6 неща, които не знаете за женската сексуалност

Непознати факти за интимния им свят
Обновена: 13 юни 2013 23:01 | 13 юни 2013 23:01, Мария Дуковска
24
6 неща, които не знаете за женската сексуалност
Снимка: Sxc.hu

Много често говорим за секса, любовта, интимните отношения, как да ги развиваме в правилна посока и да ги подобряваме непрекъснато. Но дали не забравяме да обърнем внимание на един важен, важен женски орган, а именно влагалището. Това е тайното женско място, до което стигат само най-избраните мъже в живота на жената и пази тайни за вълшебни удоволствия. Но има и много факти, с които не сме запознати относно здравето на този толкова важен за жената орган. Нека им обърнем внимание сега:

И с презерватив можете да хванете интимна болест

Дори и да ползвате презерватив, е възможно да се заразите с някоя полово предавана болест, твърдят специалистите. Това е така, защото кожата на вагината ви все пак се допира до кожата около пениса на мъжа, а тази кожа е много вероятно да е носител на вируси.

Ползвай или ще я загубиш

Това обикновено се наблюдава при жени в менопауза, но не е изключено да се случи и при жени в зряла възраст. При дълго време без правене на секс вагината се стеснява и кожата става много деликатна и при първия възможен полов контакт сексът ще бъде много болезнен.

Много жени не изпитват оргазъм от секса

Жалко, но факт. Много жени по света не могат да изпитат оргазъм само от вагинален секс, затова е необходима стимулация на клитора или друг вид любовна игра, за да могат да бъдат задоволени наистина.

G-точката е на различно място

Прословутата G-точка, онази ерогенна зона, която подлудява жените с мощни оргазми, се намира на различно място за всяка жена, затова не се ядосвайте, че ви е трудно. Най-общо казано, тя се намира в първата стена на влагалището. Много жени си я намират случайно при мастурбация с пръст и след това им става любима точка за игра...

Естествен аромат

Има много продукти, които променят естествената миризма на влагалището с „по-добра“ – на най-разнообразни ухания. Гелове, пяна, кърпички и какво ли още не използваме, само и само да променим това, което е нормално за нашата вагина – нейния аромат. Ако ви харесва да ползвате подобни продукти, добре, продължавайте, но ако го правите от несигурност, че мъжът няма да хареса естествената ви миризма, не се бойте, това е вашето тяло и то е прекрасно.

Упс, газове!

И ето едно нещо, за което всички жени се притесняват да говорят, а то е съвсем нормално. Сещате ли се за онзи момент след секса, когато се чува нещо като шум от изпускане на газ, само че от вашето влагалище? И не се притеснявайте за партньора ви, той със сигурност е чувал звука много пъти. Това е съвсем нормално, вагината да изпуска въздух след половия акт, особено ако сменяте често позите, ще чувате звука по-често. Но това нека не ви притеснява, а продължавайте да се забавлявате смело.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
Вагинист преди 10 години
Ако една жена е проста, все тая е какво знае за вагината си и как го използва.
16
0
 
7
 
! Отговори
г-н Точков преди 10 години
"Много жени си я намират случайно при мастурбация с пръст и след това им става любима точка за игра..." Не вярвам да си я намират случайно. Те я търсят. И ние я търсим. А който търси намира...
15
0
 
6
 
! Отговори
Песимисто-оптимист преди 10 години
До мъжИма, има-а-а ...
14
2
 
18
 
! Отговори
:)) преди 10 години
"Това е тайното женско място, до което стигат само най-избраните мъже в живота на жената и пази тайни за вълшебни удоволствия." XAXAXAXAXAXA
13
3
 
22
 
! Отговори
хиха преди 10 години
"Ползвай или ще я загубиш".....мале мале
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми аз тия неща ги знам и имам опит с тях. Авторката от Ъз-жинътъ може и да не ги знае. Малки момиченца, които тепърва откриват топлата вода седнали да пишат статии и да ни ограмотяват.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Автора може и да не ги знае, но ние ги знаем. днес.бг, от къде си намирате драскачите? Тепърва ги обучавате и пускате да леят ум и разум в тИАлото или просто ги избирате по тъпота?
10
2
 
21
 
! Отговори
дядо преди 10 години
аз пък се чудя за G-точката на Фидосова,сигурно е колкото волейболна топка...
9
4
 
11
 
! Отговори
мъж преди 10 години
Няма по-*** и гнусен сайт от Az-jenata.bg
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четвъртото е върху което почти всички жени, а и много мъже, трябва да се замислят, че са загъбили всякакъв "common sense". Ако нормалното е да мирише на препарати, то все едно да правиш секс с ароматизирани кърпички, приемрно, или поне да се възбуждаш от тях? Съвременното общество е тотално болно и загубило разсъдък
7
4
 
17
 
! Отговори
объркана преди 10 години
защо първата част на статията адресира мъжете, а втората жените, след като заглавието е към мъжете?
6
2
 
7
 
! Отговори
:O преди 10 години
ти луд ли си...какво прочетох ....?!
5
13
 
21
 
! Отговори
rsf преди 10 години
Егати гнусните жени!
4
2
 
23
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ПРОЧЕТОХ ТЕЗИ ШЕСТ ,,НЕЩА,, И СЕ ОКАЗА ЧЕ ГИ ЗНАМ....
3
5
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изпускам един мощен газ в лицето на автора на статията.
2
6
 
73
 
! Отговори
by the way преди 10 години
Упс, газове!мойта изпуска газове и без да сме правили секс :)
1
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ехххх, тъкмо се зарадвах, че няма коментар под тази статия и взех, че написах един