Отчаяният мъж – този, който никоя жена не иска до себе си

Кои са признаците, които ви поставят в категорията "отчаян мъж"
12 яну 2014 22:00, Теодора Драгоева
28
Отчаяният мъж – този, който никоя жена не иска до себе си
Кадър от филма "Best Man Down"; Снимка: outnow.ch

В днешно време е трудно човек да си намери половинка. Дългите години в самота и неудовлетворителни връзки карат доста хора да свалят критериите си и да потънат в отчаяние. Страхът от самотата често ни събира с грешния човек. Отчаянието не стои добре, както на жените, така и на мъжете. То ги прави достъпни, безинтересни и неатрактивни.

Ако все още не сте намери своята сродна душа, то не се отчайвайте и гледайте да не попаднете в категорията „отчаян мъж", защото това няма да ви донесе нищо добро. Ето и кои са знаците, които издават отчаяния господин. Ако откриете, че половината и повече отговарят на вашето поведение, то трябва да вземете спешни мерки да излезете от това определение!

1. Сваляте критериите

Отчаяните мъже са готови да се откажат от някои от критериите си само и само да запълнят емоционалната празнота в живота си. Те биха били щастливи да излязат в която и да е жена, вместо да останат още малко необвързани в очакване на подходящата. Вие имате ли все още "изисквания" към мечтаната половинка?

2. Постоянно искате да ви правят комплименти

Този тип господа имат ниско самочувствие за себе си, затова постоянно се нуждаят от човек, който да им прави комплименти. На жените обаче бързо им писва да галят мъжкото его по този начин. Така че не си просете внимание и суперлативи, а направете така че госпожиците сами да ги изричат без подканяне от ваша страна.

3. Непрестанно тормозите жените със съобщения, мейли или телефонни разговори

Ако искате да отблъснете една жена, най-лесното е да я подложите на телефонен тормоз/онлайн тормоз, особено ако тя не е отвърнала на вашето обаждане. Отчаяните господа не се примиряват с липсата на обратна връзка и непрестанно търсят контакт с обекта на интереса си, без да се интересуват дали вниманието им е желано. Има доста риби в морето, както се казва, така че ако тя не иска компанията ви, потърсете просто друга жена.

4. Винаги сте на разположение

Ако постоянно сте на разположение, когато тя ви търси, то дамата ви ще реши, че нямате собствен живот. Това от своя страна ще намали атрактивността ви в нейните очи. Както знаете, предизвикателството е жадувано и от двата пола!

5. Прибързвате с развитието на връзката ви

Не е логично да я поканите да се премести у вас само две седмици, след като сте станали гаджета. Не само ще я уплашите, а и тя ще реши, че се хващате като удавник за сламка за нея и ще поискате и деца, и сватба, а тя може да не търси това и да ви зареже. Не всяка жена мечтае за пръстен и за бебе още повече в толкова кратки срокове след запознанството ви.

Прочетете още по темата в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
9
 
! Отговори
мъдри съвети:) преди 10 години
Момичета, посвалете малко критериите, че усещам, ще има много стари моми скоро. Пълно е с женки на групи, които докато са млади си мислят, че са незаменими, ама годинките вървят и се събуждаш на 35 и си наникъде. Така че ако има някой свестен с добър доход и що годе сносна визия, дори и да е леко отчаян, дайте му шанс. Може да се изненадате много приятно. Иначе след време приятелките ви ще имат семейства и деца, а вие ще се чудите как да си поддържате ануса здрав и чист, та дано върже нещо
25
4
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
Леле колко заблудени и злобни същества, и от двата пола, имало тука... я по-ведро и весело, хора, какво се биете в гърдите колко силни и независими самотници сте. Пфффф
24
1
 
7
 
! Отговори
... преди 10 години
Пичове от скромния си опит с жените само едно мога да кажа: Когато се влуюбиш и когато жената отговори на любовта ти и когато нещата при вас вървят добре и когато се и разбирате, че и когато сте си допаднали без голям брой компромиси и от двете страни, то тогава това е идеалния случай! Но като всеки нормален човек знам че идеални случай почти няма а и да има то (по-подразбиране) не са за нас или са само по филмите! Така, че научете се да си живеете сами пък за едното е.ане винаги има компанионки
23
2
 
8
 
! Отговори
Mr Dildo преди 10 години
Здравей, 22, чувствам, че с тебе скоро много ще си допаднем и ще сме неразделни. Кис, кис!
22
1
 
