Знаците, че той не е Мъжът

И че е по-добре да го оставите и да продължите живота си без него
28 яну 2014 21:00, Теодора Драгоева
20
Знаците, че той не е Мъжът
Кадър от филма "Надцакването"; Снимка: outnow.ch

Ако се срещате с някой мъж и имате съмнения дали си заслужава да инвестирате време, емоции и енергия, то най-вероятно това не е Избраникът. Въпреки това, за да бъдете сигурни, трябва да обърнете внимание на някои определени знаци. Именно те ще ви подскажат дали мъжът е този с главно М. В случай, че се намирате на такъв етап в живота си, че вече искате да срещнете бъдещия си мъж, значи по-добре да оставите всеки, който не е достоен за тази чест.

Ето и кои са знаците, че приятелят ви не е Избраникът:

1. Чувствате, че постоянно ви съди. Ако се притеснявате да бъдете себе си в неговата компания, защото той постоянно ви прави забележки, значи няма как да имате съвместно бъдеще с този човек. Правилният мъж ще ви обича за това, което сте и никога няма да ви съди.

2. Не показва никакви емоции. Това е очевидно. Ако приятелят ви не показва никакви чувства и емоции, а вече се срещате в продължение на седмици, дори и месеци, всичко клони към факта, че това не е мъжът, от който се нуждаете. Истината е, че ако гаджето ви имаше някакви чувства към вас, той със сигурност щеше да показва някакви емоции. Не очаквайте да чуете „обичам те“ веднага, но все пак трябва да чувствате някакво привличане и силна симпатия.

3. Не ви смята за приоритет. В случай, че приятелят ви често излиза без вас или пък лесно отменя съвместните ви планове, значи вие определено нямате толкова голямо значение за него. Правилният мъж винаги ще ви поставя на първо място.

4. Не успявате да комуникирате с него. Комуникацията е една от основите на здравата и успешна връзка. Ако изпитвате затруднение да говорите открито с вашия приятел, да обсъждате проблемите си, вашите чувства или дори ежедневните събития, значи той не е Мъжът.

5. Не му вярвате. Доверието е друга важна основа за една успешна връзка. Ако не вярвате на човека до вас, не може да му се доверите или се съмнявате в неговите думи, то определено трябва час по-скоро да си тръгнете от него.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До фенка на хепиендаСупер критерии-ето това е житеаска преценка с тежест
9
5
 
3
 
! Отговори
?? преди 10 години
След като загубих 4 години от живота си с човек, който твърдеше,че всичко ще направи за да заживеем заедно, се оказа,че майка му го издържа?!?!?Имам чувството,че е трудно да срещнеш мъж, който си тежи на мястото.
8
0
 
2
 
! Отговори
Лол преди 10 години
А ако те съди само от време на време, а не непрекъснато? Какво правим? А ако гледа (или играе) мач от време на време с приятели? Това колко много вреди на приоритета? Точки 4 и 5 просто не си заслужава да се коментират! В живота нещата никога не са абсолютно бели или абсолютно черни. Само любовните очила винаги са абсолютно розови!
7
1
 
4
 
! Отговори
133 преди 10 години
Гадното е, че всички тези флагове най-често са кумулативни в една нормална връзка с български мъж. Липсва само частта с мама и семейството. :-) Статията по-скоро следва да се казва: "Ако ви липсват едно от тези явления във връзката, значи или живеете в илюзия или партньорът ви не е българин".
6
2
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 10 години
А защо сайта подло се опитва да натрапи на жените, че е компетентен. И че същият този сайт (тялото беге) (без критика към автора на статията) може да определя на жените кой е избран за тях, кой е техния избранник и т.н.Тогава нека погледнем по този начин:ЦИТАТ:Ето и кои са знаците, че приятелят ви не е Избраникът:1. Чувствате, че постоянно ви съдиОстаналите причини са в следствие от тази.Бих погледнал и точка 5:"5. Не му вярвате. Доверието е друга важна основа за една успешна връзка"
5
2
 
7
 
! Отговори
! преди 10 години
Оффффффф
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак женски клюки и дървено философстване. :)
3
5
 
20
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
ако почне да пикае седнал
2
6
 
27
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 10 години
Теодорче, като ти гледам публикациите хроничната липса на какъвто и да било мъж ти се отразява пагубно. Айде намери някой, който да ти вкарва поне по един хеттрик седмично и може да влезеш в правия път, както и да напишеш нещо смислено.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако клати кат магаре и бяга като кон ---- стеси направила густото !