Различните типове флиртаджии

С тях се сблъсква почти всяка една жена
Обновена: 7 фев 2014 22:30 | 7 фев 2014 22:30, Теодора Драгоева
7
Различните типове флиртаджии
Кадър от филма "Кумът"; Снимка: outnow.ch

Истината за хората е, че те са както много различни, така и много еднакви. Ето защо лесно могат да бъдат характеризирани няколко типа мъже флиртаджии, с които почти всяка жена се сблъсква в някакъв етап от живота си.

Господата използват различни стратегии, за да впечатлят една дама, но в крайна сметка всички действат по горе-долу един и същ начин.

Някои предпочитат по-директния подход, дори понякога малко нахалното поведение, докато други залагат на деликатното държание и „заобикалките”. Ето и кои са основните типове флиртаджии:

1. Правещият комплименти.

Според този човек вие винаги изглеждате страхотно, очите ви са безумно красиви, а смехът ви е най-хубавата мелодия, която е чувал. Това е един от типовете флиртаджии, който няма да се умори да ви повтаря колко сте прекрасни. Всъщност няма нищо лошо в комплиментите, стига да не се прекалява с тях и да не звучат неискрено.

2. Постоянният шегаджия.

Всички мъже са чували, че жената държи човекът до нея да има чувство за хумор и да умее да я разсмива. Някои господа обаче залагат прекалено много на това и опитват да впечатлят жената само с шеги и смях. Това са мъже, които се шегуват за всичко и никога не се държат сериозно.

3. Директният.

Този тип мъже нямат никакъв проблем да дойдат до вас и да ви поканят на среща. Те ви показват ясно своя интерес и предлагат вечеря още на следващия ден. Обикновено с тези хора трябва да се действа бързо – или да се впуснете в играта, или да откажете да я играете изобщо. Понякога този тип мъже са много упорити и държат на своето, независимо, че вече сте казали „не”. Някои жени смятат, че подобно поведение е романтично, докато други го намират дори за притеснително.

4. Срамежливият.

Този тип мъже са точно обраният вариант на тези с директният подход. Срамежливите флиртаджии никога няма да флиртуват с вас директно, те дори могат да се притесняват от прекалено близък контакт с вас. По-скоро този тип мъже ще се опитат да покажат своя интерес с някакви малки жестове, надявайки се вие да си забележите и оцените.

Още по темата можете да прочетете в сайта Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Манаф Анадолски преди 10 години
Само една забележка към днез.бг повечко такива статийки ,моля ,поне са забавни и коментарите към тях също
2
1
 
4
 
! Отговори
Ружко преди 10 години
Какви флиртаджии в БГ бре. Тук са само един тип и те заговарят така: "Ела пии една ракия ***, не се праи на оборотна!"
1
0
 
15
 
! Отговори
пИдал преди 10 години
Нещо за флирта между гейове няма ли да кажете???Какъв е този расизъм, бе?