С какво мастурбацията е по-добра от секса

Защо понякога е по-добре да останете насаме със себе си
Обновена: 25 апр 2014 23:04 | 25 апр 2014 23:00, Теодора Драгоева
58
С какво мастурбацията е по-добра от секса
Снимка: сп. Esquire

Няма съмнение, че сексът с някого, когото обичате, или просто с някого, когото обичате да виждате съблечен, е изживяване, от което нито един човек не трябва да се лишава.

Самостоятелното удоволствие обаче също може да бъде толкова удовлетворяващо и вълнуващо, колкото сексуалният акт с друг човек. А в някои случаи дори по-страхотно.

Има редица предимства на мастурбацията пред секса. Експертите Ава Кадел и Ейми Ливайн споделят кои са те:

- Партньорът ви е уморен, отсъства, говори прекалено, не е в настроение за секс в момента. Може да очаквате всичко! Все пак действие, в което участват двама души, означава, че тези двама души трябва да се съобразяват един с друг. Добрата новина е, че мастурбацията зависи само и единствено от вас и вие може да решите да се забавлявате по всяко време, само и единствено ръководейки се от собствените си желания.

- Имате пълната свобода да експериментирате със странни и забавки секс играчки. Това ще бъде нещо интересно за вас, а и ще може да се отпуснете максимално, без да се притеснявате, че някой ще ви съди или ще нараните неговите чувства.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
49И защо трябва да те правя щастлива?Да не си копала доматите?Я оди се пери с некой ***!
44
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
Тая статия е копи от тялото.бг не съдя днес.бг защото като цяло сайта е доста добър но самата статия е пълна глупост, при секса тялото отделя многото повече хормони отколкото при мастробация , особено след прекалено честа мастробация. Секса не може да бъде заменен от мастробация каквото и да си съчиняват от тяхното. Бг.
43
2
 
5
 
! Отговори
биг Х преди 10 години
Дал съм си сметка ,че мога дни без ни едното ,ни другото ; обаче ако ударя едно коляно вечер - сутрин му се доиграва на питоня....
42
4
 
12
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Я питай мъжа ми дали му е по-хубаво да мастурбира или да работи над секси жената си?Питай,питай,още го чувам как мърка!Точно това ми рече сутринта"абе друго си е хубавото е...е!!"И хич не е смешно,жалко за днешната младеж!Много изпускате, ей,забравили сте да е...е, бе хора?!
41
4
 
10
 
! Отговори
?! преди 10 години
От кога мастурбацията е по-хубава(?!) от секса?!Това са две коренно различни неща!А мъжете трябва да се замислят найстина как да направят една жена щастлива с любовта си,че то никак не е смешно!
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има си сайтове за подобни теми!
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оф пак някакви дървени философи от женски пол се навъдиха и *** забавата. Хората се забавляват под глупавите статии, стига сте взимали всичко, което пишат насериозно.
38
3
 
12
 
! Отговори
7 преди 10 години
Само "мъже", "истински" мъже тука бре!Ми то правилно 5млрд!No-секс,no-здравословна храна,no-нищо!Здравей мастурбация-ок,ама защо такава злоба към нежния пол?Или всички сме нежни?!То май мъже не останаха...то и мисленето им стана женско!Май гроздето е високо, та затова е кисело?!Ако спортувахте малко повече мили ми мъже,щяхте истинска жена да търсите! Тестостеронаааааа,изпуснахте...
37
4
 
5
 
! Отговори
до damata преди 10 години
Оф, добре, щом настояваш ще ти ударя една ***, от мен да мине.
36
4
 
19
 
! Отговори
ко40 от село преди 10 години
мастурбацията е гратис. плюс за мъжете и загуба за жените.идеалната жена е тази, която и се прави секс сутрин и прави.мъжете не били иб/чи. ами как, секс вечер. бил си на работа пил си 3 ракии, а на твойта жена катерицата чак към полунощ я засърбява, че аз тогава сум вече у друга вселена
35
4
 
4
 
! Отговори
до damata преди 10 години
Оф, добре, щом настояваш ще ти ударя една ***.
34
3
 
5
 
! Отговори
до damata преди 10 години
Оф, добре, щом настояваш ще ти ударя една ***.
33
2
 
5
 
! Отговори
Мастурбатор преди 10 години
напредналите го прават без вазилин
32
5
 
9
 
! Отговори
damata преди 10 години
Еееееееее, само откачалки сте под статията и не усетих и един як мъж да има тук!Питам как може да сте такива егоисти и да не искате да доставяте удоволствие на нежния пол?
31
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С това, че спомага доста за редуциране на населението в световен мащаб!Друго полезно:Яжте повече нитрати!Обръщайте резбите!Вземайте повече високолихвени заеми от банките!Слушайте Кеша, Риана, Бионсе и Крис Браун!Радвайте се на красивите следи оставяни от самолетите!...
30
6
 
7
 
! Отговори
вайбър преди 10 години
В крайна сметка сексът чисто биологически е за размножаване на вида. Ако няма да се размножаваме, за какво да го правим? Правя секс, като почувствам нужда, но не ми е водещ нагона при общуването с другия пол.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виртуалния секс много навреди на реалния, обаче кой си го може секса си го може да ви кажа. Винаги са били по-малко тия мъже дето наистина го могат, не е само от порното.
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има една основна разлика: просто при мастурбацията може да си избереш всякаква партньорка, дори и малолетна, порносайтовете са пълни с всякакъв избор, второ - не даваш никакви пари и не си губиш времето за свалки, трето - не се притесняваш дали няма да се изложиш, дали не ти е много малък за изискванията на мацката и не на последно място при секс винаги се стремиш първо да задоволиш партньорката си и после себе си. Но все пак е друго да й го сложиш и да усетиш истинската наслада от секса!
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е, то в едно общество от *** индивиди(женски и мъжки), мастурбацията надделява.
26
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казват, че за мъжете мастурбацията е за удоволствие, а секса - за слава. Вероятно за жените също мастурбацията е за удоволствие, а секса - за пари.