13
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
Абсолютно същите неща могат да се кажат и за жените. Не ви ли омръзва да се дракате по тоя *** начин. И едните и другите сме един дол дренки.
21
14
 
18
 
! Отговори
жена до случаен преди 10 години
Жените се принудиха да живеят без мъжка сила до себе си, защото вие се изпедерастихте и не ставате за нищо вече (голяма част от вас) не всички са такива - тук-там има някой заблуден останал истински мъж. Ако бяхте мъже на място, а не *** *** които само да недоволстват и хленчат - жените нямаше да се еманципират и да се принудят да се оправят сами в живота с типично "мъжките" неща. Не за всичко са ви виновни жените - вижте се колко "истински мъже" сте и тогава обвинявайте жените.
20
9
 
34
 
! Отговори
един случаен преди 10 години
А всъщност какво може да ми осигури (повече) една жена, което аз да не мога сам да си осигуря?Сам си готвя, сам си се пера, сам си се гладя? От изброените дейности има много жени, които не могат и една от тях да свършат...За какво ми е една притурка, която да издържам - за единия секс. И да ми лепне някаква болест *** с ***, щото са я пукали други преди мен други?Не мерси - и сам войнът е войн. Както се казва: "Сексът е за престиж, чекията е за удоволствие."
19
4
 
9
 
! Отговори
мак преди 10 години
ти добре ли си остава и да искаш и да ти изневерява един съвет от мен не гледай само външната красота , красотата на човек е вътре в него . айде със здраве
18
9
 
20
 
! Отговори
до един случаен преди 10 години
А ти какво можеш да й предложиш освен мрънкане, оплакване и да й надуваш постоянно главата с проблемите си, като си толкова "взискателен"? Аман от мамини синчета и лигльовци. За нищо не ставате вече, даже и за единия секс. И аз си имам известни критерии за мъжете, но знам какво мога да предложа на среща. Не си мислете, че като имате нещо между краката и всяка жена ще ви се хвърли моментално. Вибратора върши стократно по-добра работа и не хленчи, не мрънка, не злобее, не завижда и не се оплаква.
17
2
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 10 години
До АнонименДа, съгласна съм. Имаше един, който още първата седмица ме пита къде съм искала да си отгледаме децата. Няма по-жалка картинка. А е и малко creepy честно казано.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До един случаенСамият ти коментар показва колко си отчаян.
15
10
 
8
 
! Отговори
един случаен преди 10 години
Хм, на близо 30 и все още свободен.Аз жени не търся, а чакам те да ме намерят. Да ги е.а и ***. Ай да видим дали съм отчаян като нямам жена да себе си. Критериите ми си остават завишени - стройна (без значение висока или миньонче), с хубави светли очи (за предпочитане синеока), с тъмна гарваново-черна коса, но правя изключение и за блондинки.Ай, са дами - намерете ме! :)
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Драга Теодора, същото важи и за отчаяната жена - никой мъж не я иска. И хайде стига вече с тия сексистки статии, тъпо е.
13
0
 
10
 
! Отговори
Жена преди 10 години
За 4, 5 и 6 не съм съгласна. По 4: ако една жена иска да е с вас не й пречи, че "сте винаги на разположение" - напротив. По 5: връзките са различни, едни от третата среща заживяват заедно, други доста време отлагат - както се разберат. По 6: отвръщам със същото :)
12
0
 
59
 
! Отговори
нямам преди 10 години
Разкарайте тази *** реклама на Райфайзен, бе!!!!! Дразни!
11
0
 
43
 
! Отговори
нямам преди 10 години
Разкарайте тази *** реклама на Райфайзен, бе!!!!! Дразни!
10
15
 
25
 
! Отговори
SSs преди 10 години
Винаги съм искал да оп.на едно хубаво *** ...
9
32
 
16
 
! Отговори
Пенка ВИП циганката преди 10 години
До Sssжена ти не е кръшнала, а те е зарязала, защото си бил по рождение отчаян мъж.
8
6
 
40
 
! Отговори
Sss преди 10 години
Жена ми кръшна, разведохме се и всеки по своя път.Живея си сам , не мисля и да търся жена засега , правя си каквото си искам и имам пълна свобода . Въпроса е прави ли ме това отчаян мъж ?
7
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Статията за жалост е напълно вярна. Попадала съм на такива, даже заради последният мислех и телефонния си номер да сменям. Не искат просто да се примирят, че не ги искаш. Само хленчат, мрънкат, оплакват се и все всички са им криви и като ги отрежеш даже се чудят що си ги оставила на мама хубавците. Бягайте на далече от такива.