Лъжите, които мъжете казват на жените всеки ден

На пръв поглед са безобидни, но внасят драма във връзката
Обновена: 19 сеп 2012 15:00 | 18 сеп 2012 07:00,
47
Лъжите, които мъжете казват на жените всеки ден
Снимка: outnow.ch

На всеки човек се е случвало да каже някоя и друга лъжа. Било то с цел да предпази любим човек или пък обратното - от лоши чувства. Факт е, че няма човек на тази планета, който да не лъже.

Според скорошно проучване мъжете казват средно по три лъжи на ден. Резултатите от друго изследване пък показали, че физическото и психическото състояние на човек значително може да се подобри, ако спре да лъже.

Има хора, които се наричат перманентни лъжци и едва ли някакви резултати биха им повлияли. Все пак добре е, ако можете да поограничите лъжите.

А сега вижте кои са петте най-разпространени лъжи, които мъжете казват на жените всеки ден според Men's Health:

1. “Не съм пил чак толкова много“

Всъщност единият час с момчетата се е превърнал в няколко часове с момчетата, в които мъжът определено си е пийнал подобаващо. Все пак е бил на мъжка вечер. Вместо да лъжете приятелката си, опитайте да ѝ представите истината, но в малко по-омекотен вариант.

2. „Всичко е наред, добре съм“

Понякога мъжете имат нужда да запазят мислите за себе си, да обмислят нещата и чак тогава да споделят какъв е проблемът. Най-добре просто му дайте време, тъкмо и страстите ще са поукротени и ще можете заедно да обсъдите нещата като възрастни хора.

3. „Нямах обхват“

Истината: „Музиката беше силна, бях с приятели и просто не исках да излизам навън, за да отговоря“. Следващия път просто предупредете приятелката си, че не е удобно да се чувате или ѝ върнете SMS.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: мъжевръзкалъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
5
 
! Отговори
BGSWINGERS.NET преди 11 години
Не се лъжете взаимно!Най-добрият вариант е да се забавлявате с някое семейство заедно ,няма подтискане на чувства ,няма и излъгани !Ако сте семейство и решите да правите суинг ,ще сбъркате само ако го направите със случайна интимна двойка ,която си няма собствени деца ,те живеят ден за ден и не им пука както за самите тях ,така и за вас!Ако го направите с реално семейство приятелството ви ще стане още по-голямо ,а не както при някои моралисти единият да гледа да мушне тайно жената на приятеля си
16
8
 
1
 
! Отговори
do vsichki преди 11 години
tova sa chris brown i rahanna <3
15
6
 
1
 
! Отговори
do 23 преди 11 години
tva e chris brown :)
14
3
 
13
 
! Отговори
??????????????? преди 11 години
КАКВИ СА ТЕЗИ *** НА СНИМКАТА ?!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nomer 20 kade pishe 4e sa ***
12
6
 
9
 
! Отговори
някой преди 11 години
Аз искам да разбера кви са тия *** на снимката?
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А коя е най-често изричаната лъжа от жените?БОЛИ МЕ ГЛАВАТА
10
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бас държа че тая статия я е разкопала същата феминистка която от време навреме я пускат тук с други подобни статии, но за разлика от лично нейните съчинения, тази статия е писана от друга подобна изкукала феминистка. Ние отдавна и препоръчахме лечение: покупката на голям вибратор, ама тя не слуша, та се получава това което се получава:)))
9
1
 
11
 
! Отговори
анон преди 11 години
......... Факт е, че няма човек на тази планета, който да не лъже........ Какъв факт може да е това, това няма как да се провери и докаже.....
8
3
 
4
 
! Отговори
до марк преди 11 години
дай телефон и аз да си поръчам от 350кинта нещо качествено
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уф, днес бг, тези неща само мъжете ли ги казват? Аз имам други наблюдения, жена съм и тези реплики ги казвам често, по навик, като изключа това за алкохола, защото не пия. Учените с това ли се занимават? Ето защо още нямаме лекарство срещу рака...
6
7
 
20
 
! Отговори
умна преди 11 години
До от 1 "май всички жени сте еднакви" ! Ами такива сме ,симулираме ,че ви вярваме на приказките ,че вие не бихте ни изневерили ,правим се на лудо влюбени във вас както и вие се правите на лудовлюбени в нас ,и така вие си мислите ,че сте ни вързали в кърпа и няма да ви изневерим ! Вие ни изневерявате и се мислите за поредният тарикат ,който изневерява ,а жена му го чака вярна и недокосната ! Ние пък все се събираме "с приятелки на женски партита" !
5
23
 
6
 
! Отговори
от 1 преди 11 години
До до1 "ох унмия ,ако си мислиш че тя не се плющи дълбоко се лъжеш"! Как така ще се плющи ,*** ?! Аз нали затова й казвам ,/че я обичам и не бих правил секс с друга / ,за да не се плющи с друг ! И ти ли се плющиш с друг *** ,та знаеш ,че моята жена може да се плющи с някой ,май всички жени сте еднакви ?!
4
5
 
32
 
! Отговори
до1 преди 11 години
ох умния, ако си мислиш че и тя не се плюшти дълбоко се лъжеш
3
8
 
22
 
! Отговори
ПРИТЕСНЕН преди 11 години
Абе аз ,че я лъжа -лъжа я /уж не й изневерявам и т.н./ , но тя колко ли ме лъже ?! Лошо ми става като си помисля ,че някой мой приятел или нейн колега я клати ,а тя ме лъже ,че обича само мен и не би го направила с друг !
2
2
 
16
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Само...жените и лекарите...знаят,колко е необходима и...благотворна лъжата,за мъжете. -Анатол Франс
1
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз я лъжа с думите : коте ,никога не бих правил секс с друга ,ти си страхотна ! Много ми е глупавичка ,веднага ми вярва !