Нещата, които всеки мъж трябва да умее

Или поне да има бегла представа как се правят
30 ное 2012 20:44,
76
Нещата, които всеки мъж трябва да умее
Снимка: оutnow.ch

Всеки истински мъж трябва да знае да прави някои неща и без помощта на жена или упътване.

Предлагаме ви списък от 20 неща, които всеки уважаващ себе си мъж трябва да умее да прави сам. Ако можете поне половината от тях, това говори добре за него.

Мъжът трябва умее....

1. ... да оставя бакшиши.

Нямате нужда от калкулатор, за да изчислите на ум с колко да възнаградите сервитьора или доставчика на услуги. Ако сте в заведение - стандартът е 10% върху сметката, но може и повече в зависимост от впечатленията ви. Имайте предвид, че фризьорите, барманите, доставчиците на храна и таксиметровите шофьори също очакват бакшиш.

2. ...да почисти апартамента си.

Всеки мъж трябва да знае минимум как се мете с метла, как се използва моп и как се пуска прахосмукачката. Да почистите своя апартамент ще ви отнеме не повече време от почивката между полувремената на един футболен мач, тоест около 15 минути.

3. ... да сменя спуканa гума.

Не винаги ще разполагате с лукса някой да ви помогне и да смени гумата, когато попаднете в такава ситуация. Но все пак всеки мъж трябва да е виждал в живота си гаечен ключ и крик, да знае къде седи резервната гума и да има сили да развие и завие винтовете.

4. ... да създаде романтична атмосфера.

Това става с помощта на няколко ароматни свещи или с разпалване на огъня в камината (ако имате такава), с пускане на лека музика (джаз, чил аут, R&B) и с изгасяне на светлините в помещението. Не е много сложно!

5. ... да може да свали сутиен.

Сутиенът се закопчава не със секретен код, а с най-обикновени кукички. Ако трябва, тренирайте в някой магазин за бельо, само не разваляйте еротичния момент със своята любима покрай невъзможността да се справите с тази част от бельото ѝ. Трябва да можете да го правите с едно движение!

6. ... да си върже вратовръзката.

Научете се как да връзвате вратовръзка, дори животът и работата ви да не са свързани с носенето на строги костюми. Просто се уверете, че можете да правите и това нещо, защото не знаете кога може да ви се наложи.

7. ... да намери място в нощен клуб.

Ако искате да изглеждате готин в очите на една жена, трябва да знаете как да осигурявате хубави места в ресторантите и нощните клубове. Може да звучи лесно, но ако сте несигурни или прекалено нахални, може да си останете между правостоящите цяла вечер. Опитайте се да се сприятелите с управителя на заведението или поне да поговорите с него насаме.

8. ... да пазарува в хранителен магазин.

Не мислете, че това е задължение на половинката ви. Вие сте голямо момче и трябва да можете да се оправяте в магазина за хранителни стоки и без помощ. Ако ви е трудно да запомните какво ви трябва – направете си списък с необходимите покупки.

9. ... да чете бързо.

Научете се да сканирате страници и най-важните части от статиите във вестниците (онлайн медиите). Ако трябва, четете по диагонал или използвайте други трикове, но се старайте да бъдете информиран, без да си губите цялото време в това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: мъжобноскиумения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
25
 
! Отговори
do 46 - ozzy преди 11 години
Хахахахаха,каква храна му сипа на човека-долар,хахахха,братлееее....
45
4
 
25
 
! Отговори
ined преди 11 години
Един мъж трябва да носи на пиене и да носи на бой, другите умения не са задължителни.
44
6
 
21
 
! Отговори
ЖЕНСКИ ВРЕМЕНА преди 11 години
Мъжа трябва да може да плаща всички капризи на хубавите жени!
43
1
 
63
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
А жената трябва да може да прави три неща:1.Мусака2.Крем-карамел3.***
42
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе треба да рипа пацата.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ким КардашиянАдминистратореее!:)
40
2
 
