Как да се справите с ПМС – ръководство за мъже

Сведете напрежението до минимум
Обновена: 12 окт 2012 18:40 | 12 окт 2012 18:40,
30
Как да се справите с ПМС – ръководство за мъже
Снимка: outnow.ch

За съжаление повечето от представителките на нежния пол страдат от ПМС или така наречения предменструален синдром. Наред с тях обаче и мъжете си го отнасят. В този период някои жени се превръщат в твърде емоционални същества, готови да се разплачат от най-малкото нещо или да направят скандал за нещо маловажно. Хормоните бушуват, чувствата и настроенията също.

Все пак нито на мъжете, нито на жените им е приятно всеки месец да изживяват подобен раздразнителен период. Както казахме вече, хормоните са отговорни за поведението на дамите, затова мъжете като кавалери трябва да поемат риска и да се справят със ситуацията. Ето и няколко съвета какво трябва да правите по време на ПМС на приятелката си:

1. Правете нещата, които знаете, че тя иска

Изгледайте сгушени романтичния филм, за който тя ви говори повече от две седмици. Излезте на вечеря в любимия ѝ ресторант, отваряйте ѝ вратите и се дръжте мило. Облечете ризата, която знаете, че тя много харесва, и похвалете готварските ѝ способности. Все пак гледайте да не преигравате и да не изглежда прекалено изкуствено.

2. Купете ѝ шоколад

Всички жени обичат да си похапват шоколад особено когато са тъжни или имат лош ден, затова я изненадайте и ѝ купете нейния любим. Изследвания показват, че шоколадът потиска симптомите на главоболие и мигрена.

3. Покажи съчувствие

Достатъчно е само да сте около жената, за да може тя да усети, че има вашата подкрепа. Обикновено жената иска да се увери, че просто има обратна връзка и че някой вижда колко ѝ е тежко. Изслушвайте я и се съгласявайте с нея, като използвате мили обръщения.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: напрежениенервиПМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми от глупавите ви статии на тема "еманципация". 1.Прави каквото иска;2.Купи шоколад;3.Покажи съчувствие;4.Изкопай си дупка;5.Изработи си ковчег;6.Влез в него;7.*** бавно..... Приятен следобед!
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
четири последователни дена, до степен, която изисква обезболяващо. Да те боли глава праз целия период. Да ти се плаче от всичко. Подутите ти гърди да те болят. Да ти излезнат пъпки, за които нищо не можеш да направиш. И да ти се яде шоколад ужасно много, но точно заради долуописаният *** да не го правиш, за да си хубава за него. Изживей го един месец и ми се обади. А за парите - вие плащате за да се чувствате велики и по - силни. Ако не искаш това, 25 ти предложи вариант.
22
1
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
Моля се всички господа, които плюят тук женската природа да разберат нещо. Ако няма предменструален синдром, няма да има и цикъл. Ако няма цикъл, няма да има и деца.Към коментар 17Нека разбереш какво е точно да те болят зърната, дори когато ходиш, да се чудиш дали онзи ***, който отказа да сложи презерватив заради собствения си кеф, не е направил нещо, за което ще е нужно да ходиш до гинеколога си. След чуденката и притесненията идва цикъла. Много е интересно да те болят яйчниците
21
2
 
9
 
! Отговори
До 23. А бе,главо! преди 11 години
Ти не си разбрал какво е писала - не тя го прави веднъж месечно.Тя моли Бога да покаже на мъжете какво значи всеки месец да трепериш дали ще ти дойде, или си забременяла.За теб, ако толкова ти тежи от нещата, дето си ги описал, има лесно решение: Ставаш мъжка шафранти *** - кеф ти с ***, кеф ти с богатите баби, и проблемът ти е решен. Ще те глезят, няма да работиш, ще си купуваш маркови парцалки, ще се държиш като жена с предменструален синдром (то ти точно така се държиш всъщност)
20
11
 
3
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
До Боже! 15Един акт в месец? Ти, май, случайно го караш? Шафранти ***, ама така е модерно!Щъркелът има мозък колкото орехче, а е МОНОГАМЕН!Боже! Направи така, че жените да работят колкото мъжете! Аре, лапай, че взе да капе, пък килимът е гръТСки!
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еми аз какво да направя, като съм се родил мъж? Сега каквоо, да ви се извинявам ли? Д*бем и drama queens дето сте!
18
10
 
