Празнични забивки, които да избягвате

Търсете нежност на други места - не на тези
Обновена: 2 яну 2013 11:27 | 2 яну 2013 11:27,
18
Празнични забивки, които да избягвате
Снимка: outnow.ch

Празничните дни не са приключили! Предстоят ни още няколко имени дни през този студен месец, в който купонът не свършва. Това е и чудесно време за търсене на любов и топлина. Празниците ни повдигат настроението, дават ни шанс да благодарим за късмета си и да си пожелаем новата година да отвори нова глава в живота ни, в която да има още един главен герой.

Това всеобхватно чувство на радост и добро настроение по празниците е една голяма мотивация за необвързаните мъже и жени да потърсят извор на нежност от другия пол.

Въпреки че намирането на любов по това време на годината е напълно възможно, има някои партньори, които трябва да избягвате на всяка цена. Разбира се, те може да ви изглеждат като добра възможност за връзка, но е по-вероятно да се заблудите.

Ето и четири празнични свалки, които по-добре да си спестите:

1. С колегата/колежката

Той/тя може да ви бъде една добра компания по време на коледното парти на фирмата, в която работите, но гледайте спиртните напитки и доброто настроение да не ви подведат в грешна посока.

Не забравяйте, че флиртът лесно може да премине в нещо повече и това да промени взаимоотношенията ви кардинално и завинаги. Има опасност след празниците да не можете да се погледнете в офиса и да се чувствате неловко всеки път, когато се разминете в коридора, особено ако резултатът от аферата ви не е бил задоволителен и за двете страни.

Няма смисъл да си печелите един нов враг във фирмата. Освен това, слуховете се разпространяват бързо и скоро всичките ви колеги ще са наясно какви сте ги свършили и то на фирменото тържество!

2. Със самотницата/вълка-единак

По това време на годината хората, които са си по принцип самодостатъчни, може и да си дадат почивка от това свое поведение и да ви провокират за нещо повече. На вас тази свалка може да ви изглежда напълно безобидна, но тя може да означава много повече за самотника. Хората, които са нещастни в любовта, обикновено отварят сърцата си за романтика точно по празниците, но ако не търсите нищо сериозно, по-добре не се и захващайте с такъв човек, който ще очаква от вас да го измъкнете от самотата му.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тия коледни партита като се накокърджат колежките с по някое питие и после стават лъвици,не ами направо бистришки тигрета ! Удържане нямат,атаки от всякъде мамка му ! Как да им откажеш? Ще те гледат на криво после и ще викат ,че за нищо не ставаш! За това лабаво нема !
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що бе,лошо ли е отлабя жилата
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dnes.bg празниците минаха...
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Коледното парти педи няколко дни хакнах яко една колежка и сега всичко си е ОК ! Няма сръдни няма гледане на криво ! Който знае да го прави майсторски ,проблеми нема !
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, и аз съм самотна отивам в тялото
9
0
 
2
 
! Отговори
ЗА 8 преди 11 години
ОБИКНОВЕННО ОТВАРЯТ СЪРЦАТА СИ ЗА РОМАНТИКА ТОЧНО ПО ПРАЗНИЦИТЕ
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав/а си. Точно заради това човек трябва да се замисля за това, което чете дали е вярно.Затова и написах, че не смятам всяка статия от tialoto за вярна.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България (че и по света) няма "търсене-предлагане". Има "изкуствено създаване на необходимост от".
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсенето (четенето) на такива статии определя предлагането им (писането им).И не смятам всяка статия от tialoto за вярна, но не виждам защо коментар 1 е толкова злобен.В крайна сметка като не ви харесват статиите не ги четете.
5
1
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Не става въпрос за четенето на статии, а за писането им.
4
4
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
"За твое съжаление съм жена..."Да съжалявам те наистина ако си писала коментар 1.Живота ми се движи по това да не съм злобен към хората и да не им натяквам собственните си възгледи. Ти обвиняваш жените (ако си наистина жена го приемай като "другите жени") само защото четат статии. А на теб живота ти не се ли движи по плюене по тези статии?
3
1
 
14
 
! Отговори
До слива 2 преди 11 години
За твое съжаление съм жена и всеки път когато случайно попадна на статия в стил Космополитън, се заливам от смях. Ако животът ти се движи от подобни правила и съвети, жалко за теб.
2
12
 
4
 
! Отговори
до лимона 1 преди 11 години
Ти си в съвет 5:5. Избягвайте женемразци.Предполагам, че не са те споменали, защото по принцип трябва да бъдеш избягван докато си такъв.Недей да злобееш против жените само защото ги мразиш или се чувстван пренебрегнат, че не си споменат във статията. :))))Така ли ще я караш цялата година?????
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички кудкудякащи кокошки в тези женски сайтове трябва да им се отнемат де-що дипломи имат.