Да сте приятелка с бившата му - умен или глупав ход?

Подобно приятелство понякога може да ви бъде от полза
9 окт 2012 18:47,
34
Да сте приятелка с бившата му - умен или глупав ход?
Снимка: outnow.ch

Знаете колко неловко и неприятно е чувството, когато си в компанията на гаджето си и случайно се срещнете с неговата бивша изгора на улицата или в някое заведение. Най-често той или ще ѝ каже семпло „здравей" или просто ще ѝ кимне, ако се притеснява от вашата реакция.

Може и да я подмине враждебно, ако пази неприятни спомени за нея. Има вариант и да ѝ се зарадва и да я заприказва, ако спомените му не са чак толкова лоши, от което на вас ще ви стане още по-тягостно.

Каквато и да е неговата реакция, най-често вие няма да се чувствате очарована от срещата с другата жена, към която любимият ви някога е имал чувства.

Като се замислите, това първосигнално негативно отношение е абсолютно безсмислено. В живота се случва много по-често мъжете на една жена - бившият и настоящият да си стиснат ръцете и да станат дори приятели, но същата конфигурация в обратен вариант е почти „мисия невъзможна".

Ако се замислите всеки човек, който е имал важно значение в живота ви, заслужава много повече от кимване, нали? Тогава защо очаквате от вашия любим да се прави, че не познава ексгаджето си?

Вярно е, че хората преминават трудно от любовни отношения, които вече не работят, в просто приятелски. Вярно е, че в действителност много хора търсят причини да мразят експартньора си, за да могат да оправдаят себе си за раздялата, но наистина е тъжно, когато хората се „тровят" с излишен негативизъм.

Много по-добре би било, ако сте по-широкоскроени и допуснете в сегашния си близък кръг дори и бившата любима на гаджето си.

Това не е странно взаимодействие. Защо пък да не достигнете до нея и дори да я направите своя приятелка? Наистина ли е толкова неразумно?

В края на краищата тя е била част от живота на любимия ви в продължение на месеци или години и може би го познава по-добре от вас самата.

Защо да не държите до себе си един доверен съветник, който да може да ви разкрие много подробности относно любимия мъж. Например, какво обича да хапва, на какъв подарък би се зарадвал, на какви места не харесва да ходи на почивка, какви са скритите му хобита и страсти и т.н.?

Наясно сме, че шансовете да станете приятелки с бившата любима на половинката ви, са доста минимални, но все пак не са невъзможни.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: връзкагаджебивша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
секс с бившата ти докато приятелката ми гледа и говори с нея за добрите и лошите ми навици...RLZZ :)
18
1
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 11 години
И накрая да си направите 3-ка
17
5
 
15
 
! Отговори
УФФФ преди 11 години
НИТО ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗА БИВШИТЕ МУ, НИТО ЩЕ МУ ГОВОРЯ ЗА МОИТЕ. АЙДЕ, МОЛЯ ДА НЕ СИ СПОДЕЛЯМЕ ИМЕНА, ОБРАЗИ И БРОЙ ИЗЖИВЯВАНИЯ.
16
4
 
2
 
! Отговори
Жена от Пловдив преди 11 години
До Мъж от ВарнаТака е, но малко сме тези, които си го признаваме.
15
2
 
1
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Нормално. Въпрос на конкретен характер- ако става, става.
14
3
 
13
 
! Отговори
american boy преди 11 години
Какви са тези простотии? По глупава статия, да си призная, може би никога не съм чел! Както са я подкарали направо настоящата и бившите да се местят в Юта и да се оженят в едно многобройно щастливо семейство! Ужасни глупости сте написали или преписали.
13
4
 
2
 
! Отговори
do 11 преди 11 години
a tova, 4e zarqzvash nqkoi zaradi ne6to po-dobro ne zna4i li, 4e ne sam kato tqh???
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бившите мястото им в миналото...не на мойта маса,мерси!
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде ги намирате тия писания бе ? Поне ги превеждайте дословно без да ги адаптирате за БГ. А, и не забравяйте да спомнете източника си.
10
11
 
2
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Аз си ги чебраста събрани заедно двете...мммм...я,я..натюрлих...голям кеф..!!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да разказва каквото си иска бивщия. Аз се доверявам само на мнението на хора, които не злословят, останалите лъжат.
8
4
 
35
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Едно трябва да е ясно: всяка настояща може да стане бивша и всяка бивша - настояща! Животът е непредсказуем! Аз лично не вярвам да си по-различна от бившите. Все пак един и същи мъж ви е избирал. :)))))
7
5
 
1
 
! Отговори
do rfg преди 11 години
Solange Knowles се казва и е сестра на Beyonce. И да грооззззззззна еееееееееее!!!
6
6
 
15
 
! Отговори
:) преди 11 години
Верно, че сме злобарки. :) Настоящата му е забранила да комуникира с мен. Опитва се да ограничи контактите с приятелите и семейството му, но кой е крив?! Аз лично съм доволна! Всеки си намира майстора рано или късно. :)))))
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много полезна статия, веднада си го премествам в другия.
4
3
 
24
 
! Отговори
да бе преди 11 години
*** статийка явно писана от някоя бивша непрежалила любимия дето се чуди как да намери прясно инфо за живота му и тва е най идеалния начин да получи каквото иска
3
9
 
2
 
! Отговори
rfg преди 11 години
Тази русата е мега яка, гледал съм я в доста филми , а мъжа срещу нея някой да знае как се казва?! :D
2
2
 
15
 
! Отговори
аз преди 11 години
Пълни простотии пак....ще чакам аз бившата му да ми казва какво обичал да прави и какво да яде...то това си е част от тръпката да опознаеш съответния човек..на моя пък бившите му като ги знам какви са, изобщо не ми допадат като хора, за какъв ми е да се сближавам с тях само щото му били бивши...ай да бягат да си играят другаде
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aх тая русата.............