10
 
! Отговори
saki преди 11 години
Абе да гледа да не оцапа седалките на колата , пък другото майната му.
17
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-често забременяване и няма и да се сеща какво е ПМС.
16
9
 
14
 
! Отговори
алоооо преди 11 години
в пост 17,цитирам 20 процента от това,дето търпят мъжете и БЕЗ ПМС,и се чудя,дали вие МНОГОСТРАДАЛНИТЕ ще изтърпите това и 1 седмица?ДА,АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕ,а ние ви търпим,че даже и виновни се чувствуваме...АЙДЕ,БАСТА с простотиите!
15
6
 
19
 
! Отговори
алооооо преди 11 години
айде,не преигравайте,БОЖЕ,направи така,че всеки мъж да се е шибал повече от жена си ,да е бивш жиголо-като повечето честни момичета,дет не си признават за изпълненията,да не работи,а жена му да го храни-а той да ходи на кафе с "приятели",да се *** за всичко,да му звъни телефона с женски имена,а той да вика-ЗА КАКЪВ МЕ ВЗЕМАШ,да иска всеки месец по 2 чифта обувки,вносни парфюми,и да вика пред пълния гардероб-БОЖЕ НЯМА КАКВО ДА ОБЛЕКА,да се намеква,че жената е ХАЛТАВА ДОЛУ и ТОГАВА?МЕНЗИС ЛИ??
14
4
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Със сигурност е гадно. Ама я кажи сега, аз ли съм виновен, че си се родила жена, а аз - мъж? Кво да направя, бе?
13
4
 
24
 
! Отговори
Боже! преди 11 години
Направи така, че на всеки мъж поне веднъж в живота да му дойде мензис. Нека да почувства какво е това, как боли в продължение на няколко часа, а после - какъв дискомфорт трябва да изтърпи през следващите няколко дни!И, много те моля, Господи,Преди да му пратиш този мензис, изчакай да има поне един полов акт през този месец, а след това му кажи, че може и да е забременял и че ще се разбере дали му се е разминало, едва когато дойде време да му идва мензисът!Да видим ще се подиграват ли после...
12
0
 
10
 
! Отговори
Романтична женичка преди 11 години
Кажи ми, че съм хубава...Кажи, че съм единствена за теб...Кажи, че ме обичаш...А бе, господа мъже! Вие много добре знаете какво да кажете. И, след това, дори не е необходимо да правите каквото и да е...
11
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо се нарича ПМС? Ами защото "луда крава" е наименование, вече дадено на друга болест.
10
4
 
9
 
! Отговори
Врял и кипял преди 11 години
Още една статия, която казва на мъжете: правете само каквото жените искат, особено когато имат извинение като ПМС. Мили мъже, слушайте батко си - бъдете мъже и не се оставяйте да ви манипулират. Да, ПМС е кофти изживяване за една жена, но не предавайте себе си.
9
0
 
37
 
! Отговори
Питане? преди 11 години
ПМС - Постановление на Министерски Съвет ли означава?
8
4
 
5
 
! Отговори
Природата преди 11 години
На който не му харесва, да се кастрира, да кастрира и половинката си и ще станат дебели и щастливи.
7
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз искам обратна връзка за футболната тема! И аз искам подкрепа за да отида на мач! И на мен ми е тежко когато не мога да се видя с приятели! ЗАЩО САМО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАМЕ В ПОЛОЖЕНИЕ!? Нали има равенство на половете!? Нали искаха еманципация!? На ви са' еманципация! Ем ще я търпиш, ем ще я храниш и обличаш, ем закона я пази, ем ще ти е равна! Протестирам!
6
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Достатъчно е само да сте около жената, за да може тя да усети, че има вашата подкрепа. Обикновено жената иска да се увери, че просто има обратна връзка и че някой вижда колко ѝ е тежко. Изслушвайте я и се съгласявайте с нея, като използвате мили обръщения.Проклет да е този, който е решил, че жената е слабия пол и трябва да трърпим всичко!!!! И мен ми е криво понякога. И аз имам хормони!!! И аз съм човек! И аз искам да отида на риба и на бира с другари! Но НЕ МОЖЕ!!! Защо? за щото има сериал!!!
5
27
 
11
 
! Отговори
бла бла преди 11 години
И всеки божи месец трябва да търпим това животно, което ежемесечно кърви и не умира. Ошамарете животното и това е положението, писнало ми е на к*ра. По голям *** от жените няма.