Сигурните знаци, че излизате с неудачник

Aко ги откриете – дим да ви няма
Обновена: 18 дек 2013 09:53 | 17 дек 2013 20:02, Теодора Драгоева
16
Сигурните знаци, че излизате с неудачник
Кадър от филма "Високо напрежение"; Снимка: outnow.ch

Кръшкач, грубиян, загубеняк, безделник, мошеник, хаймана, пройдоха.... това са все видове мъже, с които жените се надяват да си нямат работа. За съжаление, много дами попадат в лапите точно на някой от тези негативни герои, които ще обобщим с думата „неудачник“.

Затова още преди да сте се обвързали сериозно с мъжа до себе си, оглеждайте се за някои издайнически знаци, които ще ви подскажат, че чаровникът в леглото ви не само че не е Г-н Идеален, но по-скоро е един комплексиран неудачник, от когото е по-добре да се отървете, докато не е станало твърде късно.

Дори да сте в началото на връзката си, когато сте влюбена и всичко ви изглежда прекрасно, все пак оглеждайте се за тези характеристики у своя партньор и ако ги откриете – дим да ви няма:

1. Гаджето ви е грубиян и има проблеми с гнева.

Когато той е спокоен, е сладък и секси, но когато се ядоса, започва да вика, да ругае, да заплашва и да удря стената. После винаги ви се извинява и се покайва, ако ви е обидил с много нецензурни думи или ако ви е уплашил. Не ви трябва обаче мъж, който не може да запази самообладание, един ден той може да започне да ви посяга в гнева си, така че не поемайте този риск.

2. Прекалено бързо ви се кълне във вечна любов.

Някои мъже са склонни да имат повърхностни взаимоотношения и започват да говорят на гаджето си, че я обича и че иска да се ожени за нея още на първия месец. Жените се ласкаят от подобни думи и могат лесно да попаднат в мрежата на такъв мъж, а би трябвало да бъдат нащрек. Всеки свестен мъж се нуждае от време, за да опознае жената до себе си и да може да е сигурен, че я иска за своя жена.

3. Той ви мачка и потиска.

Ако един мъж хитро и последователно смазва самочувствието ви, като поставя под въпрос дрехите ви, теглото ви, интелекта ви и т. н., докато не се почувствате грозни, глупави и безполезни, то най-добре бягайте надалеч. Ако човек ви обича, той няма да ви унижава.

4. Той не обича вашите приятели и роднини.

Неудачникът ще иска да ограничи контакта ви с външния свят до минимум от страх, че хората около вас могат да ви отворят очите за това какъв е той самият. Ако един мъж ви обича, не може да ви поставя ултиматуми от сорта „или те, или аз“.

5. Той непрекъснато си сменя настроенията.

Ако в един момент е най-очарователният мъж на Земята, а в следващия е злобен и агресивен, то с него никога няма да се чувствате спокойна и свободна. Непрекъснато ще се притеснявате да не го ядосате или притесните и ще се чувствате виновна за неговите негативни настроения.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До женаи при нас излиза, че е така. 4 от 5 вярни... :(
13
0
 
5
 
! Отговори
n преди 10 години
Ne e istina kolko mnogo maje shte se razpoznaiat tuk
12
4
 
5
 
! Отговори
жена преди 10 години
Сега разбрах защо толкова дълго съм се чувствала зле във връзката. 4 от 5-те точки са налице при нас. Накарахте ме да се замисля какъв е смисълът да оставам с него...
11
1
 
4
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Аз съм чувал и друго - "Бьот, значит любит"
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сложих и го в устата от вратата после еб-ах ах ах...Разбих стената с юмруци като разбрах че е забременяла и е изгоних!После тя *** устави малий последната *** на планетата!
9
0
 
9
 
! Отговори
4vor преди 10 години
а ве аз от цялата работа не разбрах, защо ако един човек е груб, трябва да е задължително неудачник?Мъже, момчета - обърнете внимание - първият месец никога няма да говорите за любов на гаджето (т. 2) - ще ви помисли за неудачник...
8
2
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Извинете, авторке! Във вашето село много "грубияНИНИ" ли има?
7
2
 
7
 
! Отговори
неудачник преди 10 години
как са ме отцелили и в петте точки ! : ) ще гледам да си взема поука , хахахахах ама бившата така се е чувствала сигурно и ако си жена която получава такова отношение явно и на теб нещо ти има : )
6
10
 
13
 
! Отговори
читател преди 10 години
Коя *** го е писала това!
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Ако човек ви обича, той няма да ви унижава"
4
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до Българин,Такъв мъж има шанса някоя жена директно да му се хвърли на х..., а може и в момента да му е на х... Тази статия е много добра и ако някой разпознава поведението си и не му харесва оценката, която му дава статията, то това си е негова работа. Мен лично ме удовлетворява, това, което е написано в нея.
3
4
 
6
 
! Отговори
losho преди 10 години
Теодора Драгоева, много плоско..... , btw т.1 и т.5 са едно и също.. however... слаба работа си!
2
2
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Неслучайно си дърт ерген, Боре.
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е 4 значи е ***, за да скрие некадърността си ще ви кара да гледате само първа програма, а в петък руски филми.