Как да го накарате да се обвърже?

Вечният ерген може да се откаже от статуса си, ако...
30 юли 2013 17:35,
32
Как да го накарате да се обвърже?
Снимка: outnow.ch

Някои хора обичат да бъдат свободни и да живеят живота си, без да се съобразяват с друг човек. Обикновено тази черта е присъща за представителите на силния пол, част от които изпадат в паника само при споменаването на думата „връзка“. Повечето необвързани мъже обичат да си играят на „ергени“ и понякога остават такива за цял живот. Други пък решават да създадат семейство, когато достигнат определена възраст, оправдавайки се, че едва тогава са се почувствали готови.

Истината е, че няма мъж, който да не може да започне връзка. Това е решение, а не личностна характеристика – това предполага наличието на специфичен набор от решения и действия, които всеки човек е способен да направи. Вие също играете важна роля във вземането на подобно решение, дори мъжът да не е наясно с този факт. Всъщност единственото, което се иска от вас, е да направите две неща.

„Разтърсете“ света на мъжа

Това е първата важна стъпка. Ако не можете да обсебите съзнанието му, той със сигурност няма да иска връзка с вас. Трябва да накарате мъжа да се чувства страхотно около вас, да копнее за вашата компания и да иска да прекарва свободното си време заедно с вас. Постарайте се да изкарате на преден план най-добрите си черти.


Не се стремете към перфектност, защото нито един човек не е перфектен. Това, на което трябва да обърнете внимание, е, че подобни усилия си заслужава да правите единствено за човек, който също е „разтърсил“ вашия свят. Иначе не си заслужава и постигането на целта няма да ви удовлетвори.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: мъжобвързванетактики
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 10 години
Аз визирам двете години майчинство, когато мъжът трябва да се напрегне повечко, за да се върже бюджета.А иначе - в повечето случаи жената, освен че работи (че даже и повече пари изкарва от мъжа), върши и по-голямата част от домакинската работа. Обаче мъжете не смятат, че кат се оженят си взимат безплатна прислужница, само се кахърят колко харчела. А тия с чопленето на семки са на мутрите лейдитата. Може твоите познати да са такива, но аз жена, която да не работи не познавам.
26
1
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 10 години
А, къде пише, че мъжът трябва да издържа изцяло жената? Родите по едно дете и вече край - работа за вас няма, защото е по-лесно по цял ден в градинките да чоплиш семки, а вечерта да викаш - дай пари.
25
1
 
7
 
! Отговори
МЪЖЕТЕ ПОУМНЯХА..... преди 10 години
При такъв семеен правов ред ,при такова семейно правораздаване,при такъв семеен кодекс,при такава семейна съдебна практика --- така и само така.Мъжете знаят при такава ситуация и действителност какво ги чака.Няма да се женят естествено.И се чудя кой наивник има смелостта и наивността да се ожени и да създаде дом и семейство.Но всеки си решава сам,а както е казано --- човекът е единственото животно което може да се спъне повече от един път в един и същи камък.А някои цял живот.Аз го прескочих .
24
1
 
5
 
! Отговори
of преди 10 години
До 19 имаш много голям шанс всяко лято да сбъднеш мечтите си на Слънчев Бряг, пълно е с чужденци особено от Великобритания (как мъжествено звучи само) с още малко късмет докато е на прага да припадне от пиене може да накараш някой да се разпише на брачното свидетелство и децата ти ще са осигурени!Аз като се прибера довечера от работа ще си обърна внимание на децата, а ти и гони михаля и прави планове за светлото бъдеще.....
23
4
 
2
 
! Отговори
Мъжът преди 10 години
Като стане слаба,мила и човечнаи веднага се обвързвам!
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако по статия си организирахме живота досега да сме измрели.Повечето женитби в бг се случват под натиска на жената.Мъжете радко предлагат брак.Изкарват смешни стотинки и като си представят, че трябва да издържат и жена, и дете, и им се струва непосилно. Тежичко е, не е лесно. Но много малко се наемат да се хванат на втора работа, предпочитат си рахатлъка. Въпреки че в бг бабите се втурват да помагат като дойде внуче. Всичко се определя от битието, а нашето е мизерно, затова и мъжете са такива.
21
2
 
8
 
! Отговори
ева преди 10 години
Статията вероятно е полезна за онези жени, чиято основна цел в живота е да се омъжат, защото друга реализация едва ли са способни да имат. Горките им мъже
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво Цвети, добре си го ритнала след 3 год.
19
1
 
6
 
! Отговори
Free man преди 10 години
Чудят се как да се обвържат а след няколко годинки как да се развържат ......
18
5
 
