5 причина тя да флиртува с най-добрия ви приятел

Няма страшно, просто търси внимание и комфорт
15 юни 2014 23:00, Теодора Драгоева
26
5 причина тя да флиртува с най-добрия ви приятел
Постер от филма "Шпионски свалки"; Снимка: outnow.ch

Последният човек, който бихте заподозрели, че ще задири половинката ви, е най-добрият ви приятел. Израснали сте заедно от деца и си имате голямо доверие. И точно по тази причина се чудите защо приятелката ви все флиртува с него.

„Приятелката ви Ви обожава. Вие сте като скачени съдове и много си приличате, затова и е логично вашата приятелка да се наслаждава на близкото ви обкръжение", казва експертът по връзките Кайлин Росенберг.

И макар че в повечето случаи няма причина да се тревожите, че двамата ви любими души се смеят и майтапят постоянно, вероятно се чудите защо приятелят ви е толкова атрактивен.

Ето и вероятните причини:

Двамата си приличат

Общите интереси и характери събират хората. И, ако приятелката ви се вълнува от нещата, които са интересни и на вашия другар, то нищо общо, че те постоянно си намират теми за разговор, спор и имат какво да си кажат.

Той е екстровертен тип и умее да я кара да разпуска край него

Има една група хора, които са много лесно за общуване и умеят да „разчупят леда" с всеки. Вероятно най-близкият ви приятел е сред тях и половинката ви просто се чувства комфортно в неговата компания, както се чувства и във вашата.

По всяка вероятност той е и много добър слушател, а жените имат нужда от някой, който да им обръща внимание и да ги изслушва.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Попа Ти преди 9 години
Приятелки жени, обичат да си хващат мъже братя .Така приятелството става по силно .Като отидат на почивка заедно, си въртят мъжете в леглото, дори някоя да се заплоди, все детето ще е от същия род. НЯМА ЛОШО, ДЕЦА ДА СЕ ПРАВЯТ, ЧАДА МОЙ......
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ви е добър приятел, ще ви каже, и ще обсипете приятелката ви с любовни шутове като я зарежете гола някъде... Ако не ви каже и с него ще се случи същото...
9
5
 
2
 
! Отговори
деси преди 9 години
поредната *** статия! ако те флиртува с приятеля ви... има вероятност да сте голямо дърво и това да е намек да се стреснете малко. това съвсем сериозно и без да е обида. за да е с вас, сигурно си имате имате качествата, но някои мъже са много сковани и затворени. ФЛИРТУВАЙТЕ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, ПРАВЕТЕ КОМПЛИМЕНТИ ПОНЯКОГА. казано е, че едно нещо, ако не си го намериш на едно място, ще го намериш на друго... УСПЕХ
8
0
 
3
 
! Отговори
:))) преди 9 години
"5 причина тя да флиртува с най-добрия ви приятелНяма страшно, просто търси внимание и комфорт"Е да бе просто търси внимание и комфорт във влагалището си с най-добрия ви приятел. Няма страшно. Да бъде разврат, да бъде кой върху когото легне. Лошо нема. Според статията.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне приятел ще я клати и ще внимава, а не някой непознат, който ще кара душманската! :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Значи една еврейска *** - Розенберг ще ни учи нас "гоите" как било нормално жените ни да са *** без морал? Това е част от юдейския плот за разрушаване на християнството и моралните ценности, да ни разделят на мъже и жени, бедни и богати, буржоа и пролетариат и т.н. докато истинското разделение остава в сянка.
5
2
 
3
 
! Отговори
5 причина преди 9 години
отмъщение за неудовлетворена прищявка или обида от съпруга, при което жена му го наказва,като му слага рога.При по-тежко "провинение",жената изневерява брачното легло, понякога с негови приятели или роднини.Най-тежкото наказание и едновременно кулминацията на стремежа ѝ да се докаже е да забременее от друг мъж и да пробута кукувичето дете на съпруга си.Тя е щастлива,че го е надхитрила и с иронична усмивка разказва на приятелки и приятели, колко съпруга й е жертвоготовен за "своето" дете.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За борисов и цветанов и техния пасивен любовник - Роско ли става въпрос? А аз се чудех защо се скарали...Интересно, интересно. Явно умело ги боде с носа по коремите гербераския палавник.
3
3
 
15
 
! Отговори
Чичо му преди 9 години
Жените търсят мъже работещи на нощни смени .Това е удобния мъж, хем я храни, хем може да носи тежки рога от близки приятели .Поне децата ви ще бъдат от приятели, не от нисък, *** стар непознат .
2
4
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
За станишев и първанов и техния пасивен любовник - румбата овчаров ли става въпрос? А аз се чудех защо се скарали...Интересно, интересно. Явно умело ги боде с носа по коремите бургаския палавник.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или може би той просто не ви е чак толкова добър приятел, колкото си мислите!