Часът на раждане определя характера

Родените през нощта са истински мечтатели
15 окт 2013 17:28, Мария Дуковска
9
Часът на раждане определя характера
Снимка: Sxc.hu

Може би се е случвало да се питате защо сте такива каквито сте. Какво освен възпитанието, което сте получили през годините ви е оформило като личност? Всеки човек има свой специфичен характер. Според астрологията за определянето на характера ви има значение не само зодиакалния знак, но и часа, в който сте родени. Позицията на планетите оказва влияние във всеки един момент от живота на човека, дори в този, в който се ражда.

Родени през нощта
 
Хората, които са родени през нощта или по-точно от полунощ до 4 часа сутринта са мечтатели, чувствителни и хора с голямо въображение. През целия си живот следват своите идеали и понякога им е трудно да посрещнат събитията на действителността. Понякога трудно взимат решение.
 
Ранобудни
 
Ако сте родени между 4 и 8 часа, то вие сте хората, които трудно могат да бъдат изненадани. Интелигентни хора, които следват мечтите до последно.
 
Сутрешни бебета
 
Това са родените между 8 и 12 часа. Тези хора гледат на живота оптимистично и философски. Те са амбициозни и постигат успехи в личен и професионален план. Талантливи и артистични, те изживяват любовта много цветно и емоционално, но са и лесно раними.
 
Родени в следобедните часове
 
В следобедните часове между 12 и 16 се раждат хора с жив дух, чаровни, любопитни и много енергични, но често се оказват и конфликтни личности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 10 години
аз съм роден следобяд но не съм енергичен, по-скоро флегма
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5Пак ли си се изказал, комплексирано човече. Не разбра ли вече, колко *** и жалък си в очите на всички, които четат този сайт. Заминал в Сидни с някой цирк като *** или вашите са те пратили нелегално в някой куфар там, и сега си избиваш детските комплекси. Защото най вероятно ти самият си израснал в някое гето, където всички са те смазвали. Пак те питам ние ли, четящите този сайт сме единствените на които можеш да кажеш къде си, защото иначе си едно жалко създаниенце без приятели?
5
0
 
6
 
! Отговори
От мен за до 4 преди 10 години
*** си остава *** навсякъде, включително и в "райските" кътчета на света.Разбра ли, бе 5?
4
0
 
0
 
! Отговори
baj izroditel преди 10 години
До НиколайMnogo e zabraneno rajdaneto po tova vreme- sestrite trenirat s ginekolozite!
3
0
 
8
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 10 години
От 16 до 24h-шебеци с копита...Абе тоа от Сидни още ли го нема?Сигурно дОи Овците-2000 парчета са,няма как,по-късно ще се намеси...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тях трябва да щракнеш върху линка.
1
0
 
21
 
! Отговори
Николай преди 10 години
А вечер? 16 - 24:00 часа?