Какво може да научите за секса и любовта от французойките

Парижанки се смятат за майсторки в изкуството на съблазняването
4 сеп 2013 22:45,
5
Какво може да научите за секса и любовта от французойките
Софи Марсо е една от най-известните и нежни французойки. Снимка: Reuters

Макар жените и мъжете по света да си приличат, има неща, които отличават представителите на двата пола един от друг в зависимост от това къде живеят. До голяма степен това се дължи на средата, в която израстват, на манталитета на хората и донякъде на възпитанието. За французите се твърди, че отдават особено голяма почит на любовта, както и знаят някоя и друга гореща техника в леглото.

И така, какво е различното в сексуалния живот на жените във Франция и тези в България? Какви са културните различия и какво може да научите от тях? Чуждото невинаги е по-добре, но пък със сигурност французойките знаят как да практикуват изкуството на Амур.

1. Голямото „О“ не е всичко. През 2012 година излезе доклад за сексуалността на френските жени. В изследването се включили 3404 хетеросексуални дами на възраст между 15-80 години, които са женени или живеят със своя партньор. 74% от анкетираните заявили, че нямат никакви проблеми с либидото си и интимните ласки, макар само 16% от тях да изпитват оргазъм при всеки полов акт.

Тези резултати показват, че голяма част от французойките смятат самия секс за удоволствие, независимо дали достигат до връхната точка. Така че крайната точка не е най-важното нещо, а самото пътуване.

2. Не се страхувайте да правите секс с напредването на възрастта. Според данни от 2008 година 90% от френските жени над 50-годишна възраст правят редовно секс. Изследвания показват, че удоволствието от секса не намалява, така че няма за какво да се притеснявате с напредването на годинките.

3. Флиртуването е начин на живот. В своята книга „La Seduction: How The French Play The Game of Life“ Илейн Сциолино обяснява как съблазняването е изключително важен елемент от френската култура. Не е задължително флиртуването да включва темата за секс, то може да бъде разговор за музика, за храна. Съблазняването е умението да осъществиш контакт с другия човек, да го привлечеш и да го заинтригуваш.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: секслюбовфранцузойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Красивите жени във Франция са проститутките, другите са ***
3
10
 
7
 
! Отговори
maripic преди 10 години
Всичко френско е фино и готино!!!
2
10
 
25
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 10 години
Французойката абортира лесно- трябва само да се изплюе.
1
8
 
11
 
! Отговори
op преди 10 години
men me interesyva kak sa sus federosite