Как да спасиш сърцето си от ... любовта

Побъркайте го, преди да ви влезе под кожата
19 апр 2013 17:25,
12
Как да спасиш сърцето си от ... любовта
Снимка: outnow.ch

Цял живот търсим любов. Така ли е наистина? Или това е просто идеята, натрапена ни от романтичните филми и романи. Живеем в жесток свят и вече ни е ясно, че любовта не може да ни нахрани, не може да ни излекува (от физическа болест) и не може да реши всичките ни проблеми. Не само това, ами често влюбването прибавя още към тях и може да ни направи една тотална развалина.

Не че не си струва да търсиш сродната си половинка, но просто женското сърце понякога се нуждае от една пауза. Нуждае се от почивка, която да му помогне да се съхрани. И в това няма нищо лошо, стига да не е перманентно състояние, а временно.

И когато не искате да се влюбите, това не означава, че трябва да живеете като монахини и да се откажете тотално от секса и срещите. Бутилката Джак Даниелс, вибраторът и плюшената играчка са опция за една вечер. Ако вашата сърдечна „пауза" е в рамките на месеци или година, тя не трябва да се отразява на психическото и физическото ви здраве.

На сърцето не може да се заповядва. Но може поне да се опитате да забавите някои емоции. За целта трябва да се държите по определен начин и така ще провокирате необходимите реакции. Дори и г-н Прекрасни има дупки в бронята си, така че просто го накарайте да ви ги покаже, за да не си загубите ума по него.

Ето и няколко тактики, препоръчани от thefrisky.com, които да прилагате след първите няколко срещи, в случай че започнете да си падате по него:

1. Направете срещите си публични

Когато той ви покани на кафе, довлачете няколко приятелки. Или пък поискайте да пиете кафе в мола. Преди уж да седнете, минете през няколко магазина и накрая се отбийте и до книжарницата, където в продължение на час се ровете из щандовете за фентъзи. Ако момчето не се изнерви от първата подобна среща, направете и следващите няколко такива. Като му писне, ще ви зареже, а вас няма да ви боли, защото не сте го допуснали навътре в личното си пространство и сърце.

2. Оплаквайте се постоянно

Говорете му за вашите болежки, за нивото на стреса си, за детството си, за най-добрата си приятелка, която трябва да зареже оня тип, за яденето, което преди малко сте си поръчали. Със сигурност той няма да ви търпи дълго.

3. Съчетайте оплакване със самохвалство

Ако сте достатъчно хитри, можете успешно да се дистанцирате от мъжа, с който се срещате, като покажете огромно самочувствие и мрънкане. Например: "Оф, толкова съм уморена... Вчера бях навън и до сутринта не можах да се отърва от тези момчета, които бяха копие на Брад Пит и Джош Хартнет. Какво им става на тези мъже, че не спират да ме преследват?".

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
12
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Мдаа почнали сте да превеждате по-добре, което не ви прави по-малко ***. С по-голям интерес бих чел статии като "Как да изстържем яйце от килима "
10
0
 
19
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
Ужасно глупава статия..Съгласен съм,че е чалга журналистика :D ако аз бях автора на тази статия бих се срамувал от себе си :D
9
0
 
17
 
! Отговори
marsy преди 11 години
Чалга-журналистика, какво се чудите?
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Tialoto.bg", "тялтото без глава ли значи?
7
0
 
26
 
! Отговори
:) преди 11 години
тези съвети са точно обратното на това, което човек трябва да прави! вие се бъзикате с нас, нали? ама пък ни помислихте за толкова ***, кой би се вързал на подобни съвети :D това е най-сигурният начин не просто да не се влюбиш, но със сигурност да скъсаш с някого днес.бг, преди само коментарите под статиите бяха тролски, сега вече и статиите
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма тъпня...
5
3
 
11
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Търсят обич от другите,тези които не се обичат
4
0
 
10
 
! Отговори
ани преди 11 години
ами ако вече е влязъл под кожата? :(
3
0
 
26
 
! Отговори
bahur преди 11 години
безценни съвети
2
1
 
34
 
! Отговори
Л. преди 11 години
Поредните кифленски лакърдии на макс.
1
0
 
37
 
! Отговори
Ico преди 11 години
Мдаа така със сигурност ще си пукне като стара мома..:)