Какво да не крием от партньора си, ако искаме сериозна връзка

Всеки има своите тайни, но важните неща трябва да се споделят
Обновена: 17 фев 2014 22:50 | 17 фев 2014 22:41, Теодора Драгоева
4
Какво да не крием от партньора си, ако искаме сериозна връзка
Кадър от филма "Просто приятели"; Снимка: outnow.ch

Ако мислите, че ще намерите истинската любов, точния човек или мъжа с главно „М”, то трябва да се постараете да го задържите до себе си. Доверието е една от основните предпоставки за здрава и сериозна връзка, затова тайните не бива да бъдат толерирани. Разбира се, всеки човек има своите лични неща, които оставя за единствено и само за себе си. Що се касае до важните неща обаче, те със сигурност трябва да бъдат споделени. Те са част от вас и вашата половинка трябва да ги знае, след като имате сериозни намерения към този човек.

Ето кои са нещата, които не бива да пазите в тайна от вашия любим, ако искате да се обвържете трайно с него:

1. Естествената ви красота.

В началото на една връзка всяка жена и всеки мъж иска да изглежда максимално добре и да се покаже в най-добрата си светлина. Да, но минава време и вие не можете да лягате и да се събуждате с грим в леглото. Няма нищо лошо партньорът ви да ви види с мокра и неоправена коса, когато излизате от банята. Трябва да се чувствате уверени в себе си, дори когато сте без капка грим и с удобни дрехи вкъщи. Все пак много мъже признават, че предпочитат натуралния вид в жената, отколкото прекалено „фалшивия” образ. Ако връзката ви се задълбочава, в даден момент така или иначе партньорът ви ще трябва да види вашата естествена красота.

2. Вашите кредитни задължения или други дългове.

Ако имате намерение да заживеете с даден мъж или дори мислите за брак, в повечето случаи това означава сливане на банковите сметки. Ето защо е необходимо да споделите с вашата половинка, ако имате кредитни задължения или други дългове. Все пак това е много важна информация, която не бива да бъде прикривана, защото може да се отрази зле на отношенията ви.

3. Вашите мечти.

Трябва да споделите на своя любим както искате от живота, дори да сте притеснени, че той ще го сметне за глупаво. Именно той може да е човекът, който да ви помогне в сбъдването на вашите мечти. Дори да няма тази възможност, половинката ви със сигурност ще иска да ви изслуша и да ви даде своите съвети. Все пак колкото повече двама души знаят за себе си, толкова по-близки стават те.

Още по темата можете да прочетете в ТIALOTO.BG.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Живея в 21 век преди 4 години
Ако 2 човека са заедно за естествена любов, значи други хора са им помогнали.Има и други варианти, но са относителни !Въпреки всичко човек ако може да обича истински, значи е незаменим.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е лоша статията. Само продължението в тялото.бг не ми допада много, но не съм разбирач. Жените си знаят.