Как да бъдете щастливата двойка, на която всички завиждат

Ако имате хубава, работеща връзка, защо да го криете?
11
Как да бъдете щастливата двойка, на която всички завиждат
Кадър от филма "Момиче от Джърси"; Снимка: outnow.ch

Всеки обича щастливите двойки, но всъщност те стават редовно и обект на чуждата завист. Щастливите двойки са въплъщение на романтиката и всеки иска да бъде като тях. Тези, които не са като тях, мъничко ги мразят за демонстрацията на тази хармония, която цари помежду им.

Ако и вие искате да изглеждате такава двойка, от чието щастие другите да позеленяват от яд, то първо, трябва наистина да имате хубава, работеща връзка. Ако любовният ви живот не ви радва, няма да бъдете в състояние да имитирате истинско щастие пред другите.

В случай обаче, че наистина сте от късметлиите, то защо да не споделите това със света. Дискретно, разбира се! Ето и 10 съвета, които ако спазвате, всички около вас ще узнаят колко щастливи сте с половинката си в действителност:

1. Спортувайте заедно и се разхождайте заедно.

Когато двама души във връзка, спортуват редовно заедно, те и изглеждат по-добре заедно. А най-хубавото е, че редовните тренировки ще направят кожата ви да сияе заради секрецията на ендорфини. Освен това, когато двама души се разхождат заедно по улицата, хванати за ръце, те излъчват истинска светлина и обикновено изглеждат безкрайно влюбени и щастливи.

2. Демонстрирайте привързаността си публично.

Дръжте се за ръце, гушкайте се от време на време и се целувайте нежно за здрасти и чао (без неприятно мляскане и натискане по ъглите). Това може да раздразни другите, по-резервирани от към чувства, двойки около вас, но този факт не трябва да ви притеснява. Нека завиждат! Важното е, че така вие ще се почувствате по-добре спрямо собствените си отношения. Нека другите говорят за това колко сте си близки двамата, въпреки че сте заедно от толкова много години...Това ще ви сближи още повече.

3. Правете си комплименти и използвайте вълшебните думи „благодаря" и „моля", когато говорите с половинката си. Тези маниери, както и комплиментите, които си разменяте, ще говорят за вас, че се уважавате и цените страшно много. Те ще показват вашата силна привързаност, както и това, че помежду ви има истинско приятелство. Нека другите двойки да могат да вземат от вас урок по добри маниери и учтивост.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мъжа за да е щастлив му трябват много пари. На жената - богат мъж.
6
0
 
9
 
! Отговори
Тони преди 10 години
А защо трябва да демонстрираме чувствата си публично, за да ни завиждали другите?! Не ***, а много, много *** статия. Кому е нужно да се прави на еди какво си пред останалите и да си демонстрира чувствата. Само глупости пишете! Хората, ако се обичат наистина, нямат нужда да следват правила и да си демонстрират чувствата за пред останалите, за да се показват колко се обичат, то си личи и без да се демонстрират показно и да следват *** правила.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се преструвате. :)
4
0
 
8
 
! Отговори
Комшийката преди 10 години
Ако наистина искате да ви завиждат, нека жената да се хвали, че нейният мъж я слуша за всичко и оставя в нейните ръце цялата си заплата, която е около 5000 лв месечно. Мъжът да разправя наляво и надясно, че всеки ден, като върви по улиците, оглежда чуждите жени и всеки път си казва: "Е, ами че то, от моята по-хубава няма! Никога няма да изневеря!"
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този път статията не е само ***, но и ЗЛОВРЕДНА!!! Защо за да си щастлив, трябва да ти завиждат?И защо за да имате добра и здрава връзка, трябва да убеждавате обществото в това??И начинаещият психолог може да ви потвърди, че горните съвети са чисто и просто ГРЕШНИ и СМЕШНИ.
2
0
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Пълна простотия, но нормално за една жена да изфабрикува такава пародия на информация. Напълно естествено за ходещ инкубатор е да бълва простотии.
1
0
 
11
 
! Отговори
Жълто преди 10 години
dnes.bg жълти сте като млади глухарчета :) Никой не се интересува от "поучителните" ви, преписани , сексуални статий, но вие продължавате :)