5 начина да удължите ерекцията му

Обикновено мъжете свършват за около 5-10 минути, а жените искат още
26 сеп 2013 23:15, Мария Дуковска
27
5 начина да удължите ерекцията му
Снимка: Outnow.ch

Сред най-честите оплаквания на жените в сексуално отношение е ситуацията, когато партньорът не успее да удължи половия акт и свърши прекалено бързо. В такива случаи, за съжаление, една страна остава неудовлетворена и това е добре да се коригира, нали?

Според изследванията мъжете свършват за около 5-10 минути от началото на половия акт. Но когато за жената е по-трудно да достигне до оргазъм, тя често има нужда от по-дълъг акт. Ето няколко приятни съвета да удължите удоволствието в леглото:
 
Спирайте по време на акта
 
Подобен трик е добре да се използва при мъже, които свършват изключително бързо. Спирайте секса от време на време, целувайте се страстно, опипвайте се, само за няколко секунди, след което продължете пак. Така ще го разконцентрирате за малко и ще забавите кулминацията.
 
Не пренебрегвайте любовната игра
 
Когато преди самия секс си поиграете достатъчно дълго с търпението на любимия, със сигурност ще му дадете възможност да потренира и да задържи напиращото удоволствие. Продължителната любовна игра гарантира по-удължен полов акт след това.
 
Започнете с фелацио
 
Друг приятен трик да задържите вниманието му и да не стигнете до края прекалено бързо е да започнете с френска любов. Така ще му дадете възможност да се наслади на интимността с вас и ще удължите ерекцията за по-дълго, без да свършва.
 
Бъдете „ездачка“
 
Когато секс позата е „ездачка“ и жената е отгоре, пенисът се стимулира по-малко в сравнение с останалите пози. По този начин ще задържите удоволствието му за по-дълго, вие ще направлявате в желаната от вас посока – по-бързо или по-бавно. А той ще се наслаждава, гледайки ви отдолу...
 
Винаги може пак
 
И ако все пак не успеете да го накарате да изкара по-дълго, колкото ви е необходимо на вас, за да се задоволите, не го оставяйте на мира. Опитайте пак след първия път и със сигурност ще имате успех във втория рунд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
35 - 40 минути е на вторият път. Ако първият ти е толкова, сменяй партньора или доктора ;). Или прекаляваш със самообслужването. Или, може би остаряваш.
19
8
 
34
 
! Отговори
18+ 0nly преди 10 години
Ауу, нова тема в рубриката "П*ки и тояги'И ся кво? То като нямаш нищо в гащите не фелацио, ами и кралска свирк@ да му правят пак ще й напълни устата на втората минута най-късно... Какво да се прави? Едни свършват преди да го втъкнат, други след 2 минути, а третите...за тях се носят легенди....Не може да имат претенции дамите при условие че е 18 см и че държи по 35-40 минути на сеанс... Добре ли е така?
18
8
 
37
 
! Отговори
Иванчо преди 10 години
Марийке, Марийке, кога ще ми дойдеш да те науча как да ми удължиш ерекцията? От статията ти личи, че си девствена.
17
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Частите от пениса, които се изрязват при обрязването не са от най - чувствителните при мъжа. дори по време на секс се придърпват назад за да се усили стимулирането на чувствителните зони. А ако си загубил чувствителност от триенето по бельото - ами не знам със шаячно бельо ли ходиш, с вълнено ли, но трябва да е доста грубо... Пич, ако не можеш да свършиш 2 - 3 часа, то сменяй партньорката. За една жена би трябвало да е обидно партньорът и да не свърши първият път под 10 - 15 минути.
16
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До женаАз обожавам фелацио
15
10
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На концерт DJ-ят почва да вика, хайде да избухнеееем.... и след малко се чуло алаааах акбар!
14
18
 
56
 
! Отговори
до мехмет преди 10 години
ха ха 5 пъти на джамия, абе *** ти даже незнаеш по колко пъти на ден трябва да ходиш в джамията. И трябва краката да си ти измити, 'щото в противен случай тоя дето е зад теб може да умре от миризливите ти крака, докато ти се дупиш на алаха. Вярвай си там на Мохамед, който се е възнесъл в небето яхнал летящо магаре с женско лице и спазвай указанията му, тоест след като опънеш една овца нямаш право да я изядеш. Овцефил
13
28
 
38
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
Ехеееее, големи мераклии сте бре! Ясно защо сте с отрицателен прираст на населението.Съжалявам комшии, ама не си падам по вашите оферти.
12
9
 
38
 
! Отговори
мУндЬО преди 10 години
И кожа от пиле
11
23
 
39
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
До АнонименНе ти разбирам бъртвежите сутрин, още кафе пия, ти вече ще свършваш явно. По-спокойно го давай. Не се напрягай толкова. Виждаш, че журналистката се оплаква, както и много други. Явно имате голяяяяяям проблем.
10
28
 
43
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
Напротив, мием се по 5 пъти на ден, понеже в Джамията не ни пускат немити. Виж за вашите сиренца има доста оплаквания от мацките ви.
9
19
 
62
 
! Отговори
до мехмед преди 10 години
Правят ви на кабрио 'щото си ги миете един път в месеца. То хигиената е за нормални хора не за овцефили като вас. Превъзбудата е мозъчен процес, ама к'во да ти обяснявам на теб. Ходи мушкай овцата в обора и не давай акъл.
8
30
 
42
 
! Отговори
Мехмет мечо преди 10 години
Спокойно котенца, има и друг начин - жокер - обади се на приятел с кабрио или отидете на почивка в Резаново. Кожените салони ако имат такъв проблем, то при Кабриото има понижена чувствителност от постоянното *** в бельото, както и от изряването на определени супер чувствителни места. Та се стига до моменти мацката да припада по два, три пъти докато започнат залповете. Не случайно много красавици идват на "почивка" в Резаново.
7
8
 
86
 
! Отговори
мъж преди 10 години
Не пренебрегвайте любовната игра-това е пълна глупост,при мене от тази игра още докато го вкарам и ми идва.Спирайте по време на акта-то хубаво,ама момичето не иска да спирам,защото така спирам удоволствието й.Истината е редовен секс,тогава става все едно ти е след втория път
6
8
 
101
 
! Отговори
жена преди 10 години
Лелее, пак глупости! Ако един мъж има проблеми с бързото свършване вероятността да свърши от фелацио още преди да сте започнали другото е много голяма. Рано или късно на жената й писва.
5
11
 
64
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Tazi Maria Dukovska izglejda e dosta nezadovolena, kato gledam kakvi gi kydri tuka!!!
4
11
 
132
 
! Отговори
голяма мъка преди 10 години
Ерекцията оставете,как да удължа тея 6 сантиметра кажете?
3
8
 
76
 
! Отговори
Много съм... преди 10 години
...съгласен с т. 3.Нея може да я прилагате и преди,и повреме и след целия акт.А може и без акт.Ей така,за кеф :)
2
27
 
72
 
! Отговори
Препоръка преди 10 години
Потърсете друг мъж.
1
18
 
100
 
! Отговори
жена преди 10 години
"Опитайте пак след първия път и със сигурност ще имате успех във втория рунд" е няма такава простотия.Тази ,която е работила по статията явно никога не е била с мъж.Ако на мъжа не му става от една жена никога няма да му стане .По-добре да дойде следващата