Как бракът може да помогне в работата ви

Някои любовни стратегии са успешни и в бизнес отношенията
31 яну 2013 17:19,
5
Как бракът може да помогне в работата ви
Снимка: outnow.ch

Не е задължително бракът да влияе зле на работата или работата да влияе зле на брака. Всъщност при достатъчна съобразителност човек може да използва наученото от едната област и да го приложи в другата. В крайна сметка бракът, както и работата, са важни съюзи, които до голяма степен определят посоката на живота на всеки един човек.

Ето и какви обети трябва да даде всеки един шеф към своите служители:

1. „Обещавам да оценявам всички малки неща, които правите за мен и които ме карат да се усмихвам. Например сутрешното кафе“

Един шеф винаги трябва да оценява по достойнство своите служители. Трябва да отчита тяхното старание, тяхното желание за работа и за развитие, както и това, че са предпочели да влагат усилията си именно в неговата фирма. Любезният и усмихнат служител винаги може да разсее напрежението, настанило се на работното място.

2. „Обещавам да създада топла и приветлива работна среда за всички служители“

Една от най-важните задачи на всеки работодател е да успее да създаде ползотворна среда, в която служителите да се чувстват комфортно и да успяват да развиват своя потенциал. Никога не е излишно място за отдих, което да се използва по време на обедната почивка. Друга възможност да се направи офиса уютно място е като се декорира с красиви картини и се озелени с няколко растения.

3. „Възхищавам се на любовта, която изпитвате към своите деца. Винаги ще имате моята подкрепа във взаимоотношенията си с тях. Също така толерирам вашите лични страсти“

Когато някой ваш служител е възпрепятстван заради болно дете, това не бива да бъде проблем, дори да създава известен дискомфорт в работния процес. Винаги трябва да се поставяте на мястото на своите служители, особено когато става дума за семейството.

От друга страна личните предпочитания, занимания и хобита на служителите ви също трябва да се разглеждат с добро око. Това е начинът, по който те разпускат и събират сили за новата работна седмица.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бракшефобетработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не се разбира.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, за което се говори в статията, сигурно е валидно някъде по света. У нас обаче важи правилото: "Ако брачната ти половинка е роднина на твоя шеф, това ще се отрази благотворно върху кариерното ти развитие."
2
0
 
8
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
РАЗВОДЪТ ДАВА КРИЛЕ В РАБОТАТА....
1
0
 
3
 
! Отговори
Сексманиак в сауна преди 11 години
2. Обещавам да създада топла и приветлива работна среда за всички служители