Как да устискате на изкушенията от другия пол в офиса

Особено ако сте щастливо обвързани
8 ное 2012 10:45,
55
Как да устискате на изкушенията от другия пол в офиса
Снимка: outnow.ch

Много от хората, работещи активно с индивиди от противоположния пол, било то в малка или голяма фирма, са подложени на изкушението да започнат връзка със свой колега или шеф.

Ако хората са необвързани, рискът от бъдещи негативи е доста по-малък, но ако си имат половинка, една такава афера може да доведе до сериозни сътресения в личния им живот.

Колкото и здрава ценностна система да имате, понякога може да се появи човек, на когото ви е трудно да устоите, и междувременно да започнете да търсите пробойни в своята връзка – къде истински, къде въображаеми и след време да се предадете на инстинктите си. Не след дълго горчиво ще съжалявате затова, което сте изгубили в личен план.

Ако искате да запазите връзката си силна, като устоите на всички изкушения в работата си, следвайте тези правила:

1. Никога не предприемайте първия ход в един флирт, дори и на шега. Дръжте се професионално и с най-сексапилните си колеги.

2. Никога не изпивайте повече от едно питие с колегите от службата си особено ако сте на тиймбилдинг извън града, и то за няколко дни.

3. Никога не си позволявайте да си създавате "специални приятелства" с атрактивен колега от другия пол и да търсите неговата специфична подкрепа и съвети винаги когато ви скимне.

4. Aко не става въпрос за строга бизнес среща, никога не приемайте покана от атрактивен колега особено ако трябва да сте само двамата. Дори той да се появи с билети за кино или концерт, не трябва да излизате с него/нея като двойка. Същото важи и за поканата за обяд.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: офисаферапоследствия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз съм така.Не съм като някоя ученичка ,на която й омекват коленете.Прагматик съм и разумен човек, не бих се поддала на залъгалки.Виж, ако реше да се влюбя е друго, но никой не може да ме "изкуши" ,ако аз не съм поискала да опитам.
7
6
 
7
 
! Отговори
желязната преди 11 години
Няма как...
6
3
 
31
 
! Отговори
! преди 11 години
5Желязото и то се топи ;)
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм желязна.Да му мислят другите. :р
4
2
 
18
 
! Отговори
! преди 11 години
Ехх,ако колежката прочете тази статия....пак ще ме прибере на 4 очи :D
3
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом сте щастливо обвързани ще сте естествено имунизирани срещу изкушения.Ако пък въпреки,че сте обвързани се чудите как да започнете нова свалка значи хич ама хич не сте щастливо обвързани.Разбира се малко имат смелостта да си го признаят.
2
11
 
35
 
! Отговори
мим преди 11 години
Ако съм щастливо обвързана,който и да е в офисът ми,няма да ми мине през умът за нещо такова.
1
5
 
53
 
! Отговори
хх преди 11 години
Ако сте щастливо обвързани правете необвързващ секс.