46
 
! Отговори
Ози от Сидни преди 11 години
ЧОВЕКА ДОЛАР направи ли сапунката? Слет тоя ураган кенефите много ли са върнали?Ай бегай да сабираш по долар от всеки пред тоалетнатаИ довечера най вероятно ще ядеш шамари на всеки ъгъл а не както си мислиш че раздавашЕла пак да ни разказваш как "с лекота ползва компютър"Всеки расов *** минал програмата за ограмотяване казва че "с лекота ползва компютър"Явно сега изживяваш американската мечта "финансовите инструменти" така ли викат на кофата и парцала?И като ти гледам правописа другите езици които ползваш са *** или турски"бложените авоари" са ти от каруцата и магарето"спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите" това е било пред общината по програмите за ограмотяване на ромското население"наклонностти кьм точните науки" измъкване на портмоне на светофар на лъвов мост или в трамвая, доста точни финансови наукис тия "начионания" се пази от NYPD Живеш в Манхатън защото в града живеят само *** и просяци защото не могат да си позволят автомобил. С сигурност комшията ти е китаец или *** с съмнителна дейност. Басейна на покрива e обществен! На цялата живуща ***! Повечето жилищни сгради са построени така. Да не говорим че се ползват само от ***. Белите хора НЕ влизат в обществени басейни най малкото заради хигиената. Белите имат ЛИЧНИ басейни с къщи.2 или 3 етажени мезонети са често срещано строително решение в големите мегаполиси поради факта че основата на сградите е тясна. Което въобще не означава че е нещо голямо. Точно обратното, ако го няма горения етаж то дупката в която живееш ще е тясна и за кучето. За да докарат площ за сносно за живвене жилище в тясна сграда архитектите правят вътрешна стълба и ти продават 2-3 кутийки за 1. Няма ли там някой брокер да ти каже че такива апартаменти са за мизрниците. Финансово обезпечени клиленти предпочитат равно строително изпълнение а не да климберят 2 3 етажа всеки ден от кухнята до спалнята и всекидневната. Климберенето е присъщо на *** в Африка и затова такива стълбищни изпълнения се предлагат най вече на бедняците с "сребърен" утенък. Ако брокера ти е спестил тази инфрмация значи те е прекарал, явно си търсил най евтиното и те е преместил в списъка на *** и жълтурите :D :D :DКога отидеш с автомобил от вкъщи на работа и си купиш собствен басейн в квартала с къщи на белите тогава ела да ни се обадиш. А през това време ние ще се правим че ти вярваме въобще не си поредния изпаднал ***. Наясно сме че тия локуми не можеш да ги кажеш пред някой бял американец защото ще го убиеш от смех. Все едно да дойде бай *** с кадилак Самара да разправя какъв бизнесмен е. Разправяй ги само пред катуна от който си излязъл :D :D
39
9
 
45
 
! Отговори
Каубой преди 11 години
Коя *** мързелана го е писала това?Сигурно е от онези русите дето си мислят че като се изхождат мирише на виолетки.Мъж е тоя дето има кинти,мирише на конска пот,барут и тютюн!Важно е да му е творд и да му форга!А ако жената се прави на жена,може и една десна да и вкара за да тръгне в правия път!:))))
38
40
 
24
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и най-важното е един мъж да е финансово обиспичен и да може да си позволи всичко. Аз съм Alpha male.
37
0
 
23
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
забравих и десето :))) това е отговор на мненията - "журналята" ще "черпят бисери" от моето умозаключение :))) как пък го казах , всякаш си вярвам :)))))))
36
5
 
26
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
първо - прибирам "бакшиш" ,второ-почистват ми ноктите на краката , трето-сменят ми презервативите , четвърто-романтиката идва с голотата на жената ,пето- късам сутиени ,шесто- не съм роб та да нося вратовръзка , седмо-"мога и прав " ,осмо - носят ми го в къщи ,девето - интуицията ми изпреварва мисълта , камо ли да чета :)))))
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ким КардашиянAdblockДнес.бг печели дръжки ;)
34
0
 
27
 
! Отговори
Дрън Пърдашан преди 11 години
Мн. важно -да умее да ''работи'' на голям ''тезгях''.....
33
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Мъжа това, мъжа онова, а жените? Просто не ми се говори.
32
0
 
51
 
! Отговори
Ким Кардашиян преди 11 години
Кефи ме как Dnes.bg ви бъзика всички, а на всичкото отгоре си печели от вашите кликания. Нарочно публикуват такива статии, защото знаят, че не се харесват на публиката тук, ама за хейта ще влезат доста хора, ще напишат някой остроумен коментар, най-често изтъркано лафче и ще си мислят, че са засегнали журналята, а то точно тва им е целта.
31
0
 
26
 
! Отговори
flamer преди 11 години
Дрън дрън дрън, останалото прочетете в тялото.бг ... Малко се изтърка да си лансирате другите сайтове, не мислите ли ?
30
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
журналята съвсем са изпростели ...
29
0
 
39
 
! Отговори
??? преди 11 години
Всичко това го умея ,ама нямам кинти ...е ,мъж ли съм !!!???
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бъде ясновидец , да знае кога жена му я боли глава или цикала и продалжава пове4е от на бяла акула , та да знае след работа да се прибира ли или да пообиколи на някъде !
27
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено тази глупост е (пре)писана от фригидни дърти фльорци които никога не са имали връзка с истински мъж.