Защо той все още не ви е поканил на среща?

... въпреки че видимо си пада по вас
30 апр 2014 22:41, Теодора Драгоева
29
Защо той все още не ви е поканил на среща?
Кадър от филма "Винаги в същия ден "; Снимка: outnow.ch

Ако един мъж прави всичко възможно, за да ви покаже, че ви харесва. Ако помежду ви прехвърчат искри и флуиди. Ако редовно засичате погледите си и търсите поводи за общуване, то значи флиртът ви е реалност. Но ако той не прераства в нищо повече вече седмици или месеци наред, то сигурно вече сте започнала да се чудите защо обектът на желанията ви не ви кани на среща?

Това може да бъде доста разочароващо и да ви накара да се чувствате подлъгана. Има мъже, които са много търпеливи и изчакват подходящия момент, за да предприемат сериозната стъпка, но има и такива, които са си просто флиртаджии, които никога няма да предприемат нищо, дори истински да ви харесват.

Ето и 10-те най-често срещани причини, заради които той може да не смее да предприеме по-активни действия спрямо вас:

1. Вие го респектирате с поведение или с положение.

Ако вие се държите с този мъж като към приятел или ако той е ваш подчинен, той може и да не осъзнава, че в действителност го намирате за привлекателен. Опитайте се да бъдете по-достъпна за него. Давайте му достатъчно възможности, за да започне разговор с вас и да ви опознае.

2. Той има връзка.

Факт е, че един мъж може да флиртува всеки ден с вас, но да е щастливо женен или сериозно обвързан! Ако се чудите защо, по дяволите, все ви зяпа, то по всяка вероятност той харесва факта, че вие му обръщате внимание. Или може би е мъж, който обича да съблазнява жените...

3. Вие сте много гореща или твърде красива.

Ако един мъж флиртува с вас и ви показва непрекъснато, че е луд по вас, но все пак натиска спирачката винаги когато нещата биха могли да се задълбочат, то вероятно мисли, че сте прекалено добра за него. Може да смята, че сте богиня и че никога не бихте се заинтересувала от връзка с простосмъртен като него.

4. Приятелството ви означава твърде много за него.

Ако с този мъж сте добри приятели, които редовно флиртуват помежду си, той може и да не разбира, че го харесвате. Ето защо може да се притеснява да ви покани на среща, за да не ви изгуби като скъп приятел. Казано по-просто, той може да е доволен от платоничната ви връзка и да не е готов да я рискува в стремежа си да ви превърне в свое гадже.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
"Защо той все още не ви е поканил на среща?"Отнякъде е разбрал , че сте болна от сифилис, КАК да ви покани на среща .Страх, не е лесно .
14
1
 
2
 
! Отговори
ot 14 преди 9 години
АБЕ ДЕ МИ Е КОМЕНТАРА :)нямаше никви обиди нито цинизми...ужасТ
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм шеф на фирма и всичките ми служителки са ми навити. Ама не мога да повишавам заплатите на всички.
12
2
 
4
 
! Отговори
точка 5 преди 9 години
точка 5. Защото още не сте си свалили гащите!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има и още една причина, която е обягнала на Теодора Драгоева, а именно, че вие женички не сте показали недвусмислено, че желаете този конкретен мъж, а така той никога не е сигурен и няма да рискува прекалено много (да речем, че работите на едно място) ... той никога няма да направи тази стъпка. А не, че бил "флиртаджия"... той младежа се опитава, опитва се, ама и вие не се разкривате напълно, ами какво очаквате? Искате да ви покани и ако му откажете да потъне в земята ли?
10
2
 
2
 
! Отговори
shik i vs v shok преди 9 години
Ob mi se shefa i mi vika :-alo ,ytre li ti e...???.Otgovorih s smqh:-da, i ytre mi e...(predpolagah 4e sta vupros za raboten den)Zatvorih telefona i se setih "4e da mi e i ytre )zna4i action ama y home.....
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако един мъж не се осмелява да ви предложи, значи си мисли, че вие се пляскате с по-богати от него.
8
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 9 години
Хм, а я кажете как да разбера дали жената насреща проявява интерес?Наскоро се запознах с една жена, имаме слу4айни срещи и мисля си личи че я харесвам.Да я каня ли на кафе ако няма явни признаци че ме харесва?Според мен - няма да я каня докато не съм сигурен че поне малко ме харесва...
7
1
 
5
 
! Отговори
shik i vs v shok преди 9 години
I am sum goreshta i krasiva ama mi pisna da si lqgam s horeishio i da se bydq s lyba kolezi4........
6
1
 
3
 
! Отговори
Их преди 9 години
8 В,кой свят живееш?
5
2
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
и такива ли юмаци имало ... дето не им стиска ... цъ цъ цъ цъ, тая еманципация разсипа сума си младежи
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В повечето случаи тези мъже са обвързани и флиртуват само и само, за да си докажат че още ги бива. А както ни е ясно, куче дето лае не хапе. Само жена без грам себе уважение би позволила на някой такъв да си играе с нея. Има достатъчно други мъже.
3
4
 
23
 
! Отговори
az преди 9 години
Зашото иска секс без ангажименти, а го е страх, че ще има много ангажименти и малко секс.
2
4
 
2
 
! Отговори
!!!! преди 9 години
razbrali sme se kogato doide vreme samo za li4na sre6ta , a ne za slujebna , za kariera
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1. Скръндза е и не иска да се набутва за почерпки.2. Срам го е да го видят с вас (дебела сте, грозна сте или нещо ви куца в поведението, напр. имате отвратителен смях...)