Стойте далеч от бившия на приятелката си

Защо не трябва да се замесвате с бившия на вашата най-добра приятелка?
22 ное 2013 20:03, Теодора Драгоева
3
Стойте далеч от бившия на приятелката си
Кадър от филма "Нещо назаем"; Снимка: outnow.ch

Ако съществува едно-единствено правило на срещите, към което всички жени са задължени да се придържат, то това е: „Никакви срещи с бивш на моя приятелка“. Въпросното правило е записано в „женския код“, макар да е нещо, което никой не обсъжда и за което никой не говори гласно.

Както при всички правила обаче, понякога се появява по някой нарушител. Започването на някакъв вид отношения с бивш на ваша приятелка определено не е умен ход от ваша страна. Дори да има някакъв вид привличане помежду ви, вижте кои са основните причини, заради които трябва да стоите настрани от въпросния мъж:

1. Това би бил краят на едно приятелство. Най-важната причина, заради която дори не бива да си помисляте за бившия на ваша приятелка, е, че по този начин почти сигурно ще изгубите едно приятелство. Ситуацията ще бъде определено нетърпима, ако раздялата между въпросния човек и вашата приятелка е скорошна. Със сигурност приятелката ви ще се чувства предадена и наранена, виждайки ви заедно. Ако двамата са се разделили преди поне година и сте сигурни, че вашата приятелка няма чувства към него, то може да опитате да говорите честно и открито с нея. Все още съществува вероятност тя да приеме новината зле, но поне ще оцени честността ви.

2. Няма да започнете връзката си на чисто. Другата основателна причина, заради която не бива да започвате отношения с бивш на ваша приятелка, е, че вече знаете прекалено много неща за него. От една страна, това ви дава предимство, но всъщност се губи тръпката от опознаването на един човек. Също така не сте застраховани, че не сте наясно с лоши неща за мъжа – например, че е изневерил на приятелката ви и то неведнъж. Дори той да твърди, че сега е различно, много по-трудно бихте му се доверили. Същото важи и за другата страна – вашата приятелка може да е разказвала много за вас, включително и някои негативи.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ас с комшойките нямам проблеми
2
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
уффф мани, че понякога и на опашка се нареждат
1
0
 
4
 
! Отговори
Морски преди 10 години
От статията излиза, че е за предпочитане да го направите със сегашния на най-добрата си приятелка!