Етикет за срещи с богат мъж

Господата с възможности държат жените до тях да се държат като дами
8 сеп 2013 21:51,
16
Етикет за срещи с богат мъж
Снимка: outnow.ch

Обикновено етикетът за срещи се различава в зависимост от партньора, с който сте. Все пак има някои общи правила, които трябва да се спазват независимо от характера и социалния статус на вашата романтична половинка. Когато мъжът, с когото излизате обаче, е човек с големи възможности, вие трябва да имате правилните маниери и начин на поведение. Богатите мъже искат жените до тях да бъдат дами с класа и стил – качества, на които държат някои прослойки на обществото. Ето и кои са правилата на етикета за срещи с много богат мъж:

1. Бъдете точни. Дори фактът, че сте сте жена не може да ви послужи за оправдание, ако карате мъжа да чака повече от 10 минути. Още по-лошо е, ако закъснявате, докато партньорът ви чака в колата пред дома ви. Спазването на точен час е много важно при срещите с богати мъже, тъй като за тях времето е пари и биха възприели вашето закъснение като загуба на време.

2. Обличайте се подходящо. Когато се запознаете с мъж с много възможности, изключително важно е да покажете, че сте стилна и елегантна жена. Добре е вашият стил да показва най-доброто от вас, а визията ви – да бъде максимално изпипана. Дори да не можете да си позволите чанта Louis Vuitton, това не означава, че не може да се обличате подходящо и елегантно.

3. Влизане и излизане от колата. Когато излизате с много богат мъж, винаги оставяйте той или шофьорът му да отварят вратата на автомобила за вас. Това не е признак на безпомощност, а улеснение, защото жените винаги носят със себе си принадлежности като чанти, палта, шалове и т.н.

Не забравяйте да държите колената си максимално събрани, когато влизате или излизате от колата. Когато вашият партньор или пък шофьорът му ви подадат ръка, наведете се леко върху нея за подкрепа и излезте от автомобила.


4. Поведение по време на вечеря. Излизайки с много богат мъж, напълно естествено е да отидете в скъп ресторант на изискана вечеря. Повечето заведения имат свой собствен етикет. Обикновено жената бива предвождана до масата от салонния управител или мъжа, с когото излиза.

Когато вашата половинка поръча нещо, независимо дали това е вино или десерт, похвалете неговия избор. В края на вечерята благодарете на мъжа за добре изкараното време.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкаетикетбогаташ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Lo_Ridah преди 10 години
До tarikatTaka kato gledam sme na edno polojenie. Vqrno ne e lesno s tolkova mn kovri i malko svqsni devoiki. Otdelno che i tiq deto sa svqsni kato poluchat malko po-dobro otnoshenie i mn byrzo se samozabravqt.Koeto veche e problem.I devoikite vqrno e dobre da ne se motkat mnogo - 5-10 min nqkak si se preglashta, ama da visq 15-20 minuti aide stiga. Vremeto vqrno e pari.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5.След вечерята дръжте краката си ШИРОКО ОТВОРЕНИ!6.Гълтайте.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1,2 са подходящи (особено 1) останалото са тъпотии.аз личон съм зарязавал жена, която ме оставяше да я чакам по половин -един час, въпреки душевните трепети които съм изпитвал.
12
0
 
3
 
! Отговори
Филип32 преди 10 години
ХАХАХА направо ми се отщя да вечерям
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако излизам на среща с джентълмен, да ще се държа като дама, ама ако излизам, не че е възможно, с някой новозабогатял бай ***, който до вчера не е знаел как да държи вилицата, е извинявайте, ама за какво да полагам толкова усилия. И без това той няма начин да не ме заслами с поведението си, така че за какво да се старая толкова? За да впечатля някакъв *** с пари? Е, не благодаря!
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съветите са чудесни, но са предназначени за компаньонки, и, да, би трябвало тези неща да ги учат много преди срещата с клиента.
9
1
 
14
 
! Отговори
Класика преди 10 години
"Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи...
8
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо, повечето български богаташи са такива байганьовци, че изобщо няма да им направи впечаление, ако се и уригна на масата. И второ - чак такива притеснения и усилия мисля, че не си заслужават. Човек трябва да е верен на себе си. Ако той е преценил, че иска тази жена и стигне дотам да я води и по приеми на приятели, значи я е преценил и достатъчно е едно мило отношение. Останалото - маниерите й - вече са му харесали.
7
0
 
44
 
! Отговори
Да,бе,да преди 10 години
Така се придобивали маниери от прочитане на една статия - правете това, не правете онова. Ако ставаше така, нямаше аристократите от малки да ги учат на обноски.Как се прави истинска английска морава - като се коси, полива и 300 години се тъпче от благородни нозе. Ако някоя се надява в последния момент да прочете книга по етикет и да се държи като дама, да има да взема.
6
13
 
18
 
! Отговори
tarikat преди 10 години
Аз не съм богат, получавам що-годе добра заплата. На 25 съм, живея сам и карам автомобил среден клас, но имам принципи. Мисля, че е важно жената да може да притежава същите неща, ако е т. нар. ''феминистка'' , ако не, то да цени каквото и се предлага, да има работа и изградена ценностна система и да си знае задълженията. Материала обаче е много кофти за съжаление в днешно време
5
8
 
23
 
! Отговори
DIANA преди 10 години
Кое звучи ужасно, бе Деанче? Не можеш да се примириш, че трябва да си държиш коленете събрани ли?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 1. съм абсолютно съгласен. Останалите са по-скоро глупости.
3
9
 
13
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Що бе?Ние с "Корсите" трябва да сме пренебрегнати ли!!*** сексистко-феминистко-дискриминационната статия!!!!
2
2
 
57
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Във *** няма потомствено богати хора, нито пък истински дами. Има новобогаташи, които въпреки притежанието на S-class и жилище в Бояна няма как да убедят околните, че притежават класа. От другата страна са гладните пепеляшки или чалгарки, които биха дали мило и драго да излизат с новобогаташите. С две думи срамна и жалка картинка.
1
4
 
35
 
! Отговори
Деана преди 10 години
Звучи ужасно. Лицемерието е за лицемери.