеш какво ще излезе от тебе за чий хикс ръсиш "мъдрости" и даваш "меродавното" си мнение какви били българките ? Явно ти си комплексарът , за да си запълваш времето със злобеене по форумите. А що се отнася до това дали съм пъпчива и дебела *** , ако съм - проблем ли е ? Не аз съм се притресла как да накарам някой да си омеша гените с мен , ти си тоя дето писка,че никоя не искала да му ражда деца , явно да си модел не е достатъчно. Пак ти казвам , гроздето ти е кисело май.
40
4
 
6
 
! Отговори
до 60 преди 11 години
Баш от тебе както виждаш никой нищо не иска. А какви сме , що сме си е наша работа и теб не те касае , капиш? Гледам газ пикаеш и бръснарски ножчета обаче , че никоя "бг крава" не те отразява. Айде ние сме егоистки , а па ти големия алтруист даваш , даваш , кво даваш лош генетичен мат'рял даващ хахаххаха.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е кадър от филма: "Съседка за секс" ("The Girl Next Door") отпреди 10 години. Много култов филм. (За тези, които не са го гледали :))
38
1
 
10
 
! Отговори
АС преди 11 години
ЛЮБОВТА Е СЛАДКА НО ПРАВИ ОТ ЧОВЕКА ***
37
6
 
8
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Гроздето е кисело обаче , като не искаш да имаш дете от 'ганьовка' какво си се притресъл да мрънкаш ,че 'ганьовките' не щяли да раждат . Върви Айшето да ти ражда , ама сигурно и нея не мое'ш да навиеш , та ще се наложи семето да си го завреш където слънце не те огрява.
36
8
 
4
 
! Отговори
лес преди 11 години
гадно ли ви става комплексарчета? не знам докога жените ще ви търпят