Никога не ѝ пишете това

Жените разбират някои съобщения по конкретен начин, дори да са написани с друго намерение
30 яну 2014 22:22, Теодора Драгоева
24
Никога не ѝ пишете това
Кадър от филма "LOL"; Снимка: outnow.ch

Текстовите съобщения вече са навлезли доста усилено в нашето ежедневно общуване, но понякога вместо да подпомогнат, могат да утежнят и съсипят нечии отношения. А Америка дори има сайт с името HeTexted.com, в които дами от различни краища на света постват объркващите SMS-и от мъже.

„Най-големият проблем е, че не можете да разчетете емоцията от едно съобщение", казва Кари Макдермот, съоснователка на сайта.

Ето и какво никога да не ѝ пишете, aко не желаете да блесне посланието ви в подобен сайт:

1. „Хей..", „Здрасти..."

Вие си мислите, че това е началото на флирт, а тя вижда само „мързелив". „Никога не изпращайте „празни" и безсмислени съобщения – а това е такова и другият трябва да свърши цялата работа, развивайки разговор", казва Майкъл Фиоре, създател на textyourexback.com.

Може да започнете съобщение по този начин, но то трябва да съдържа намерение или нещо друго например: „Хей! Побърквам се в офиса, но просто исках да ти кажа „Здравей". Тук не е задължително тя да ви отговаря дори.

2. :)

Емотиконките са забавни и малко иронични, това ни е ясно. Но ако една жена ви напише: „Прекарах си чудесно снощи", подобен отговор от ваша страна ще ѝ прозвучи като – „Ок", „Хаха, добре" или „Много ясно", като това наистина не се брои за отговор. „Не искаме канско усилие, а просто едно изречение", казва МакДермот. „И аз си прекарах чудесно, благодаря ти, че дойде", би било достатъчно.

3. „Какво искаш да правим довечера?"

Ако имате 5-годишна връзка, това би прозвучало нормално. Но в началото на отношенията ви вие трябва да водите или поне да имате 1-2 предложения. „Жените искат мъж, който да ги отведе на приключение, а не който да чака те да вземат решението", обяснява Фиоре.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИЗКУСТВЕНА коса , ИЗКУСТВЕНИ нокти , ИЗКУСТВЕНИ вежди . .?!?! И търсиш ИСТИНСКИЯ мъж ??
18
0
 
9
 
! Отговори
Tемерут преди 10 години
А, за най-сигурно хич не пишете нищо! Айдеее! Егати тъпата статийка!
17
0
 
11
 
! Отговори
От Ромео за г-жа Дро преди 10 години
Г-жа Теди Дрогоева не спи по цели нощи за да постне преписания текст с леки корекции, забележете в колко часа е публикувана статията 22:22ч. Сигурно в този късен час е получила СМС със съдържание "Искаш ли да ти свири *** като родопска гайда" и е решила да постне заглавие "Никога не й пишете това". ахаха оле ще се напикая от тия *** :)))
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Г.Няма да се омъжат за момче с Москвич, защото няма къде да го намерят.
15
8
 
13
 
! Отговори
Г. преди 10 години
До Ани:Женят се за чужденци, защото ги интересува ПАРАТА!!! Защото гледат разни Преслави, Анелии и т.н., които казват по телевизията, че за момче с Москвич няма да се оженят. Защото виждат разни кифли с чичковци-паричковци, нагласени от горе до долу. Защото в семейството им казват да не се ожениш за някой гольо. Ето затова.
14
8
 
7
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Като гледам "мъжкарските" ви коментари не се учудвам, че българките все по-често се женят за чужденци. За съжаление вие български мъже никога няма да се научите как да се отнасяте с жените, просто толкова си можете, но в мрънкането нямате равни. :) :) :)
13
2
 
4
 
! Отговори
преди 10 години
Вие просто незнаете какво е истински мъж:)
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си прав , брато1 ама заради мъжете с характер на п...и дойдохме на този хал....
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мъже,жените ни си качиха не само на долната а и на горната глава.какво да правим бе ?
10
3
 
25
 
! Отговори
7799 преди 10 години
покрай тея отворвни и нахакани материалистки и мъжете се научихме да говорим красиво...така ,че статията е за миналия век хахах
9
15
 
35
 
! Отговори
женталмен :) преди 10 години
А това става ли да й пишем - "На мандръсана булка цвеке й не требва! Мини земи едно шише ракия и яла у назе да та праа да умиргаш..."
8
6
 
9
 
! Отговори
*** преди 10 години
До Техник:D И аз тъй друже. :D
7
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Г.Ти изобщо добре ли си?
6
12
 
28
 
! Отговори
Техник преди 10 години
Аз директно питам- "колко?".
5
11
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
Салама го накацаха мухи и се вмириса, но ще те оближа кат шоколадов сладолед !
4
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Приключения незнам си кво.Аз да не съм Индиана Джоунс?!Карам я на село да копа картофите,едва ли го е правила и едва ли ще опита отново!
3
11
 
5
 
! Отговори
titi преди 10 години
ha ha , malko neto4no, a ako ima liubov , tolkova silna , 4e da e dostata4no samoto prisastvie na liubimia , koeto da pravi 6tastieto silno,,,,togava kakvi dumi 6te zamestiat istinata , ili kak 6te moje da se opi6e liubov?
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдааа, сърцето на жената иска романтика, дупето и- приключения. Затова братя, както казва авторката, предложете и приключения и ше видите как няма да и пука после,, кво сте писали по телефона! :-)
1
14
 
61
 
! Отговори
Г. преди 10 години
Ами, ако й напиша, че ще й правя дупарата да свири като родопска гайда?