Пози, с които да заченете момче

Кучешката поза ще ви свърши работа
Обновена: 28 дек 2013 11:10 | 27 дек 2013 23:02, Мария Дуковска
40
Пози, с които да заченете момче
Снимка: Sxc.hu

Ако сте нетърпеливи да имате момченце, винаги сте мечтали за един малък принц, който да е одрал кожата на любимия ви мъж или просто имате вече достатъчно потомство от момиченца, тогава имате нужда от нашите съвети за пози, които ще ви помогнат да имате мечтаната мъжка рожба.

Опитайте „кучешката“
 
Тази поза винаги е горещо препоръчвана на двойките, които копнеят за момче. Това е така, защото тя позволява по-дълбоко проникване и по време на еякулацията спермата на мъжа достига по-близо до маточната шийка.
 
Сперматозоидите са бързи, но и умират бързо, така че колкото по-малко време им трябва да стигнат до яйчниците, толкова по-голяма вероятност за успех ще имате.
 
Правете го в изправено положение
 
Това е всичко, което трябва да правите! Тази поза също като „кучешката“ предразполага за по-добро проникване и също така дава по-добра възможност за бързото придвижване на сперматозоидите. Струва си да опитате, ако силно желаете момче.
 
Половин час преди да правите секс дайте на мъжа си да изпие едно голямо и силно кафе
 
Кофеинът според американски учени дава огромна сила и енергия на сперматозоидите.
 
Консумирайте повече калории. От голямо значение е пълнозърнестата закуска. Изследване в британски университет показва, че покачването на дневния калориен прием с 400 единици (калории) и най-вече приемът на зърнени култури, банани, риба, зеленчуци и други високоенергийни храни, може да помогне за зачеването на момче.
 
Изчакайте, докато влезете в овулация
 
Точното време е най-важната предпоставка, що се отнася до зачеването. Дори да не ви се вярва, денят, в който ще „направите“ бебето си, би могъл да е определящ за пола му. Лекарите съветват да се въздържате от сексуални контакти поне 4-5 дни преди овулацията ви да настъпи. Така увеличавате шанса сперматозоидите да достигнат яйцеклетката благополучно.
 
Изберете поза, която да ви довежда до оргазъм
 
Тук няма никаква шега. Оргазмът кара вагината да добие по-алкална среда. Тази промяна в pH-то благоприятства по-продължителното оцеляване на мъжките клетки. Така че, скъпи господа, трябва да се постараете повечко!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
me преди 10 години
Всичко разбрах, ама как по дяволите описаните техники помагат да се зачене МОМЧЕ? Щото от това, че повече сперматозоиди стигат някъде следва единствено и само по-голям шанс да се зачене. Пък какво ще е, си е божа работа. Иначе подкрепям, Коледа е, какво по-хубаво от това да си направиш бебче (и да си го родиш и гледаш после, естествено). Обаче тия псевдо-научни глупости са пълен абсурд. А защо не се казва как да си направим момиченце? Или те не са интересни за американските фермЕри?
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За какво ви е мъжко ако стане *** като Слави Трифонов или Азис! Срам ...По добре женско!
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Позата е стойка партер пред голямо дърво!Момчето се труди усилено изодзадзедокато момичето отхапе от кората на дървото.Не винаги се забреминява ама поне ще серете като самосвал след празниците!
22
2
 
14
 
! Отговори
GOMOR преди 10 години
На мен ми трябва ново колело, каква е позата?
21
5
 
1
 
! Отговори
mango преди 10 години
pak pri nas kazvat triabva da si maistor za da pravich mom4e .
20
2
 
11
 
! Отговори
ДО ТАХИР преди 10 години
Пробвай всички дупки,па знае ли човек от кой храст ще изкочи заек.
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз правя ТРОЙКА така че все едната ще клъвне мъжко да стане
18
10
 
24
 
! Отговори
Тахир преди 10 години
Пробваме с жената Гюлфие почти всеки ден кучешката и както татко Юсуф ме е учил - в горната дупка. Вече втора година бебе не се получава. Дали не правя нещо грешно..
17
4
 
38
 
! Отговори
И не забравяйте преди 10 години
И не забравяйте да си свалите гащите!
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
После попитал- Русо или чернокосо? Русо - отговорила мацката. Докторът взел една епруветка, пълна със зелена течност, капнал две-три капки и попитал. Синеоко или тъмнооко? Синеоко, казала мацката. Хванал една синя епруветка и капнал. Мъжкар ли да е или по-нежен? Нека да е малко по-нежен, казаал мацката. Нежен като Брад Пит или като Леонардо ди Каприо. Като Брад Пит, казала мацката и докторът капнал от лилавата колба. Попитал още туй-онуй докторът, капнал още тово-онова и казал на мацката. Сега изпийте тази тинктура и легнете на кушетката. Мацката я изпила, легнала и откъртила. Докторът разкопч
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената не обърнала внимание на недотам обещаващия му вид (та нали най-сетне мечтата и се осъществявала) и се оставила доктора да я въведе в една стая подобна на лаборатория в която на една етажерка били наредени множество колбички и епруветки, пълни с разноцветни течности. И си казала жената какво иска. Докторът се позамислил, взел една празна епруветка и казал "Момче, така ли?" Жената казала - Да . Докторът хванал една колбичка пълна с червена течност (Аве Императоре) и капнал две капки вътре.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имала, значи, една жена голямо ама голямо желание да си има момченце. Ама не какво да е, ами красиво умно и въобще прелест да е детето. Обаче все не можела да намери мъж като мен да и го направи. И един ден, не щеш ли, прочела обява във вестника "Деца по ваше желание." Ритнала си петалата и търч към адреса на обявата. Отворил и един не много млад, не много красив, леко кривоглед и недотам чистичък на глед доктор с полузакопчана престилка, на когото, както на всеки доктор, отнякъде му стърчали слушалки. Жената не обърнала внимание на недотам обещаващия му вид (та нали най-сетне мечтата и се осъ
13
19
 
3
 
! Отговори
Тракторист преди 10 години
Глупости! Само мъж със слабо семе неможе да направи мъжко чадо.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, Мария, глупостта ти няма край.
11
17
 
18
 
! Отговори
засрамете се! преди 10 години
Как не ви е СРАМ ПО КОЛЕДА да пишете такива неща?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имам 6 дечица и 6 те са момчета,правил съм ги по различни пози и всички са ми съдрали кожата,само едно съм запомнил че едно не съм го правил на трезво състояние,почти всички са били правени по на бутилка мастика,аз друго немога да пия.От мастиката много трудно свършвам а много често и немога да се освободя,и продължавам пак сутринта е тогава по го чуствам и се полочава.Нее шега.На жена ми окапаха зъбите а аз нямам един изваден незнам на какво се дължи това.
9
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По големи глупости на едно място не бях чел.
8
1
 
21
 
! Отговори
Един преди 10 години
Ми аз като нямам любим мъж до себе си и като не влизам в овулация, как да помогна на жена си да зачене момче? И друго - това че сперматозоидите по-бързо стигат н'ам къде си, какво общо има с пола?
7
13
 
14
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Попитайте Станишката в каква поза е направил "неговия" син.... . Нали е вездесъщ, да видим какво ще отговори по въпроса.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен 777 преди 10 години
трудноподвижна