Естествена виагра вдига либидото

Билки помагат за по-добри сексуални изживявания
21 юни 2013 21:56, Мария Дуковска
5
Естествена виагра вдига либидото
Снимка: Outnow.ch

Поддържането на добро сексуално ниво изисква постоянни усилия. От техниките на тантрическия секс, преминавайки през упражнения, които подобряват сексуалния живот, стигаме до билки, които подобряват либидото. Тайната в използването на билки за стимулиране на сексуалния апетит е позната още от векове. Те благоприятстват не само сексуалните функции, но и действат отпускащо и тонизиращо на цялото тяло.

Така ние се чувстваме и психически по-устойчиви, което също е важно, когато говорим за сексуалния живот. Някои интересни билки с екзотични имена могат да събудят отново страстите между нас и партньора, които забързаното и напрегнато ежедневие се опитва да ни отнеме.

Това са:

    * Йохимбе (Pausinystalia johimbe)

Получава се от кората на дървета, които растат в Западна Африка. Смята се, че този екстракт има положително влияние при еректилна дисфункция. Приемът на йохимбе може да подобри ерекцията, защото стимулира специфични нервни центрове по протежението на гръбначния стълб, контролиращи ерекцията. При жените също има благоприятен ефект, стимулирайки чувствителността в половите органи.

    * Билката козя трева е била използвана още преди векове в Китай като афродизиак

Тя расте на голяма надморска височина. Повишава ерекцията и минимизира симптомите на менопаузата. Растението съдържа веществото икарин, което спомага за производството на тестостерон при мъжете и жените, което пък помага за увеличаване на сексуалния апетит.

    * Мака (Lepidium meyenii)

Растението мака се използва за повдигане на либидото и подпомагане на сексуалната функция. То стимулира производството на хормони в организма, което помага за увеличаване на сексуалния апетит при двата пола.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Кънчо 3 бестана преди 10 години
Ква естествена виагра - кви 6 лева ?!Или ти става и вдига- самолета и си като шевна машина с акробатични пози до припадък, или седиш мек и огъващ се като икарус и нищо не правиш --> или го можеш или не.След третото питие няма начин да не ти стане любовно, а след четвъртото ще си готов на всякакви компромиси ако ще дори и мадамата да изглежда като сумист...
3
0
 
7
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Ако сте с Искра , Цецка или Менда и един тон билки за изпиете все тая ........
2
2
 
17
 
! Отговори
пол преди 10 години
Ето безплатно и от мен: Ако нещо ви е криво, пускате Парламентаренбконтрол, може да си свалите и откъс на касета. Само след 2 минути слушане, такава възбуда ще ви връхлети; такова силно желание да си го изкарате някому, че ако гаджето ви е до вас може да се сдобие и с тризнаци за норматив...П.П. Не използувайте кондоми...Кънчо, и без това яростта, която ще ви обземе от тази естественна ВИАГРА ще е достатъчна да преместите трикрилен гардероб или за 100 часа див безпощаден с..с. Гаранция!
1
2
 
29
 
! Отговори
Естествена виагра преди 10 години
Красива млада жена е по добра виагра от тези билки