Съблазнете го, не го плашете

Има неща, които е по-добре да си премълчите
13 ное 2012 11:26,
24
Съблазнете го, не го плашете
Снимка: outnow.ch

Мечтаехте за страхотно гадже и ето че вече имате връзка, Още сте в началото, затова стъпвате на пръсти по тънкия лед, за да не развалите крехките отношения, които тепърва ще се задълбочават. Не преигравайте и все пак бъдете себе си, за да ви хареса такава, каквато сте, а не някакъв измислен образ, изграден на база това какво той очаква от вас.

А ако сте по-цапната в устата, докато бъдете себе си, внимавайте да не изпуснете нещо неволно, което ще го накара да изчезне моментално. Мъжете не се плашат бързо (освен ако след първия месец не поискате брак или не донесете теста с две черти), но знаят, че има информация, която би им дошла прекалено и със сигурност ще ги накара да се замислят дали мястото им е до вас.

А ето и някои ситуации, в които поведението ви ще ги изплаши и отблъсне:

1. Обидни приказки по адрес на бившия

Никога не си позволявайте да обиждате и леете помия по адреса на бившия си по време на среща. Без значение дали с момчето се виждате за пръв път или за десети приказките за предния ще му разкрият доста неща за вас. Например, че вие обичате да прехвърляте цялата вина на другия и нямате скрупули да коментирате отношенията си на всеослушание.

Първото, което той ще си помисли, е, че ако стане ваше бившо гадже, и за него ще говорите така. Така че ако мъж ви попита за бившия ви, единственото, което можете да си позволите да кажете, е: „Вече не сме заедно. Беше хубава връзка, от която научих много". Това е.

2. Пипалата на параноята

Излизате с това страхотно момче. Първите няколко седмици са страхотни. Тогава идва първата вечер, в която той ви казва, че излиза „по мъжки". Вие влизате в ролята на готината мадама, която му пуска SMS: "Да си изкараш страхотно!". Минават час-два и параноята започва да ви тресе. Питате се: „Къде е сега?". „Изневерява ли ми?". Не се въздържате и му пускате ново съобщение: „Къде си?Какво става?". Отговорът му вероятно ще бъде, че просто се мотае с момчетата. Но това не ви устройва и цяла вечер се опитвате да поддържате контакт с него с въпроси, които могат само да го изнервят, защото проваляте излизането му с вашите настойчиви въпроси, изискващи постоянни обяснения.

Когато вашето момче има „вечер по мъжки", уважавайте неговото лично пространство. В неговите очи вие ще бъдете страхотната жена, която винаги е търсил.

3. Коментари по адрес на други жени

Това е доста често срещана грешка, за която повечето дами дори не се усещат. Например, ако стоите на обяд или вечеря в някое заведение, pокрай вас мине жена с доста къса пола и вие просто не се въздържате и казвате: „Боже, виж я тази! Това нормално ли е? Как не я е срам да се разхожда на публично място с тоя минижуп и да ѝ се виждат...". Подобни коментари издават на човека отсреща, че вие не сте уверена в своя външен вид и собственото си тяло. Липсата на увереност и самочувствие са големи спънки във всяка връзка. Не го карайте да потърси друга, която е по-уверена и има по-високо мнение за себе си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
8
 
! Отговори
отговор на 12 въпрос преди 11 години
На мен лично ми доставя страхотно удоволствие, но го практикуваме много рядко понеже има последствия.Не мога да си седна на дупето една седмица след това от болки :((( а иначе мъжа ми много се кефи
17
6
 
10
 
! Отговори
Blago преди 11 години
Има и нещо друго, когато не ни давате нещо, винаги ще се намери кой да даде! Помислете върху тива.
16
7
 
21
 
! Отговори
Koko преди 11 години
Момчета, ако си хванете гадже и още на първата вечер ви пусне в кафявата точка, светофарът ви веднага трябва да светне. Някой прилежно е работил и разработвал терена преди вас и с почти с 100 % вероятност ще има някой след вас.
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Важното е да се обичате това къде ще ми го сложи няма никакво значение
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен моя просто ми го подава...без много приказки
13
2
 
29
 
! Отговори
Blago преди 11 години
Пълни глупости са тези статиики! Има доста жени, които им харесва аналния секс и такива, които категорично отказват, явно е въпрос на вкус и предпочитания! Имал съм мацка, която ме караше само там да действам!
12
1
 
9
 
! Отговори
bosnak преди 11 години
Извинете ме за любопитството, но бих искал да прочета повече коментари по зададения въпрос в коментар 12благодаря
11
4
 
8
 
! Отговори
VIP YE преди 11 години
KVA E TAQ *** BE ???
10
7
 
22
 
! Отговори
аз преди 11 години
аз имах едно гадже която ме караше да правим *** - харесваше й.Казваше ми че жените като минели 30 - почвало да им харесва.нека жените кажат дали е така
9
2
 
20
 
! Отговори
lusi преди 11 години
аз нищо, само го чакам да свърши
8
4
 
20
 
! Отговори
minka преди 11 години
може ли някой да ми каже, ако има такива жени, какво удоволствие изпитват от *** секс или го правят само заради паркньорите си?
7
0
 
13
 
! Отговори
=== преди 11 години
при тази снимка - без коментар, това е рецидив вече
6
6
 
36
 
! Отговори
например преди 11 години
Има неща, които е по-добре да си премълчите, например, че сте гласували за "герб"!
5
4
 
28
 
! Отговори
bosnak преди 11 години
за да има един мъж стабилна връзка трябва да изкарва пари, за да има една жена стабилна връзка трябва да постъпва като мъж
4
11
 
43
 
! Отговори
minkaßsvir4 преди 11 години
Абе какви мъже сте, само за задния двор си мислите, лягайте си сдруги мъже тогава
3
2
 
7
 
! Отговори
Рада дискретната преди 11 години
Ако не е ВИП, значи нито става, нито е страхотен.
2
10
 
39
 
! Отговори
Бо преди 11 години
А, забравих - за стабилна връзка - секс до поискване и пускайте смело в задния двор.
1
0
 
34
 
! Отговори
Бо преди 11 години
И най-важното е пропуснато - като ви хване в изневяра, не го изкарвайте виновен, като виновната сте вие и не продължавайте да го лъжете. Просто подхванете друга изневяра, като този път сте по-внимателни.