Тактики за привличане на женското внимание

Никой не иска да бъде клиширан, така че спрете да се държите като всички останали
24 апр 2013 16:42,
8
Тактики за привличане на женското внимание
Снимка: outnow.ch

Понякога да привлечете вниманието на жената, която искате, може да бъде наистина трудно. Повечето привлекателни дами са чували всички най-изтъркани комплименти и подобни фрази будят у тях по-скоро досада, отколкото удоволствие. Ако искате определена жена да ви забележи, трябва да сте сигурни, че излизате от клиширания събирателен образ на мъжете.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в общуването със срещуположния пол:

1. Махнете слушалките, докато вървите по улицата. Определено ще ви бъде изключително трудно да си взаимодействате с хората, ако сте надули до дупка любимата си песен. Ако искате да бъдете отворени за нови социални контакти, вие трябва да сте готови да проведете разговор с някой интересен човек.

2. След като сте имали късмета да се заговорите с изключително симпатична дама, останете на едно място и не мърдайте. Малко рязка реакция, но наистина ефективна. По този начин ще изглеждате безопасни и уверени. Никоя дама няма да се зарадва на „преследвач“, който я следва навсякъде и иска да се сдобие с телефонния ѝ номер на всяка цена.

3. Използвайте по-оригинална фраза от „Какво ще правиш днес?“. Тя трябва да звучи непринудено и естествено. Помислете за нещо забавно, което ще „стопи ледовете“. Не правете грешката да използвате заучени фрази, защото жените мразят това.

4. Задавайте въпроси, свързани с жената. Всеки обича да говори за себе си. Затова задавайте въпроси, свързани с личността на жената. Покажете интерес и я питайте за нещо от сорта на това колко време ѝ отнема да изглежда толкова божествено или какво обича да прави за удоволствие.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 11 години
това е некъф превод от хамериката да ви кажа, у нашенско все още ги брулим мацките кат джанки от дърветата - нема романтика, нема кинти за уокмен ... си и.ало фара
3
1
 
23
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
След като направите всичко от статията и се окажете пак сам със себе си просто кажете на една жена колко е красива, какво работите и колко изкарвате на месец! Ако сумата е добра може и да не и казвате колко е красива !
2
1
 
26
 
! Отговори
Кольо Икебаната преди 11 години
И аз знам една тактика ама нямам пари.
1
7
 
12
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
Отивам в заведение.Сядам.Поръчвам си питие.Докато дойде,облизвам си едното око.Като дойде питието,облизвам и другото.Вече съм привлякъл внимание.След това само посрещам флиртчетата на жените със сдържано достойнство на човек,знаеш какво иска.А жените сами си идват.Наздраве и поздрави.