5
 
! Отговори
АЗА преди 10 години
РУСА,УМНА, ИНТЕЛИГЕНТНА,ОБРАЗОВАНА,С ХУДОЖЕСТВЕНО МИСЛЕНЕ-УБИЙСТВЕНА КОМБИНАЦИЯ , КОЯТО ПЛАШИ МЪЖЕТЕ....
17
12
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Много ясно, че ги е страх. После плюят когато българките се омъжвали за чужденци, понеже не са имали кефа да ги чакат 20-30 години докато се наживеят и евентуално им скимне да създадат семейство. Една от основните причини и да не се раждат деца е невероятният страх в българските мъже да създадат семейство. Или ако случайно се навият на подобна стъпка то задължително е без брак, за да не се налага после собственото си дете да издържат понеже то било само на майката (не и негово).
16
0
 
18
 
! Отговори
of преди 10 години
Като един представител на мъжкото съсловие бих посъветвал дамите за които евентуално тази глупава статия е интересна да се замислят дали изобщо е нужно да "го карат да се обвърже" .....Насила хубост не става! Спрете да търсите истината в tialoto.bg и ще се почувствате много по-добре. Хубав ден :)
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета този форум и ми прави впечатление, че мъжете, които пишат тук много ги е страх от обвързване. Не мисля, че която и да е жена има нужда от такъв човек до себе си! Ако поставите една жена в такава ситуация още от самото начало на връзката си, повярвайте ми, нямате бъдеще заедно.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубавото е, че вече има брачни договори. Моето си е мое, нейното си е нейно.. Единственото кофти нещо остава когато след развода (т.е. след като на жената и омръзне мъжът с който е и му бие шута заради някой младичък мачо дето е решил само да топне) съдът е отсъдил на бащата да си вижда детето за около 2 часа месечно и трябва да му се плаща издръжка до 18 годишна възраст.. Та за това сам против брака. Колко по безпроблемно би било без него...
13
4
 
9
 
! Отговори
n преди 10 години
E to obvarzvaneto ne znachi brak, znachi edna jena da se chuvstva sigurna v racete na choveka do neq i razbira se da ima mnogo liubov. No v dneshno vreme majete sa golemi egoisti, a na parvo mqstoto e lipsata na testosteron, ot koqto stradat nqkoi-nikoga ne poemat iniciativa, chakat neshto, ne im puka osobeno i t.n. krai s istinskata majestvenost sled 20godini vsichki shte stoqt pod opekata na maikite si do 50 godishni minimum
12
11
 
10
 
! Отговори
Free man преди 10 години
Не разбирам , защо жените винаги искат да се обвържат.Както мъжете ,така и жените трябва да си знаят цената и ако нещата между тях се получат и се разбират то ще се оженят или живеят без брак.Тук назапад повечето жени не се обвързват, цвъкат чавета и закона ги пази така или иначе , отнасят го мъжете , така че всичко е много относително. Само несигурни в себе си жени ,меркантилни или комплицирани жени търсят брак на всяка цена.Разведен съм и никога повече брак ...
11
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Отново говорим за контрол,а насила и без любов нищо не се получава.
10
12
 
25
 
! Отговори
Пострадала преди 10 години
За какво да го карам да се обвързва?! Я да върви на майната си. Да не е само той единствен, че да му се моля. Като не ще - следващия и така. Един ей така 3 години го чаках да му дойде кефа. Накрая ми писна и го зарязах. Има много "вечни ергени", които си мислят, че цял живот ще са на 30 и ще забиват млади гадженца. Но идва момента, в който преминават 50 заприличват на състарени *** с бирени шкембета и ако нямат пари никоя няма да ги погледне. Големите "играчи".
9
5
 
7
 
! Отговори
преди 10 години
Ми бъди образцов българин вземи си образцова жена българка имайте образцови деца в образцов дом , има и други хора (малко) с друго усещане за леки и дебели, просто на жените над 35 години им предстой да влезнат в АДА , няма лошо някой от нас дълго време го обитаваме , ще свикнат .
8
0
 
28
 
! Отговори
до номер 5 преди 10 години
До идеалист мазохистТеб пък кой те пита какво харесваш и какво не и какво общо има външния вид на жената със статията за вечния ерген-егоист ...за всеки влак си има пътници. Между "кльощавите" и "дебелите" има една доста голяма категория, наречена "жени със слаби, нормални, сексапилни тела". Но ти, явно верно си болен. В Европа едва ли има друга държава с процентно толкова много слаби, вечно на диета жени, както в БГ и здрави, набити мъже с бръснати глави...цирк!