Хобита за двойки

Пет забавни хобита, които може да правите заедно с партньора си
Обновена: 7 ное 2012 14:39 | 7 ное 2012 14:39,
11
Хобита за двойки
Снимка: outnow.ch

Казват, че противоположностите се привличат и може би има известна доза истина в това. В определен етап от връзката обаче, ако партньорите са прекалено различни, се оказва, че почти няма какво да ги свързва и привлича един към друг. Затова най-добре си намерете общо хоби, с което двамата да се забавлявате и да създавате нови спомени, които да обогатяват връзката ви.

1. Пътуване

Всяка двойка си мечтае да отиде на далечно и екзотично пътуване. Разбира се, удоволствието от пътуването може да се усети и от доста по-близки дестинации. Не е нужно да изхарчите всичките си спестявания за една почивка. Направете си традиция да пътувате поне два уикенда от месеца. Може да разглеждате близки градове или да се наслаждавате на природни забележителности.

2. Фотография

Не е задължително да посещавате курсове по фотография. Помолете някой познат, който разбира повече да ви обясни основните неща. Разбира се, за подобно ходи е необходимо да си купите и хубав фотоапарат. След това запечатвайте всеки момент от пътуванията ви, обикновените дни или празниците.
 

3. Туризъм/ Колоездене

България е изключително богата на природни дадености, затова имате възможност всяка седмица да си избирате различни интересни маршрути, по които да се разхождате, или пък да карате колело. И в двата случаи ще се забавлявате, а и ще поддържате добра форма. Вземете си вкусна храна и напитки и си направете пикник по време на някоя от почивките.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Загубени в превода преди 11 години
Five funny hobbits to do with your partner.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хобито е изключително полезна дейност особено през зимния сезон. Хубаво е човек от ранна възраст да се занимава с хобито си, така през годините го усъвършенства и може да стане средство за допълнителни доходи. Съпругата ми е силно пристрастена към уникални готварски рецепти, плетива и майстор на таблата. Аз се занимавам с моделизми, филателия, старинни оръжия и футбол, много футбол.
6
1
 
4
 
! Отговори
Бригада шлосери преди 11 години
За двойки не се бяхме сетили...
5
3
 
9
 
! Отговори
jjjj преди 11 години
Хобита за двойки - всяка втора вечер на тройки.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А може би онази хубава игра....."Вземи си гащите в ръка"..:))
3
4
 
5
 
! Отговори
rainbou1 преди 11 години
Стриптийз покер.
2
5
 
14
 
! Отговори
чвор преди 11 години
А за тройки?!?
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ганг-банг с приятели! Размяна на половинки!? Игра с играчки за възрастни!?