Знаците, че връзката ви няма шанс

Колкото и да харесвате човека до вас, това не е достатъчно за щастливи отношения
25 мар 2014 22:36, Теодора Драгоева
19
Знаците, че връзката ви няма шанс
Кадър от филма "Послепис: Обичам те"; Снимка: outnow.ch

В трудни моменти, като болезнена раздяла например, човек често обвинява другите или съдбата си за това, което му се случва. Истината е, че в голям процент от случаите жените и мъжете могат да предвидят, че дадени любовни отношения нямат дълготрайно бъдеще. Проблемът е, че хората са заслепени от любов, химия или страст, които не им позволяват да погледат реално върху ситуацията. Много често човек умишлено не иска да види неща, които са повече от очебийни.

До този момент каквито и грешки да сте допускали и да сте подлъгвали себе си с надеждата, че нещата ще се подредят, то всичко това е в миналото. Сега вече имате възможност да промените своето бъдеще и да не позволявате сърцето ви да бъде разбито, след като сте могли да го предпазите.

Ето и кои са знаците, че връзката ви няма да проработи и че не трябва да влагате големи надежди в човека до вас:

1. Той се опитва да ви промени по всякакъв начин.

Невъзможността на хората да приемат другия такъв, какъвто е, е един от сигурните знаци, че връзката скоро ще приключи. Става въпрос за основни неща като – по какъв начин се обличате, как говорите, с кого излизате и т.н. Помислете си дали си заслужава да променяте себе си и да се превърнете в някой съвсем различен човек само заради един мъж?

2. Усещате, че има неща, които вие искате да промените в него.

Тази ситуация е сходна с предишната. Защо трябва да се опитвате да променяте някого спрямо вашите изисквания и не сте ли го харесали още в началото с всичките му недостатъци? Тъжната истина е, че колкото и да се опитвате да промените даден мъж, няма да успеете, ако сам той не го пожелае.

3. Двамата не сте на един и същ етап от живота си.

В много случаи този проблем е съпътстван от годините. Например вие не се чувствате готови за деца, а вашият по-голям приятел вече има желание да създава семейство. Или обратното. Когато двама души не са застанали на едно и също място, те няма как да вървят заедно и да стигнат едновременно до целта.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е смешно, като почнете да обвинявате родителите, тва тъща, тва снаха, а простата (като вас) истина е, че никой родител не желае детето му да е нещастно и НЯМА родител, който СЪЗНАТЕЛНО да се бърка и да разваля онова, което е мед и рози. Любимо ми е и как мъжете са ДЛЪЖНИ да отсвирят грубо майка си, за да знае снахата, че тоя тип е сериозен.... Нулева емоционална интелигентност! Научете се да си решавате проблемите сами, а не да обвинявате маминка, щото ако тя не ви харесва, най-вероятно ИМА защо.
8
0
 
3
 
! Отговори
препатил преди 10 години
А колко от нас се вглеждат в себе си и признават, че са безсилни да се справят понякога? Все се срамуваме от слабостта си и заемама настръхнала поза за самозащита, а не се и сещаме, че човекът до нас има същите страхове и вместо да си говорим с него и да си помагаме взаимно, водим битки за самодоказване. Доказваме си, че сме велики, и си оставаме в празна къща, студеното легло и сами. Четем и учим всякакви простотии, а не полагаме усилия да се научим да общуваме! А то ставалоooo
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен тъщите са по-лоши от свекървите. Много често някои мъже не слушат майките си, но ВИНАГИ жените слушат майките си. Това мисля, че е достатъчно като аргумент.
6
1
 
4
 
! Отговори
коl преди 10 години
Ако момичето/жената те харесва и иска да бъде с теб знаеш ли колко я вълнува дали имаш пари и какво казва майка и! Повярвайте,хора всякакви-8 год.как ти се струват,като казвам,че всичко беше наред не лъжа.
5
1
 
2
 
! Отговори
kol преди 10 години
И има едно правило стани приятел със врага си ако искаш да си ОКТака е но не винаги,всеки си има принципи и достойнство,които трябва да се уважават,когато се гаврят с теб няма как да сте вечно приятели.
4
1
 
3
 
! Отговори
kol преди 10 години
Не вярвам в това! Свекървите са много по чешит.Повярвай имам и приятели с този проблем на майки,които не дават дъщерите си.Проблема е,че са разведени и с много пари,а за да вземеш момичето трябва да си много напред с матеряла и пак не е сигурно.
3
3
 
8
 
! Отговори
kol преди 10 години
Всичко си беше наред,но майка и се намеси и започна да я настройва,настройва,тихичко и напоително и всичко свърши и сега майка и не е сама с дъщеря си е.
2
1
 
16
 
! Отговори
Киро преди 10 години
"Знаците, че връзката ви няма шанс."Жената, която искате е преспала с целия град, само не и с вас .Но пък града не е много голям, ДА.........
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти бе, австралийски временен жителю? Ти защо четеш това, след като то - според теб, е символ на падение?Да не би някое кенгуру да те е сритало в "умната" глава?