Какви сте в секса според избора на сладолед?

Любителите на ванилов сладолед предпочитат мисионерската поза
22 фев 2014 22:11, Михаела Лазарова
10
Какви сте в секса според избора на сладолед?
Снимка: photl.com

Сладоледът е изкушение, на което може да се отдавате целогодишно. 

В романа „50 нюанса сиво“ той е част от любовната игра на главните герои. Как е при вас? Ако все още не сте опитвали любимия сладолед от тялото на половинката си, може би е време да се престрашите. А ето какво показва изборът ви за сладкото изкушение за вашата сексуалност. 

Сладолед с вкус на кафе, карамел и с добавен алкохол 

Вкусове без конкуренция! Любителите на тези вкусове са прагматични в любовта. Не си падат много по експериментите. В любовта се свързват по-скоро на интелектуално ниво, отколкото на сексуално. Вашата любима поза е мисионерската.

Страчатела 

Перфектен баланс между ванилия и парченца вкусен шоколад. Любителите на този вид сладолед са по-скоро нерешителни. Бързо им доскучава и затова се нуждаят от постоянно разнообразие в леглото. Обичат повече от една секс поза и е трудно да се определи коя точно е любимата им. Не се срамуват да говорят за секс.

Предани са на половинката си, но не обичат да бъдат притискани. Обичат тантрическия секс, а кучешката поза им доставя най-голямо удоволствие. 

Сладолед с ядки 

Сладоледът с орехи, лешници, шам фъстък и други любими ядки трудно се комбинира с други вкусове. Тези, които обичат вкуса на мляко, захар и ядки искат да усещат само него. Той е любим на хората, които са моногамни, отдадени на половинката до себе си и трудно биха простили изневяра. Любителите на сладоледа с ядки са и непоправими романтици. Обичат пози, в които могат да се прегърнат с половинката като позата лъжички.

Ванилия 

Ваниловият сладолед и аромат са класически и любими на почти всеки. Ако това е вашият любим сладолед вие сте човек, здраво стъпил на земята. Освен, че обичате класическия вкус на сладоледа, такъв е и сексът за вас. 

Не си падате по експериментите в леглото, и идеята да правите секс на плажа лятно време, сред природата или на други необичайни места, бихте отхвърлили без да се замислите. Това разбира се не ви прави скучни в леглото. Вие сте от този тип хора, които не спират да търсят голямата любов. Ваши любими пози са мисионерската и поза лъжички.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Твоят сладолед преди 10 години
Михаелче, ако те видя тет-а-тет, ще разбереш какъв сладолед обичам, честно! Иначе това, което си написала е тотална боза!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА ВАНИЛОВИЯТ СЛАДОЛЕД Е НАПЪЛНО ВЯРНО. МНОГО ГО ОБИЧАМ.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майко, какви простотии!!! Тая Михаела вече се чуди каква идиотщина за секса да измисли и да публикува. Баси тъпизмите!
3
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
... и не прекалявайте с шоколадовият сладолед че да не почне да ви влече кафявата дупка повече ;)
2
1
 
18
 
! Отговори
varg преди 10 години
Статии като тази са загуба на килобайти в цифровата ера.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ако обичам мелба?