Как да включите бъдещата свекърва в подготовката на сватбата

Нека бъде част от вашето моминско парти
8
Как да включите бъдещата свекърва в подготовката на сватбата
Снимка: Outnow.ch

Често неразбирателствата с бъдещата свекърва възникват заради предварително изградения лош образ на свекървата. Не всяка свекърва е лоша. Понякога и тя има своите странности, но ако й позволите да бъде част от най-важния за вас момент в живота ви, това може да преобърне взаимоотношенията ви в положителна посока. Ето няколко идеи за това как тя да бъде част от организирането на вашата сватба. 

Включете я в организацията 

Обикновено в организирането на сватбеното тържество младоженците се доверяват на своя избор и организационни умения или на сватбена агенция. Ако сте от тези, които сами ще организирате празника си, допитайте се до съветите и помощта на бъдещата свекърва. 

Може да й възложите като задача да поръча поканите, подаръците за гостите, цветята и какво ли още не, разбира се след като предварително сте обсъдили най-добрите варианти за това как ще изглеждат. 

Допитайте се до това кои са нейните любими цветя и ги включете в аранжировката за празника. Това ще накара свекървата да се почувства наистина значима за вас в този важен момент. 

Поискайте съвет за сватбената си рокля 

Избирането на рокля е трудна задача за всяка булка. В този важен момент не игнорирайте съветите на свекървата. Направете една разходка из булчинските бутици или разгледайте заедно сватбени списания. Обсъдете модела, аксесоарите, прическата и всичко останало от визията. Може и да останете приятно изненадани от нейните съвети и препоръки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: браксвекървасемейство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви сватби бе какви 5 лв вие луди ли сте
5
2
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Глупости! Да си седи отстрани и много много да не знае. Тя вече се е женила. Младите сами трябва да си организират нещата и по възможност със собствени средства. Иначе цял живот ще има. "Аз им платих сватбата" а и ще се меси в списъка с гостите. " Дай да поканим калеко ти, тетка ти...и т.н."
4
2
 
2
 
! Отговори
az преди 10 години
ако НЕ изпълните нито едно от препоръчаните неща ,НЯМА ДА ЗБЪРКАТЕ,ЗАЩОТО СВАТБАТА МОЖЕ ДА ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ КОГАТО НЕ Е ЗАПОЧНАЛА..
3
1
 
3
 
! Отговори
ot daleche преди 10 години
Дядо Шмърк-много яко си се нашмъркал.
2
2
 
8
 
! Отговори
Снаха преди 10 години
Ужасни съвети, ще сте луди ако ги следвате.Изберете си роклята вие-това е най-хубавият ви ден,а снимките остават за цял живот,ако позволите на друг да ви избира роклята ,после всеки път като си погледнете снимката, ще се псувате.В никакъв случай не я канете на моминското ви парти-ще ви гледа под лупа и ако някоя ваша приятелка спомене за бившото ви гадже-при всвки удобен случай след това, очаквайте подмятания.Ако много се натиска-включете я в подготовката за сватбата-покани,цветя и т,н.
1
1
 
14
 
! Отговори
Ами! преди 10 години
Вероятно при написването на статията са ползвани материали от чуждия печат. Нашата традиционна култура има своите особености. Няма смисъл да каните бъдещата си свекърва, за да се включи в подготовката на сватбата,защото тя и без покана ще бъде едно от главните действащи лица.Не случайно е казано, че когато гледа отстрани подготовката на наша сватба, човек остава с впечатлението, че "свекървата се жени за тъщата" - те двете решават всичко, а младоженците в най-добрия случай имат съвещателен глас