В кои случаи мъжете могат да откажат секс

Вижте кога сексуалното желание може да липсва
23 авг 2013 22:20, Мария Дуковска
34
В кои случаи мъжете могат да откажат секс
Снимка: Outnow.ch

Казват, че мъжете мислят за секс повече от жените. Дали? Дори и мъжете имат моменти, в които нямат желание за горещи страсти. Почти всяка жена се е сблъсквала с това във връзката си. Тогава тя започва да си мисли, че е заменена с друга в леглото, че не е достатъчно привлекателна, че не е достатъчно чувствена.

Дами, не винаги вината е във вас. Има няколко най-често срещани причини, които могат да накарат един мъж да не пожелае секс.

Намаленото сексуално желание може да се дължи на:

  • Депресивни състояния

Когато партньорът ви страда от клинична депресия. Борбата с това психично разтройство може да се случи във всяка възраст при мъжа. От вас се изиска преди всичко търпение и разбиране на проблема. Приемането на антидепресанти също може да е причина за нисък сексуален интерес.

След една определена възраст нивата на тестостерон при мъжа започват да спадат. Това се случва във времето, но някои мъже губят тестостерона много по-бързо от други. Това състояние се нарича андропауза. Може да бъде разпознато по няколко признака, като: депресия, загуба на енергия и естествено намалено желание за секс.

  • Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция и преждевременна еякулация са проблеми, които могат да оттеглят партньора за дълго време от любовните ласки. Мъжът няма самочувствие и изпитва притеснения, че няма да бъде на ниво под завивките. И за двата проблема има решение. Физическата активност и упражненията на Кегел определено помагат на мъже, които не могат „да го вдигнат“ и свършват бързо.

  • Когато той отделя повече време на кариерата

Работата може да бъде истинска пречка за интимните отношения. Кариеристът отделя и от личното си време, за да успее. В следствие на това физическата умора и психическото натоварване взимат превес и желанието за секс остава на заден план, защото половинката ви  се чувства изчерпана физически и психически.

Във всеки един от тези случаи мъжът се нуждае от подкрепа и разбиране, само така проблемите могат да бъдат преодоляни.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kogato jena ti e debela i dosadna
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
22, представи си сега, че казаното от теб важи и за жена ти. Що си мислите, че на вас може да ви омръзне жена ви, а вие на нея не? Бъдете сигурни, че жените усещат, когато бъде замесена друга жена или други жени. А ако вярвате наистина, че жените не разбират за изневярата ви и чакат само на секса с вас, след като сте им омръзнали, значи сте много заблудени. Блажени са вярващите.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най важната причина сте изпуснали Маникюристки,а Именно: Ако не ще да е с вас просто не ще тва е.Не не от всяка *** кавал става. Не е нужно да е болен човека за да ви бие шута когато и както намери за добре .Я виж ти какви простотии сте съчинили .Еректилна дисфункция ,боже събери си вересиите ми що не кажете статия за дисфункционалната Българска *** бе
21
2
 
12
 
! Отговори
Некадърен преди 10 години
За некадърните виагра: Мъж се разхожда из пазара. Към него се приближава някакъв тип и му казва шепнейки:- Господине, слушайте! Имам виагра по 100 лева таблетката!- А, не! Не си струва парите!- Добре! Ще намалим цената наполовина!- Все едно, не си струва!- Добре де, по 10 лева таблетката!- Ама казах ти вече, не си струва парите!- Абе как да не си ги заслужава, бе!? На запад една такава таблетка струва 50 евро, а ти 10 лева не струвала!- Не бе човек! Таблетката си струва, жена ми не си струва!
20
0
 
3
 
! Отговори
вие не ходите преди 10 години
Когато вие не ходите без ***!
19
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези неща които са изписани по горе ме карат, да си *** жената и да се кротна малко. Истината е, че мъжа с една жена не може. Боб, боб, ами до кога. В един момент като ти омръзне, започваш да се дърпаш, правиш секс колкото да се покажеш като мъж, но при мен лично рядко се случва да имам желание за секс със съпругата.Най-добрия секс е с някоя мацка, която ти се е паднала от нищото, тогава можеш да и запалиш пу.к..а и да и се разтреперят краката. Скришом от жената и с кеф за душата.
18
3
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
в турция "мъжете" могат да откажат секс АКО- нямат сестра ИЛИ баща им не ги харесва
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще си оставя ракията и ще ходя да се потя в тая жега! Захитрях вече, разбрах, че ебането е селска работа!
16
1
 
0
 
! Отговори
Райна преди 10 години
До мъжете са хораХахахахахаТова откровено ме разсмя много!Лайк:))))
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най - вече когато му е развалена колата )))))))) гомяла мъка му е.
14
1
 
11
 
! Отговори
virgin oil преди 10 години
a edin HEREPES za kolko li dalgo shte go spre.....
13
4
 
21
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Мен някой ми *** дигат, други не. Що тъй. Сигур щот съм "некадърник".
12
4
 
26
 
! Отговори
когато преди 10 години
ДА,особенно когато бърза и е притеснен или нещо го боли, ще му е само до с***кс!
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената разбират мъжа и му съчувства,но защо той не винаги и влиза в положението. Мисли,че се преструва за да му откаже Това няма нищо общо с еманципацията. Всеки мъж тайно си мечтае жената да е по-активна-тя да иска секс.Повечето жени се срамуват. Въпрос на възпитание от по-старо поколение. Но вече живеем в 21 век.Какво ни пречи да му се поглезим,когато бърза,когато е притеснен,когато нещо го боли.Ако знаем как той няма да откаже.Секс набързо/дори не в леглото/ го побърква и забравя за всичко.
10
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените много се еманципираха а не на всеки му е приятно да се сношава със себеподобни.
9
13
 
33
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
На некадърника и най-готината порнозвезда да му дадеш, некадърник си остава. Но е по-лесно да обвини за некадърността си жената.
8
2
 
40
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
В СЛУЧАИ НА КЛИНИЧНА СМЪРТ....
7
2
 
18
 
! Отговори
Аз съм-продължение преди 10 години
Въпреки явната не-чистота за времето , Българите явно това не ни е смущавало ни най-малко . Еднo или две деца за семейство бяха изключение , а три деца нормата .
6
7
 
24
 
! Отговори
Аз съм преди 10 години
Ако някой смята че не-чистотата е една от причините за нежелание за сех , то нека той да ми напомни кой народ освен Българският използва израза " Честита баня "? Аз съм роден 1965 и си спомням много добре как Майка ни водеше на градската баня в Неделя . След подобно събитие приятели и познати ме поздравяваха с " Честита баня " останалата част от деня , както и аз тях ако са се къпали . Така беше в моето семейство докато се преместихме в апартамент през 1977 . А какво е било преди аз да се родя , сега дори и не искам да предполагам . Въпреки явната не-чистота за времето , Българите явно това
5
6
 
36
 
! Отговори
Do патриот преди 10 години
ИЗБИРАЙ СИ ЧИСТИ ЖЕНИ! А ТОВА ЧЕ СИ МИЕШ РЪЦЕТЕ-БРАВО!И НЕ САМО РЪЩЕТЕ БИ БИЛО ДОБРЕ!thanks