Тя никога няма да ви бъде напълно вярна

Защо някои жени вечно кръшкат
Обновена: 5 апр 2013 15:04 | 4 апр 2013 08:45,
90
Тя никога няма да ви бъде напълно вярна
Снимка: outnow.ch

Да погледнем истината в очите – не само мъжете, а и жените изневеряват. Вече дори е спорно кой го прави по-често. Като цяло дамите са по-избирателни, мислят повече и винаги влагат емоции, затова при тях изневярата е сериозна стъпка. Или пък те изневеряват най-често с един, докато силният пол се осланя на първичното в себе си и е склонен да слага на половинката си различни чифтове рога.

И когато бъдат хванати в изневяра, прошката идва много трудно или въобще я няма. Защото мъжете знаят, че в женската глава думата „мимолетен флирт" или „за една вечер" почти не съществува, а се корени нещо по-дълбоко и сериозно... нещо премислено многократно.

Никой мъж не обича да носи рога, нито да почувства егото си наранено. Не че на жените им е приятно, но просто те някак по-лесно се справят в подобна ситуация, докато първичният мъжкар показва безгранична гордост. И ако не искате се почувствате като ранено и предадено животно, трябва да внимавате с какви жени градите отношения.

Неверниците се познават още от самото начало. „Скритите лимонки" са по-голяма рядкост.

Ето и няколко типа жени, които почти със сигурност в даден момент ще наранят егото ви, като се позабавляват в леглото с друг:

1. Вечната търсачка на силни усещания

Има жени, които биха изневерили само за да им се покачи адреналинът. Тези дами обикновено флиртуват с всеки и изпитват истинско удоволствие от тайните афери и нощните забежки по дискотеките. Те се отегчават бързо от предвидимия развой на връзките си и затова предпочитат да живеят по-опасно.

2. Кралицата на красотата

Цял живот са ѝ казвали колко е прекрасна. Тя има безкрайно самочувствие и се нуждае постоянно от някой, който да го подхранва. Тя никога няма да приеме, че вие че считате за даденост след 2-3 години връзка и ще иска да докаже на себе си, че още е неотразима. А най-лесният начин е да си набележи някой и да го свали, просто заради егото си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление, думата ку*ва вече не е обидна, а напротив...
59
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изневярата е неизбежна, особено след няколко години семеен живот.
58
4
 
25
 
! Отговори
Ляля преди 11 години
Абсолютна и опасна заблуда е тая глупост, че жените приемали по-лесно и се справяли по-лесно с изневярата. Няма такова нещо. Дали идва от мъж или жена, изневярата си е предателство от човека, когото си смятал за най-близък. И това не се приема и преживява лесно, нито се забравя. Така че е добре преди човек да си начеше крастата с друг/а за няколко мижави секунди, да помисли заслужава ли този или тази до него това. Защото винаги се разбира, рано или късно.
57
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя никога няма да ви бъде напълно вярна ,тя просто е ...к*рва !!!
56
1
 
4
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 11 години
ако 200 лв. са сериозна стъпка??
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еми то е просто бе необича да и е празно
54
5
 
22
 
! Отговори
коци преди 11 години
За изневяра и предателство прошка НЕМА !!
53
2
 
20
 
! Отговори
Мъж рогач преди 11 години
Аааааа, значи мойта се оказва от групата "скритите лимонки" с акцент "Кралицата на красотата", щото удържа вярност видиш ли има-няма цели 10 г. Ъхъм. Благодарим за терминологията. За другият път ще знам. Между другото малко смях: Гаранционният срок на брака е меденият месец!
52
2
 
0
 
! Отговори
доктор ох боли преди 11 години
До .67 е това върха на простотията
51
1
 
5
 
! Отговори
до 10-ти преди 11 години
Иска ти се да е така, но не е! Има мъже по-влюбчиви от жени и жени-мъжемелачки...правят си пастет, без любов и само за тях
50
2
 
2
 
! Отговори
:)да,ама не-до 10-ти преди 11 години
Иска ти се да е така, но уви...не е. Ако знаеш само какви мъжемелачки има...направо пастет, без любов и само за нас
49
4
 
27
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Мойта пък ми вика - мъжо,мъжо от сите ти най-убаво си ме еб.ш ....А , не съм ли добър ????
48
3
 
31
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Kakвото и да говорите това е гадна работа,да вярваш на даден човек и след това да те предаде.Като ще се изневерява по добре не се обвързвай трайно и си хойкай на воля но не и да нараняваш другия.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, най-важното е да не изневеряваш на себе си, каквото и да значи това.
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩО СЕ ФИКСИРАТЕ ВЪРХУ РАКА? НАГЛЕДАЛ СЪМ СЕ НА СЪЛЗИ И СОПОЛИ ОТ ХЛАМИДИЙНИ ИНФЕКЦИИ. ТЕ СТРУВАТ НА ОБЩЕСТВОТО МНОГО СКЪПО: ЗАПУШЕНИ ТРЪБИ, ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ И Т.Н. МАЛКО ЛИ Е?
45
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абсолютно съм съгласен с 66. Хората без комплекси си тежат на мястото и не търсят евтини изяви. Да си верен е въпрос на философия, не на възможности. Възможности има пред всеки мъж, жена, грозен, готин няма значение.
44
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изневеряват само ***, сериозните хора си тежат на мястото.
43
3
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
ПРОВЕРКА - един зад врата и...ограда на околовръстното (не става)!!!
42
6
 
8
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Абослютно ненормлано е двам души да искат да са сексулано вярни един на друг .. това е нелепост..
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
56, аахахаххаха, не знам как са живи такива като теб, как са оцелели n брой години и просто не са тупнали от глупости. Я отвори една статистика да видиш колко вида рак има и колко се разболяват всяка година. А милионите боли деца и те ли за нещо плащат или добрия Бог си ги прибира, за да седят в скута му? А на другите видове рак съответстват ли някакви прегрешения или само ти си избистрил досега?