Мъжете предпочитат естествените форми

Най-хубавите гърди са без силикон, твърдят мъжете
27 дек 2012 19:58, Мария Дуковска
96
Мъжете предпочитат естествените форми
Сексапилната Салма Хайек се гордее с пищния си и естествен бюст. Снимка: Reuters

Има ли смисъл да излагаме на риск живота и здравето си, подлагайки се на козметични операции, при условие, че мъжете биха харесали тези зони от тялото ни, на които умишлено не спираме поглед, щом застанем пред огледалото? Защо не допуснем, че те ни гледат с други очи и ни възприемат различно? Ето ви примерни насоки на мислене „по мъжки”.

„Кожата й е невероятно гладка и мека, приканва за нежни и ...не толкова нежни ласки”. Докосването на копринено меката женска кожа е усещане, несравнимо с нищо друго за мъжа. Не подценявайте предимството да я имате, при това се постига с не особени усилия.

„Имам чувство, че потъвам и се изгубвам в дълбокия и поглед.” Да, очите ни могат да са наистина хипнотизиращи, ако се постараем да постигнем онзи замъглен поглед... Но дали истината се крие опаковката или в съдържанието? Любовта превръща зениците и ирисите на двамата влюбени в уникални вселени. Мъжете се взират в безкрая, не в това, което е около него.

„Извивката на шията и е толкова красива и изкушаващо привлекателна!” За нас е може би необяснимо, но е факт, че мъжете изпитват неудържимо привличане от ямката над ключицата ни. На това местенце те обичат да вдъхват естествения аромат на кожата ни и го намират подходящо за дълга целувка. Как да не приемаме подобни ласки с удоволствие, като това място е основна ерогенна зона на тялото ни.

„Този едва доловим мирис на ванилия в косите й направо ме влудява, а и немирният кичур над очите...”. Всяка жена избира индивидуалния аромат на козметиката си, както и прическата си. Не забравяйте, че с тези две оръжия можете лесно да привлечете и омаете избрания мъж.

За мислите в главата му по адрес на извивката на талията и при гледката на леко поклащащия се ханш ще ви оставим да импровизирате сами. Това са частите от нас, които крещят с пълна сила: „Аз съм жена!” Те примамват и съблазняват мъжа, независимо от размера си. Мъжете изпитват истинско удоволствие да ги гледат, да ги докосват, да ги целуват.

Дали е редно да стигаме до хирургическа намеса, за да изглеждаме "съвършени"? Съвършенството само по себе е субективна мярка, но винаги има поне още един човек, който споделя нашето мнение по въпроса.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
42
 
! Отговори
;) преди 11 години
Жените са... като ябълки!Най-вкусните винаги са на върха на дървото.Повечето мъже не искат да се изкачат на дървото за вкусен плод, защото се страхуват да не паднат и да се ударят...Вместо това, те си събират паднали ябълки от земята, които не са толкова добри, но за това пък - достъпни!Поради това, ябълките на върха си мислят, че със самите тях нещо не е наред...А в действителност те са страхотни!И просто трябва да дочакат човека, който не се страхува да се изкатери чак до върха на дървото!
59
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сексапил,на жената са и достатъчни 7см.Останалото е "пуканки" в главите на мъжете.
58
2
 
17
 
! Отговори
охур до Марк преди 11 години
***,кой твърди,че големите цици не са предпочитани от по-големия брой мъже?!Контекста и идеята на статията е друг,но като те мързи да четеш или ти трябва дойка да ти го разтълкува,това е друг проблем.Тук хората просто поставят въпроса оправдани ли са нещата на които се подлагат жените в името на нещо,и най-вече силиконовите балони...А ти,ако не правиш разлика между естествена форма и искуствен мях-купи си надуваема кукла и мачкай до забрава...Действай!
57
3
 
32
 
! Отговори
Rudolff преди 11 години
Аз обичам да ми се събират в шепичката.Мразя големи бомби, особено пък набохани със малинен силикон.Стегнати малки цицки, ахххх, как ли лижа като прасе блажен вестник :D
56
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички жени.Мразя мусака! Мразя мусака! Мразя мусака! Мразя мусака! Мразя мусака! Мразя мусака! Искам чаровна и мила жена! Искам чаровна, мила и човечна жена!Разбрахте ли?
55
0
 
45
 
! Отговори
Вицоман преди 11 години
- Защо жените отделят толкова много време и средства за външния си вид, вместо за развитието на интелекта си?- Защото слепите мъже са доста по-малко от глупавите.
54
3
 
10
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Най-ми беше добре когато ме биеха по бузите с естествените форми години наред.... ооохххх!
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе като слагате снимки към статиите си, що не си проверявате информацията? На Салма са изкуствени, пише го в американските форуми, даже кубиците бяха цитирани. Пък колкото до красивото - въпрос на вкус, не е нужна агитация в полза на което и да е от двете. Всеки има глава на раменете си и право на избор.
52
0
 
1
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
55-ти коментар е отговор на 50-ти и 51-ви.
51
1
 
2
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
morgen, wenn ueberhaupt, Umea:)
50
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видя пласмасови гърди ,ми става лошоМоже да са малки ,но да са от сърце ;)
49
0
 
19
 
! Отговори
de4u преди 11 години
takiva 4algarski otrepki Silikonki nikoi ne gi xaresva ve4e otmina im modata 6te budat zabraveni
48
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Пич преди 11 години
до 43Нямам нито едното ,нито другото.Би било интересно да початим,но при толкова много воайори ?
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе аре ве на вас все едно не ви увисват ташаците
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодаря Ви д-р Енчев! Вече не ми се налага да работя
45
0
 
6
 
! Отговори
mhm преди 11 години
Много ясно!!! Стига с тия лъжи!
44
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Естествено, че оригинала!!!
43
15
 
7
 
! Отговори
19 преди 11 години
Хубави са големите независимо какви се
42
1
 
8
 
! Отговори
др Димитрова преди 11 години
до номер 38:ако ми имаш телефонния номер, адреса в скайпа и имейла и си от Умеа - обади се. ако не - писнало ми е от ,,ухажори,,не, не съм грозна все още, щом все пак има кандидати.благодаря, много си мил да ме ухажваш на моята възраст!
41
5
 
33
 
! Отговори
Дарин преди 11 години
Форми да има! Аз съм на 25 години и категорично заявявам, че както аз, така и повечето ми приятели предпочитаме овалните женски форми пред скелетите!!!!!