Защо жените ви отхвърлят

Къде грешите при представянето си
16 фев 2014 22:06, Теодора Драгоева
9
Защо жените ви отхвърлят
Снимка: outnow.ch

Най-накрая събирате куража и се запътвате към красивата дама на бара с ясната цел да я очаровате. Малко след като си отворите устата обаче, тя вече отчаяно иска да се отдалечи от вас. Може би има лични причини да ви отхвърли и просто не желае да я сваляте в този момент. Но съществува възможността и вие да сте сбъркали някъде и да сте я отблъснали неволно.

Ето и кои са едни от най-честите причини дамите да отхвърлят компанията на мъж, с който тъкмо са се запознали:

1. Лош дъх

От устата ви може и да излизат правилните думи, но пък дъхът ви да е смъртоносен. Лошият дъх е един от най-силните убийци на сексуалното желание за срещуположния пол. Без значение дали имате тяло на Аполон или сте богат като Бил Гейтс, ако имате проблем с дъха, жените ще ви отбягват.

2. Сваляте я много агресивно

Мъжкарите и самоуверените господа са на мода, но внимавайте да не влезете рязко в личното ѝ пространство и то чисто физически. Ако сте се запознали преди 5 мин., със сигурност няма да ѝ бъде приятно постоянно да я опипвате. Представителките на нежния пол си падат по уравновесените мъже, джентълмените, които омайват преди всичко с думи. Ако прекалено агресивно я атакувате, ще я уплашите и ще ви сметне за някоя откачалка.

3. Имате грешен подход

Доста господа залагат на класическите клишета за свалка. На жените им е писнало да ги слушат, защото те искат малко творчество и въображение, а не да се чувстват като поредната, която той се опитва да улови в мрежата си.

Освен това, ако сте прекалено арогантен, ако говорите само за себе си, ще я отегчите и отвратите. Жените харесват самоуверени мъже, а не самонадеяни.

Още по темата можете да прочетете в ТIALOTO.BG.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо жените ви отхвърлят- Защото нямам пари
6
0
 
0
 
! Отговори
митко преди 10 години
аз съм 3-та точка. грешен подход. класацията не е лоша иначе
5
0
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 10 години
Нелоши съвети, поне вреда от тях няма.
4
3
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Много си прав пич! Покажеш ли ПАРИЦАТА! Даже и оная ти работа да не става, даже да си горзен кат орангутан, и пак ше намерят начин да те оправят! Тъжно е да е така ама е 101% достоверно за тия географски ширини!
3
3
 
5
 
! Отговори
лев прав преди 10 години
още един, дясно круше и евнтуално лев шут у тиквата и е моя. Тва е ако нема винкел наблизо.
2
10
 
48
 
! Отговори
7 преди 10 години
Снимката очевидно сте я откраднали от "Wolf of Wall-street", пазете се Блатечки да не ви излезе от хладилника! Та между другото *** на снимката сама му се лепна на пачките на Лео, като муха на мед. Изводът е, че покажете ли пачка, гаранция че няма ви отхвърлят, даже и да сте с лош дъх, да я сваляте агресивно и да имате грешен подход....и там другите глупости в тиалото.бг
1
6
 
25
 
! Отговори
Сергей преди 10 години
ами щото не ми става ,но пък и не съм преритъл за жени.Слабо ме интересуват.