Как да не плашите жените

Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап
7 окт 2012 18:40,
56
Как да не плашите жените
Снимка: outnow.ch

Вие може да сте уверени, привлекателни и интелигентни, но въпреки това да се провалите още в началото на така наречения тест за „зараждащите се отношения”. Стартът на взаимоотношенията между жената и мъжа е много важен и определящ момент. Затова вашата цел е да се представите в най-добрата си светлина, като същевременно показвате истинската си същност. Австралийката Саманта Брет е изключително успешен и популярен автор и медиен коментатор по темите, свързани със секса, срещите и връзките. Тя подрежда пет грешки, които мъжете правят в началото и с които плашат жените. Ето и кои са те:

1. Престаравате се

Жените не само че обичат комплиментите, те направо ги обожават. С една малка подробност – обожават ги, когато усещат, че наистина са си ги заслужили. Така че не прекалявайте с излишно количество комплименти. Разбира се, нормално и дори желателно е да споменете нещо, което ви е направило впечатление у дамата срещу вас. Бъдете мили, но не преигравайте. Жените усещат, когато не сте искрени.

Също така е важно да имате собствено мнение, което да умеете да изразявате деликатно. Ако за всичко (в кой ресторант да се видите, какво вино да пиете и др.) се съгласявате с жената, това автоматично ще я направи предубедена – или не ви пука много за срещата или се правите на ненужно мил, за да я впечатлите.

2. Фокусирате се прекалено върху секса

Ясно е, че първоначално мъжете гледат на жената като сексуален обект. И всъщност всяка жена би се обидила, ако мъжът не иска да прави секс с нея. Но ако искате да завържете по-сериозни отношения с дамата, с която се виждате, не натрапвайте сексуалните си желания към нея още в началото. Все пак първо трябва да се опознаете. Сексът е естественият завършек на нещата и той ще се случи по-скоро, отколкото си мислите, стига да не показвате, че искате само това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпо, по-тъпо, днес.бгСъвет: когато преписвате нещо от някъде, редакторът ви да поне да има 90+ IQМоля Ви, не се излагайте, ние читателите все още ви уважаваме.
15
11
 
6
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
аз не съм красив но ми върви с жените. искам да поздравя всички красиви момичета благодаря ви че противоположностите се привличат.
14
5
 
14
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Аз винаги се държа като *** умишлено така си пресявам скучните жени като си търсят интелектуалци значи не при мене. аз мога да им осигуря забавления, неангажираща връзка и много добро и джентълменско отношение, но за 3-4ч. няколко пъти в седмицата МАКСИМУМ. една жена като те харесва каквото и да правиш какъвто и да си тя си те иска а пък такива където им се подмазват и слагат са най-долните хора и самите жени не ги искат.
13
21
 
10
 
! Отговори
Жена преди 11 години
А не ни плашите, но си прочетете коментарите и после си дайте сметка защо не ви третираме като хора, а само като донори и портфейли.
12
13
 
21
 
! Отговори
BIG SHA преди 11 години
Всяка хубава пичка се надува нали,но това при нас не върви, не върви.Ако се надува веднага я удари,това е начинът да разберат, разбери.Хвани я за косата и я удари със коляното,после я блъсни във ръба на пияното,хвани и ръката и я прискрипи със врататаи я блъскай във главата, и я блъскай във главата.Нека се научат да не се правят на важнии да разберат, че не вървят този път.Хей, момичета искам само да знаете,че ние ви обичаме, но без да се лигавите.
11
28
 
85
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
когато си мил интелигентен и добър си казват ,тоя е *** мухала пълен балък и не те бръснат за нищо .Когато си *** ,селянин чалгар , и ги унижаваш веднага ти кълват и много те обичат .Това е жената тъпо създание,третираш го като *** то те обича ,уважаваш го не ти обръща внимание!
10
1
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
друго си е да вкараш болният в реанимацията, после нещата сами се нареждат, или се оплескват здраво.
9
4
 
36
 
! Отговори
бичето до #12 преди 11 години
да, от женското дупе по-убаво нема. да *** прощават евгенито минчев и ония *** от паламента... и за острилка не стават...
8
3
 
33
 
! Отговори
бичето преди 11 години
като ми върже некой ***, немам спирка докато не го надупя. като ми утече мерака и видя, че е като други *** се фана, че па съм останал без пари... нема оправия на тоя свят...
7
0
 
31
 
! Отговори
Тед Бънди преди 11 години
За мене е полезна статията "Как да не плашите жените" в друг смисъл. Щото като ме видят и се плашат:)
6
8
 
22
 
! Отговори
Един от вас преди 11 години
Тука няма онанистиВсичките са специалистиДо един професионалистиИ секс-разбирачи и ***.И перфектните свалячибаш ледоразбивачиИ вие маструбаториЖиво превъплащение на вибраториКато ви питат дали стеСекс-инструктори и секс-учителиПо-добре кажете, че сте ръководителиЗащото ръководен пост това еС ръка пред монитора да се мае
5
6
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма какво да се лъжем - в днешно време жените много повече плашат мъже. устати, арогантни, агресивни, превзети лигли с безкрайни претенции, покрити с грим и навлекли прозрачни парцалки, дебнат да изманипулират и вържат всеки що-годе приличен мъж. а ако е и с добър доход - сафарито става безмилостно
4
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Фокусирате се прекалено върху секса"- а не, бе!!
3
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си много мил 100% губиш. Добре е да имаш избор. Добре е да не ти пука. Ако се прави на интаресна кажи и чао с поведение. Не я търси.
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най-съвестно прочетох съветите-дори си ги записах на едно листче за да не ги забравя...после отидох на среща...но жената пак се уплаши и хукна да бяга...значи австралийката Саманта Брет не е наясно с нещата според мен...:)
1
26
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-голямата грешка е да бъдете много мил. Може да я обичате, но ако й го показвате ще ви изневерява с ***. Бъдете груби.