Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят

Разкрийте тайните на женския интимен свят
17 сеп 2013 23:11, Мария Дуковска
23
Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят
Снимка: Outnow.ch

Лесно е да произнесете думата оргазъм, но невинаги е лесно да достигнете физически и емоционално до него. Когато правите секс и не успявате да достигнете тази връхна точка, често приемате това като провал. Но щом се случи, сте готови да го направите отново и отново.

Скорошно проучване, публикувано в сп. NeuroQuantology, показва, че има 4 различни вида женски оргазми. Тук мъжете трябва да бъдат с повишено внимание, ако искат половинката им да остане наистина доволна от сексуалните изживявания с тях. Ето кои са тези видове:
 
Клиторен оргазъм
 
На това малко скрито място има около 8000 нервни окончания. Това си е и експлозия от оргазми! Ако мислите, че там не е най-чувствителното ви място, може да се постараете малко повече за повишаване на чувствителността. Затова и партньорът ви може да е по-активен и да се задържа по-продължително време на това място.
 
Вагинален оргазъм
 
Някои дами споделят, че половинките им по време на секс твърде бързо сменят секс позата. Това е убийствено за женския оргазъм. В момент, в който жената може да достигне дори серия от множествени оргазми, партньорът й е в състояние да прекъсне най-приятното изживяване.
 
Друг проблем, който споделят, е, че има пози, в които не могат да достигнат до него. Едва ли се дължи на самата секс поза. По-вероятно е причината да е в партньора или в това, че по време на секс не мислите само за удоволствието.
 
И все пак, ако сте убедени, че мисионерската поза (например) не е вашата, опитайте кучешката. При нея няма да останете разочаровани.
 
Комбинация от клиторен и вагинален оргазъм
 
Постижимо е! Изберете поза настрани, върху партньора, кучешка поза или всякаква друга, в която докато е във вас, той може да стимулира и клитора ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
д-р Смок преди 10 години
Преди всичко мъжете трябва да знаят, че няма по-мощен от "финикийският" оргазъм особено този предизвикан от изобилието на ? 500 банкноти. И пак мъжете трябва да са хаберлии, че без тяхното наличие често нормалния секс приключва веднага, а даже и не се състои в определени ситуации. :-)) И проблема е в това, че оцеляването започва да взема превес над удоволствията за съжаление и над сексуалните такива. Лека вечер.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уф, предъвкано и преписано от тук и там.... мъкааа
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а оргазъмЪт от мотика де го забравихте ?!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯЧао и не се връщай.
14
9
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ ,ЧЕ САЙТЪТ Е ПОСЕЩАВАН ПРЕДИМНО ОТ ХОРА С КОМПЛЕКСИ ИЛИ САМОТНИЦИ УПЛЪТНЯВАЩИ ВРЕМЕТО СИ ТУК ,ЗАТОВА ВЛИЗАМ В САЙТА ВСЕ ПО-РЯДКО ,ПОСЛЕДНО ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ ! ВСЕКИ "ЗНАЕ ТВЪРДЕ МНОГО" ! СЛЕД МЕСЕЦ ПАК ЩЕ ВЛЯЗА ДА ПРОЧЕТА КОМПЕТЕНТНИ КОМЕНТАРИ ! ЧАО !
13
1
 
10
 
! Отговори
Бай Петко преди 10 години
Ко йе туй оргазъм уа? Нящо за йеденйе ли йе?
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ***
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марийчето Дуковска само за секс пише, явно само за това мисли. Същата статия, преписана от някъде другаде беше публикувана преди месец и май пак беше от Мария Дуковска. Мария, явно много си го закъсала, щом само оргазми са ти в главата.
10
1
 
12
 
! Отговори
До Дуковска преди 10 години
Дуковска и на теб ти се иска да са 4 или 14 вида ама не ,не си могла да измислиш повече от "три",по простата причина че са само ДВА вида. Неграмотността е бич Божи.
9
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има и мерцедесов оргазъм и беемве оргазъм...
8
2
 
37
 
! Отговори
уау преди 10 години
12 поАКО ЗНАЕШ КОЛКО Е ВЕРНО!!!МОЛ-ов ОРГАЗЪМ!
7
2
 
80
 
! Отговори
пю преди 10 години
най-добър е паричния оргазъм,взимаш 3бона караш е в мола казваш и изхарчи ги и гледай къв оргазъм ще получи
6
2
 
54
 
! Отговори
манго преди 10 години
Гърлен оргазъм !!!
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аре сега....ще ми учи Мария Дуковска да *** ли?!
4
6
 
8
 
! Отговори
До Миньора преди 10 години
Ами "прос" си, сам си го казал. Ако натиснеш на Останалото ще прочете...ще намериш отговор на 4-ят ? Идиоте. Ако недовиждаш, да те светна- ***.
3
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пфу, жените са доста онеправдани. Сега да видим как е при мъжете:Оргазъм, предизвикан с дясна ръка; Оргазъм, предизвикан с лява ръка; Оргазъм, предизвикан от търкане в предмети; По-гъвкавите - оргазъм, предизвикан с ляв или десен крак; Още по-гъвкавите - авто орален оргазъм;Продължаваме - от нейна дясна или лява ръка, нейн десен или ляв крак, турска ч*кия, *** секс. Комбинациите от гореизброените стават към 1000 вида.Ох, да, щях да забравя - от стандартен секс!
2
6
 
59
 
! Отговори
7 преди 10 години
МНОГО ГРЕШИШ,...В МОЗЪКА Е ОРГАЗМА!
1
23
 
43
 
! Отговори
? преди 10 години
До спидерман - bahti typaka si !